Soruma Cvb Veren Arkadaşa 10 Teşekkür Borcum olsun

trojan-exe

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Türklerin En Büyük Garip Özelligidir ev Veya İş Telefonlarında Bir Kere Ötünce Açmayızda Neden İkinci Defa Öttügünde Acarız Telefonu ???

Makul Ve Mantıklı Cvb Veren Arkadaş 10 Tane Yorumun Oldugu Topigi Versin Teşekkür Edecegim Ayrıca Yorum Yazan Arkadaşlarımıda Buyrun Sizleri Bekliyorm...

Zor Soru Aslında Ama El Alışkanlığı Herhalde ... Yada Karşıdakinin Bizi Aradığından Emin Olmak İçin ( hani Çaldır Kapat Olmasın ;) ) :D:D:D

Arkadaşım telefon 1. kez çaldığında açtığında bazen düşmeyebiliyor yani kapanıyor

ama 2. de öyle bir sorun olmuyor.. nedeni bu kadar basit

ya da el alışkanlığı ama %99 1. seçenek

Bizler ne bılım belkı alıskanlıktır yada pıntılık :Dcgr atmayı severız :) gercekten arama olduguna anca 2. kez caldıgında ınanıyoruz yada bu bır alıskanlık olmus herhalde bız boyle gorduk bızden sonrakılerde bızden boyle gorucek bole devam edecek :D:D

Yarışma bölümüne taşınmıştır..

ben cevap veriyorum :) şimdi ağızdan ağıza dolaşan bişey var,bizim ülkedeki telekom telefon kontrolü için telefonu birkez çaldırarak kapatır ve herkes bi diğerine eğer bi kez çalıp kapanırsa telekom arıyo olabilir kontrol için açma ikinci kez çalarsa aç der ve ülkem insanıda buna uyum sağlamış ve alışmıştır okee :goz:

Askerde Ozan(muhabere santrali) lık yaptığım bilgilerime dayanarak telefon bir defa çalınca açmazdım. sebeplerin biri yanlış numara olma ihtimali yani bazen sadece bir kere çalar telefon.sende ona denk gelirsen ister istemes sinirlenirsin. bu durumu en iyi ikinci çalışında açarak azaltırsın. ikincisi ;karşı taraf ikinci telefon ikazından sonra telefonun açılacağını tahmin ettiği için yanındakilerle lakırtıya devam eder be telefonu açtığında adam sanki seni aramamış havası yaratır ve sen açtığındada diğer insanlarla konuşmaya devam eder. Bu arada erezyonla mücadele etmek istemiyorsan ikinci çalışında açman daha mantıklı olur.

bızmkıler caldır kapata o kadar alısmıslarkı ıkı kere calmadan telefonu acılmaz

nasıl ama

Hadiya..!! Böyle bir özelliğimiz mi var mış ??? Alla alla :)
Kim dikkat etmiş ? Umarım mantıklı bişi çıkar..çıkarsa benden sana 1 teşekkür butonu ;)

Geri