Sorunlu Erkekleri Seçenler Kulübü

Ata Kızı

Angel Of Revenge
Moderatör
Reaction score
0
Neden biz kadınların çoğu, kendilerini mutsuz eden, sorunlu, sıkıntılı, ruhsal sağlığı yerinde olmayan, bize kötü davranan adamlara aşık oluruz? Aşık olmakla da kalmayız, inatla bu insanın peşinden sürüklenmeye devam ederiz.

Bu saplantı bazen yıllar boyu sürer ve bir ömrün hikayesini boşuna çöpe atar. Nedense çevremizde bulunan huzurlu, sakin, sorunsuz erkekleri seçmeyiz. Bize huzur azgını diyebilir miyiz?

Sonra aradan yıllar geçer. Yaşadığımız onca kötü olay, o kötü ilişki elimizde kalır. Aklımız, kalbimiz, ruhumuz binlerce ilişki artığının yatak odası haline gelir. Bu yaşananlar tecrübe olarak cebimizde dursa da, aynı olayları tekrar tekrar yaşayarak öğrenmek, nasıl bir acizliğin göstergesidir? Yaş geçer, ömür gereksiz ve hesapsızca harcanmış bir banka hesabına dönüşür. Aklımızı başımıza aldığımızda bir bakarız ki, hesabımızda neredeyse hiç para kalmamış. Ondan sonra başlarız huzur verecek, bizi mutlu edecek birilerini aramaya.

Hep çok yorgun olduğumuzu, ilişkilerin bizi yıprattığını söyleriz. Ancak dönüp kendimize sormayız, neden kendimizi bu kaosun içine sürükledik diye!

Sorunlu erkeklerle birlikte olmak ve onu değiştirebileceğimizi düşünmek, bizi saplantılı ve acı çeken bir kadın haline getirir. Böyle adamlar, sizi öyle bir şekle sokarlar ki, bir sabah uyandığınızda, hayatın sadece ondan ve bu ilişkiden ibaret olduğuna inanmış olursunuz.

Onun yaptıklarıyla yatar, onun söyledikleriyle uyanırsınız. Telefonunun neden kapalı olduğu, o anda nerede olduğu, size ihanet ettiği, hayatında başka kadın olup olmadığı ile meşgulsünüzdür. Geçenlerde onu yakaladığınızı sandığınız sırada, söylediği yalana da inanmışsınızdır çünkü inanmak istersiniz. Üstelik aynı yalanı bir çocuğa söyleseniz, o bile güler geçer.

Peki, neden inanmakta ve kanmakta bu derece ısrar edersiniz? Çünkü yüzleştiğiniz zaman, çekip gitmeniz gerekir. Sizin de buna cesaretiniz yoktur.

İşin gerçeği şudur: Kendi sorunlarınızla yüzleşmek o kadar zordur ki; sorunlu adamlarla birlikte olarak, onları düzeltebileceğinizi ve değiştireceğinizi düşünürsünüz çünkü o zaman kendinizi onarmış olursunuz.

Biz kadınların fark edemediği en önemli nokta budur. Kendimizi sevmeyi öğrenemeyiz! Saçımızı boyatmayı, güzel giyinmeyi, bakım yapmayı, makyajı, kendimizi sevmek zannederiz. Oysa, baktığımız o ayna, bizi en çok saklayan yerdir.

alıntı

Türk Kadınları Hindistanlılara Benzer, gider Öküze Tapar :lol:

kadınlardaki annelik duygusu bunu etkileyen faktör. kadınlar herşeyi düzeltmek ister.

bi bakıma manyaktırlar. atakızı nolur karşı çıkma öylesiniz :D

kadınlardaki annelik duygusu bunu etkileyen faktör. kadınlar herşeyi düzeltmek ister.

bi bakıma manyaktırlar. atakızı nolur karşı çıkma öylesiniz :D

Madem çok istiyorsun bu sefer sana karşı çıkmayacagım Lucıan :durdurunEvet dedıgın bir bakıma doğru olabilir..Hatta doğruluk payı baya çok :) Ve manyaklar kısmınada katılıyorum manyak olmasalar zaten o adamları sevmezler :) Annelık içgüdüsüyle sorunsuz erkeklerden kaçıp sorunlu erkeklerın peşine düşerler ..Sonra da bakın bu adam ne kötüydü sayemde böyle oldu melek gibi oldu dıyebılsınler..anne şefkatıyle sevıp herseylerıne katlanırlar..:durdurun

Neyse ben yine de Hyperıon un yorumuna daha çok katılıyorum sanırım iyi adamlar gelınce yüzlerine bakmazlar ama sorunlu tuhaf erkekler geldıgınde ıse pesınden koşarlar yada onlar koşuyorsa hemen kollarını açarlar..
Çunku neden mi? Hyperıon un yorumunda cevabı :durdurun

Hop birader agir oluyor ama simdi biz buraya neden geldik :smile:

sen üstüne alınma Zeytin biz sorunlu erkeklerden bahsedıyoruz :durdurun

Bır sorunsuzlar var bır de sorunlular :durdurun:)

off tam benlik bi konu olmus bu ata kızı bende o sorunlu erkeklerin karmasasına girmiştim zamanında
ama cok sükür ki benm jeton biraz cabuk davrandı tam olarak düzelmesede bazı seyler
tasları yerine oturtuyorum artık manyak değilim:)

Allah Allah Niye Hep Erkekler Sorunlu Oluyore ...
Hani Erkekler İle Kadınlar Eşitti,
O Zaman ErkeklerDe KadınlarDa fifty fifty SorunLu Oluyore :p

off tam benlik bi konu olmus bu ata kızı bende o sorunlu erkeklerin karmasasına girmiştim zamanında
ama cok sükür ki benm jeton biraz cabuk davrandı tam olarak düzelmesede bazı seyler
tasları yerine oturtuyorum artık manyak değilim:)

Sevındım senın adına canım :) Insallah bende manyak olmayacagım artık kesin karar verdim:durdurun

Allah Allah Niye Hep Erkekler Sorunlu Oluyore ...
Hani Erkekler İle Kadınlar Eşitti,
O Zaman ErkeklerDe KadınlarDa fifty fifty SorunLu Oluyore :p
İşinize gelınce eşitlik gelmeyınce yok değilmi uyanık erkek mıletı :durdurun =)

Her Sorunlu Erkegin Arkasinda 1 Kadin Vardir :)

Koptum :durdurun

Bu kızları anlamıyorum hacı kibar davranırsın sıkılırlar. Sert adam olursun sıkılırlar. Ne yapalım vala bizlerde şaşırdık. En iyisi Canları cehenneme diyip geçmek lazım :)

Oldugun gibi olursan en baştan kimse sıkılmaz :) Ama önce kibar oluyorlar sonra kaba ..yada kaba gözukuyor bır bakıyosun narin bişey :) Olgun bır adam dersın bakarsın pısırık , korkak ne kendını ne sevgılısını koruyamayan bir adam vs vs...
Yanı bayan da olsa erkek te oldugu gıbı olmak en ıyısı :)

Oldugun gibi olursan en baştan kimse sıkılmaz :) Ama önce kibar oluyorlar sonra kaba ..yada kaba gözukuyor bır bakıyosun narin bişey :) Olgun bır adam dersın bakarsın pısırık , korkak ne kendını ne sevgılısını koruyamayan bir adam vs vs...
Yanı bayan da olsa erkek te oldugu gıbı olmak en ıyısı :)

yapmacık olup farklı birinin kimliğini taşıyacağıma kendim olurum daha iyi sürekli bu mantıkla ilerlerim. :D

Bu işler şans kısmet meselesi. Neyaşamak zorundaysak onu yaşıyoruz bence. Neden seçtiğimizi düşünmek yerine neden her seferinde sorunlu bir insana rastlıoruz die muhasebe yapmamız lazım :)

Geri