Spacesiniz için güzel bi kod hadi buyrun girin içeri..

BuNaLım

Bunalım
Reaction score
0
Bu kod bir scrolbardır arakdaslar.Bunu bi arkadasımdan izin alrak kendi spacesime koydum.Sizde koyun cok seveceksiniz arkadaslar.Kodu veriyorum:

<P><FONT size=2><FONT color=#ffff00>Sonsuz ve Ölümsüz Aşk yoktur</FONT></FONT></A><BR></P>
<P>   </P>
<P>  </P>
<BLOCKQUOTE>
<DIV align=center>
<TABLE style="BORDER-RIGHT: #bd5c43 4px dotted; BORDER-TOP: #bd5c43 4px dotted; BORDER-LEFT: #bd5c43 4px dotted; BORDER-BOTTOM: #bd5c43 4px dotted" height=643 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=390 background=http://i31.photobucket.com/albums/c376/semfeles/table/kissme.gif border=0>
<TBODY>
<TR>
<TD width=19 height=450></TD>
<TD width=345 height=450></TD>
<TD width=18 height=450></TD></TR>
<TR>
<TD width=19 height=148></TD>
<TD width=345 height=148>
<DIV align=center>
<DIV style="SCROLLBAR-FACE-COLOR: #bd5c43; OVERFLOW-X: hidden; SCROLLBAR-HIGHLIGHT-COLOR: #f1cea2; OVERFLOW: scroll; WIDTH: 349px; SCROLLBAR-SHADOW-COLOR: #bd5c43; SCROLLBAR-3DLIGHT-COLOR: #bd5c43; SCROLLBAR-ARROW-COLOR: #f1cea2; HEIGHT: 148px">
<P align=center><STRONG><FONT color=#000000>"Sonsuz ve ölümsüz aşk yoktur" </FONT></STRONG></P>
<P align=center><STRONG><FONT color=#000000>Ama o ses... <BR>Ahh o aşkın beni çağıran sesi yok mu? <BR>Tıkayamıyorum kulaklarımı artık. <BR>"Bulduğumda yaşayacağım bu sefer" kararlılığı ile koşuyorum hep. <BR>Düşüyorum.... </FONT></STRONG></P>
<P align=center><STRONG><FONT color=#000000>En ufak bir sendelemede hemen yeni bir arayışa itiliyor yüreğim, sonra bir <BR>yeni arayışa daha, sonra bir yenisine daha..... <BR>Bu öyle bir kısırdöngü ki, aynı anda çoğul sevdalar esiyor yüreğime; <BR>eşzamanlı aşklar yaşıyorum.. <BR>Fırtınayı bekleyen ben, yetinmeye çalışıyorum rüzgârlarla.. <BR>Üstelik çoğu rüzgâr bile değil ve aslında ben çoğunu en baştan anlıyorum, <BR>kendimi kandırıyorum.. <BR>Ama gene de atıyorum aşkın ılık esen rüzgârlarına kendimi. <BR>Sonu başından belli yarım yamalak sevdalar yaşıyorum. <BR>Her yamalı aşktan sonra daha fazla artıyor açlığım, daha fazla artıyor kana <BR>kana içme ihtiyacım.. </FONT></STRONG><STRONG><FONT color=#000000><BR>Ve ben, her defasında; daha da üşüyen bir yürekle başbaşa kalıyorum, daha da <BR>yalnız bir yürekle.. </FONT></STRONG></P></DIV></DIV></TD>
<TD width=18 height=148></TD></TR>
<TR>
<TD width=19 height=24></TD>
<TD width=345 height=24></TD>
<TD width=18 height=24></TD></TR></TBODY></TABLE></DIV>
<DIV align=center><STRONG></STRONG></DIV></BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE>

biraz uzun ama ona takılmayın siz..

yaw arkadaşım bunu nereye yazcaz anlamadım he bi yardım edersen sewinirim....

bende anlamadım ne olduğunu ve nereye ne yapacağımızı sölersen çok memnun olurum teşkrler

guzel bir paylasım ellerine saglık arkadaslar msn space e resim yerlestirilen yere yapıstırın !!!

arkadslar resim degil blog yazan yere...... icine girin oraya..... yanlis bilgi wermeyin..

blog yazan yere yani komutların girilldiği yere attım ama yazıların aynısı çıktı :eek:

Geri