Soyuldum

heRopHile

New member
Reaction score
0
Benı ko da soyan kopk server kurulumundan trojan yedim ytl aldıgım itemler gitti, haram olsun aldıklarının 10 misli kendinden çıkar inşallah, bu ve bunun gibi düşüncede olanların analarını eş dostlarını yakınen ziyaret edeyim... bu işi kötü amaçla yapanlarada lafım yanlış anlaşılmasın!

Benı ko da soyan kopk server kurulumundan trojan yedim ytl aldıgım itemler gitti, haram olsun aldıklarının 10 misli kendinden çıkar inşallah, bu ve bunun gibi düşüncede olanların analarını eş dostlarını yakınen ziyaret edeyim... bu işi kötü amaçla yapanlarada lafım yanlış anlaşılmasın!

Dai dikkat etseydin biraz :vur

Sanki zamanında sen hicmi soymadın baskasının Char'ını ?

Giden Gitmiştir Bize Dert Yanman Faydasız Bi Bardak Soğuk Su İç Dandik Bir Oyun İçinde Beddua Etme

meraba arkadaslar yenı uye oldum

pro agent programını kullananavarmı aranızda..

eger kullanıyorsanız hergun atıyorum saat 22:00 da bana bılgı gondersın ıstıyorum bunu nasıl yapabılırız bı ayarı var mı yanii.

bırde gelen maıllerde bazı karakterler "
"
" böyle" gibi karakterler cıkıyor. bunları nasıl okuyabılırım.. pro agentin ıcınde decyripto dıye bı bolum var. oraya kopyalayıp yapıstıtıyorum ama oradada "invalid data suplıed" dıye mesaj cıkıyor. bana yardımcı oluranız sevınırım sımdıden tesekkrler​

ne yapalım yardımmı ıstıorsun hackhercı tut :D

o left left left ridght right yazıları çıkarken arkdas oyun oynuyo sanırım :) . keyloger artık yalan oluyor çok güçlü bir av çıkıyor yakında programı windows ile beraber kurabiliyorsun sadece ama emin değilim belki bu yıl çıkmaz

meraba arkadaslar yenı uye oldum

pro agent programını kullananavarmı aranızda..

eger kullanıyorsanız hergun atıyorum saat 22:00 da bana bılgı gondersın ıstıyorum bunu nasıl yapabılırız bı ayarı var mı yanii.

bırde gelen maıllerde bazı karakterler "
"
" böyle" gibi karakterler cıkıyor. bunları nasıl okuyabılırım.. pro agentin ıcınde decyripto dıye bı bolum var. oraya kopyalayıp yapıstıtıyorum ama oradada "invalid data suplıed" dıye mesaj cıkıyor. bana yardımcı oluranız sevınırım sımdıden tesekkrler​

:clap bravo :clap
En yakın zamanda amacına ulasırsın merak etme...
Bide foruma Güzin abla bolumu açsak nasıl olur?:melek​

Geri