Soru bizden Cevap sizden (Sanal Aşkını Ailene Tanıt)

GeHeNNa

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar,
Sanal aşk konusuna inananlar var inanmayanlarda var
Bu soru inananlara yöneliktir..​

Sevgilinizle İnternet sayesinde tanıştınız... Bu durumu arkadaş çevrenize ve ailenize gönül rahatlığıyla açıklar mısınız? Yoksa partnerinizle bir senaryo yazıp; çevrenizdeki insanlara bunu mu anlatırsınız?

Yorumlarınızı alalım :cool:

şimdi ben hem inanıorum hem inanmıorum orti:)

şööle bişi var çevremde olan insanlar gördüüm için inanıo gibiyim,ama bana bööle bişi olmayacağı için inanmıorum....:)

neyse güsel soru orti,bakalım gelsn cvplar:)

Benim bi dostum war internet bi kızla tanıştı. şimdi bunlar birbirlerine aşık oldular sonra kız antalya da bizimki ist de msn den sürekli görüşüyorlar. birgün bunlar baktım kavga etmişler kız üzgün(webcam den gördüğüm kadarıyla ağlıyordu)ne ooldu dedim x le kavga ettik dedi,ben bi şok oldum dedim gerçekten seviyor galiba. kız baya bi ağladı bizim x de öyle ağlıyor felan. işte neyse ben bunları barıştırdım,hala netten çıkıyorlar :D

NOT: Demek ki netten sanal aşk oluyormuş :D

yok ya alone bence alışkanlık onlarınki..paso nette konuşursan tabe alışırsın soora bırakamssn

Valla gelde onu bizim x anlat. seviyorum diyor kızda aynı şekilde ben anlamlandıramadım. 3 bilinmeyenli denklem çözerim ama bunu asla :D

oyle bır durum olsa ne saklıcam .. patır patır solerım begenselerde begenmeselerde ..

ßeNCe oLMuYo oLMaSiNa GeReK YoK aSLiNDa Di$aRDa o KaDAr Kiz VaR NiYe SaNaL'Da ARaSiNLaR..aMa MsN SaĞoLSuN :D

SoNuÇTa oLMaZ..:)

sööle abi var mı yoksa?:)

piken' Alıntı:
sööle abi var mı yoksa?:)
yok be ufaklık benım zaten sewdıgım bı ınsan var reel onuda bılıyorsunuz zaten :) artı bugun uye oldu hh ye sımdı karıstırmayın ortalıgı sonra olan bana olur :D

Barbazula' Alıntı:
yok be ufaklık benım zaten sewdıgım bı ınsan var reel onuda bılıyorsunuz zaten :) artı bugun uye oldu hh ye sımdı karıstırmayın ortalıgı sonra olan bana olur :D
hmmm neler duyuyorum sen bi msne gelsene:D

auahahah :D ok gelıyorum

Arkadaşlar Sanalda aşk olur mu olmaz mı bunu bırakın bir kenara
Sorum inanan veya yaşayan arkadaşlara yönelik

diyorumm kiii

Nette tanıştın sevdin her neysee
günü geldi dedin tamam bu benim aradığım insan
eee çevrenee, ailene hiçmii anlatmıcan sevgiliniii??
anlatırkeen
netten tanıştım mı dersin
yoksa pastanede demeyimi uygun görürsün
aaa ne biliiim işteee :)

ona göre cevaplar alırsak sevinirim...

nette tanıştığımı saklamak için ne gibi bir gerekçe var anlayamadım
ne yani nettekiler insan değil mi
o zaman burada ki dostluklarda yalan, paylaşımlarda yalan
eğer durum buysa burada ne işimiz var????????

iyiii anladııık sen doğruları söylemekten yanasınn eyw

ayrıca dostluğu filan ne karıştırıosun onu anlamadım????

büyüklerimizin zamanındaa netmi vardı tanışsınlarrr :)
bunu yadırgıyan var doğal olarak kabul eden var
sevgilini ailenle tanıştırıosunnkii aranızdaa bii ilerlemee söz konusuu
tekrar açıklama yapmıcamm
soru gayet anlaşılıııır......

by_ajan' Alıntı:
nette tanıştığımı saklamak için ne gibi bir gerekçe var anlayamadım
ne yani nettekiler insan değil mi
o zaman burada ki dostluklarda yalan, paylaşımlarda yalan
eğer durum buysa burada ne işimiz var????????
ne alkasıvar arkadaşım turk toplumunda bi ön yargı var cogu insan tette gonul eglendirmek bide....? için arkadaş arıyor (istisnalar kaideyi bozmaz )toplumdada bundan dolayı internet ortamı bozuk bir ortam havası doguyor.mod kardeşimizde bundan dolayı soruyor herhalde

hazex' Alıntı:
ne alkasıvar arkadaşım turk toplumunda bi ön yargı var cogu insan tette gonul eglendirmek bide....? için arkadaş arıyor (istisnalar kaideyi bozmaz )toplumdada bundan dolayı internet ortamı bozuk bir ortam havası doguyor.mod kardeşimizde bundan dolayı soruyor herhalde

dostum kastettiğin reelde de var
dostluğu paylaşımı katıyorum çünkü netteki arkadaşlığı sorguluyorsak bütün herşey buna dahil
kişi ile ha pastanede ha nette yada herhangi biryerde tanış kişi kötü biriyse tanıştığın yer kötümü oluyor
tanıştığın yer kötü ise sen çok mu iyisin orada bulunuyorsun
yani kısaca nettin ve netten doğan arkadaşlığın herhangi bir sakıncası olmadığını düşünüyorum

ya ben bı kızı onceden tanıodum bı gun nette denk geldı konustuk sonra yolda karsılastık bı seyler ıcelım derken aaa asık olmusum anne :D

bu kadar önemli mi aileye veya başka birine söylemek. sonuçta burada bişeyler yaşanıyosa herkese söyleme cesaretini bulur insan elbet, tabi bu kadar önemliyse

Geri