Sosyal Devletin Çöküşü

imamların ihtiyaçtan 1000 kat fazla olduğunu nerden çıkardın bu tip asparagaslara inanmayın ya ...

evet bu hükümet imamlara zam yaptı , durumları biraz daha iyileşti ama önceden de 600 lira alıyorlardı adamlar ...
Adamlar fakülte mezunu 600 lira reva görülmemeli , valla imamların başka bir iş yaptıklarına şahit olmadım

Anlayamadığım senin bu din ve dini kesim ve insanlara düşmanlığın nerden geliyor neden kaynaklanıyor

Siz Türkiye nin dini bir devlet olacağından korkuyorsunuz oysa 2049 da avrupada noel kutlanmayacak buna emin olabilirsin 40 yıl sabret...

trafoo yazıya yazarken adamlar cevap veremeyecek diye kesin sevinmişsindir.Daha sonra rezil olduk deyip konuyu saptırdınız..Bizce bi sakıncası yok istediğinizi yapın.%47 aldanmaz..Geriye kalanlar da yavaş yacaş anlayacaklar..

Aslında bunları ben sana değil bu yazıyı yazan merve hanıma sormak istiyorum.OLMAYAN BİR SOSYAL DEVLET NASIL ÇÖKER.MANTIKSIZLIK BU KADAR...

trafoo yazıya yazarken adamlar cevap veremeyecek diye kesin sevinmişsindir.Daha sonra rezil olduk deyip konuyu saptırdınız..Bizce bi sakıncası yok istediğinizi yapın.%47 aldanmaz..Geriye kalanlar da yavaş yacaş anlayacaklar..

Aslında bunları ben sana değil bu yazıyı yazan merve hanıma sormak istiyorum.OLMAYAN BİR SOSYAL DEVLET NASIL ÇÖKER.MANTIKSIZLIK BU KADAR...

Hemen fesatlık yapmayın, biraz düşünün sen sosyal bir devlet göremiyor olabilirsin ancak sosyal devleti abartıp kominis diyebilecek kadar şişiren bakanlar varrrrrrr, kamu malını sata sata kamuya ait bir şey kalmadı her şey özelllllllll...

Şu memlekette sosyal devleti nasıl göreceksiniz acaba , camileri satılıp özelleştirilse sosyal olduğunu anlarmısın Okullar satılıp özelleştirilse anlarmısın?

Mecliste özelleştirilsin parayı veren vekil olsun vekilin türk olmasına gerek yok japon olsada olur nede olsa küreselleşiyoruz....

limanlarımız satıldı, fabrikalarımız satıldı, boğazlarımız satıldı, iletişimiz satıldı, ulaşımlarımız satıldı......satıldı oğlu satıldı

Sosyal bir Devlet bizim için israftır bize layık değildir ,biz sömürülmeye layığız....

Hemen fesatlık yapmayın, biraz düşünün sen sosyal bir devlet göremiyor olabilirsin ancak sosyal devleti abartıp kominis diyebilecek kadar şişiren bakanlar varrrrrrr, kamu malını sata sata kamuya ait bir şey kalmadı her şey özelllllllll...

Şu memlekette sosyal devleti nasıl göreceksiniz acaba , camileri satılıp özelleştirilse sosyal olduğunu anlarmısın Okullar satılıp özelleştirilse anlarmısın?

Mecliste özelleştirilsin parayı veren vekil olsun vekilin türk olmasına gerek yok japon olsada olur nede olsa küreselleşiyoruz....

limanlarımız satıldı, fabrikalarımız satıldı, boğazlarımız satıldı, iletişimiz satıldı, ulaşımlarımız satıldı......satıldı oğlu satıldı

Sosyal bir Devlet bizim için israftır bize layık değildir ,biz sömürülmeye layığız....

trafoo Allah seni ne etmesin haberin başlığına bi bak sonra yayınladığın haberi oku.Sosyal devlet çöküyor diyor.ve yukarıda alıntıladığım mesajını bir daha oku.Dİyosunki sosyal devletten söz edilemez.Madem edilemiyordu bu nasıl çöküyor.Bu nasıl bi çelişkidir?

Diyorum ya size sizin dilinizde;
Mustafa Kemal bile 1921 yılının kasım ayında çıkardığı bir kararnameyle Ereğli Demir-Çelik tesislerini İtalyanlar'a özelleştirmiştir.

Neden?

Çünkü ciddi anlamda Türk müteşebbislerinin eksikliğinin hissedilmesi neticesinde Atatürk hem sermayeyi çekmek hem de teknoloji transferini gerçekleştirmek.

Bu kemalist bozuntuları Mustafa Kemal'in döneminde yaşasaydı kesinlikle Atatürk'ü de VATAN HAİNİ ilan eder ve gazetelerinde "ÜLKEYİ SATTI" demogojileriyle her türlü hakaretleri yağdırırlardı tıpkı bugün Başbakanımız R.Tayyip Erdoğan'a yaptıkları gibi...
Diyorum ya size sizin dilinizden cevap vermek gerekiyor...

Türkiye Cumhuriyeti ,Dönya tarihine baktığımız zaman emekleme döneminde

olduğunu görürüz(kendi düşüncem) Cumhuriyetle birlikte seçme seçilme hakkı

elde ettik ,hürriyeti özgürlüğü tattık ,bütün bunları korumak kollamak her Türk

vatandaşının vazifesi olmalıdır.Bunların dışına taşan, kayan,vatan hainidir...

Sosyal devlet vardır,Cumhuriyet yaşadıkça var olacaktır.Şu gün için veya

geçmişte sosyal devlet yoktu demekle bu işten sıyrılamayız.Çünkü onlarında

sorumluları vardır.Sosyal Devlet olmaz Sosyal devlet yaşanır.Yaşatamayanlar

yaşatmayanlar utansın...

?

Türkiye Cumhuriyeti ,Dönya tarihine baktığımız zaman emekleme döneminde

olduğunu görürüz(kendi düşüncem) Cumhuriyetle birlikte seçme seçilme hakkı

elde ettik ,hürriyeti özgürlüğü tattık ,bütün bunları korumak kollamak her Türk

vatandaşının vazifesi olmalıdır.Bunların dışına taşan, kayan,vatan hainidir...

Sosyal devlet vardır,Cumhuriyet yaşadıkça var olacaktır.Şu gün için veya

geçmişte sosyal devlet yoktu demekle bu işten sıyrılamayız.Çünkü onlarında

sorumluları vardır.Sosyal Devlet olmaz Sosyal devlet yaşanır.Yaşatamayanlar

yaşatmayanlar utansın...

?

Sosyal devlet vardır.Cumhuriyet yaşadıkçada var olacaktır diyosun.Cumhuriyet 86 yıldır var...Sosyal devlet olmaz diyorsun yaşanır diyorsun.:D.Yahu sosyal devlet olmadan nasıl yaşanılır?...

trafoo Allah seni ne etmesin haberin başlığına bi bak sonra yayınladığın haberi oku.Sosyal devlet çöküyor diyor.ve yukarıda alıntıladığım mesajını bir daha oku.Dİyosunki sosyal devletten söz edilemez.Madem edilemiyordu bu nasıl çöküyor.Bu nasıl bi çelişkidir?

Diyorum ya size sizin dilinizde;
Mustafa Kemal bile 1921 yılının kasım ayında çıkardığı bir kararnameyle Ereğli Demir-Çelik tesislerini İtalyanlar'a özelleştirmiştir.

Neden?

Çünkü ciddi anlamda Türk müteşebbislerinin eksikliğinin hissedilmesi neticesinde Atatürk hem sermayeyi çekmek hem de teknoloji transferini gerçekleştirmek.

Bu kemalist bozuntuları Mustafa Kemal'in döneminde yaşasaydı kesinlikle Atatürk'ü de VATAN HAİNİ ilan eder ve gazetelerinde "ÜLKEYİ SATTI" demogojileriyle her türlü hakaretleri yağdırırlardı tıpkı bugün Başbakanımız R.Tayyip Erdoğan'a yaptıkları gibi...
Diyorum ya size sizin dilinizden cevap vermek gerekiyor...

ben konuya özel değil sorunuza özel mesaj yazdıydım.
bir türlü anlamıyorsunuz

Sosyal devlet yoktu zaten diyordunuz camiler özelleştirilsin imamın parasını suyunu elektiriğini cemaatı versin o zaman, ne dersin madem sosyal devlet yok.

ben konuya özel değil sorunuza özel mesaj yazdıydım.
bir türlü anlamıyorsunuz

Sosyal devlet yoktu zaten diyordunuz camiler özelleştirilsin imamın parasını suyunu elektiriğini cemaatı versin o zaman, ne dersin madem sosyal devlet yok.

Benim sorum Konu açıldığında sorduğum sorudur.Gerisi konuyu saptırmaya yönelik olan sorulara verdiğim cevaplardır.

Geri