SonyEricsson w810i temaları

Sh0ck

∂σğαℓ αƒяσ∂ιzуαк
Reaction score
0
zonyqh4.png

Buradan!

emeğine sağlık arkdşm tam istediğim gibi

telefona yüklamak için rar dan çıkartın
raradan çıkartığınzda iki dosya var menus Flash lite & Temas para activar los menus
menus Flash lite/menus Flash lite/ swf uzantılı dosyadan bakabrsinz flash olark
Temas para activar los menus/swf uzanılı bakığınz temayı aynısı dır beğendiğiniz burdan telefona atınız bu kadr basit

indirme ve yükleme yukarıdadır..

bu siteden nasıl indiriyoruz üyelik şart mı?

Arkadaşım 2.sekmedeki download a tıklıcaksın sorna sürenin dolmasını beklicesin,inecek ;)

rica etsem rapid e uplaod edebilirmisin burda image code u girdiğim zaman sürekli invalid image code hatası verio uyuz oldum rapid den daha rahat indirebiliriz sanırım. Teşekkürler

patiant sen bu manulari temaya ekleyebilior musun ? bende theme creator var yazı ve resimleri degiştirebiliorum ama paylastıgın manuleri de temalara ekleyebilsek super temalar cıkacak ortaya yardım edersen sevinirim...

niye indiremiyorum ben bunu.. Payment çıkıyo hareket yok :(

ehe oldu.... teşekkürler

dostum teşekkür ederim eline sağlık bende tema vardı ancak flash değildi şimdi bu temalar ile(sayende) biraz hareketlenecez

paylaşım içim sağol öncelikle, flash temaları w810i de nasıl yüklüyoruz? yardımcı olursanız sevinirim

evet bende telefona yükleyemedim nasıl yükleniyor bu temalar yükleyebilen varsa bir bilgi versin yav

emeğine sağlık arkdşm tam istediğim gibi

telefona yüklamak için rar dan çıkartın
raradan çıkartığınzda iki dosya var menus Flash lite & Temas para activar los menus
menus Flash lite/menus Flash lite/ swf uzantılı dosyadan bakabrsinz flash olark
Temas para activar los menus/swf uzanılı bakığınz temayı aynısı dır beğendiğiniz burdan telefona atınız bu kadr basit

flash temaları telefonda kullanabılmek ıcın telefonunuzu flashlamanız gerekıyor. normal temalar gıbı atıp kullanamassınız ;)

olmuyor kardeşim bunlar daha anlaşılır bi şekilde anlatırsan daha çok sevinirin temalar oluyor ama diğerleri olmuyor mümkünse resimli falan anlat. teşekkürler.

kardes downloada tıklayınca credi kartı falan istiyo düselt sunu acil lazım

Arkadaşlar linkte bi sorun yoktur ...rapid e istek olursa daha atıcam..temaları kendim denemedim ama arkadaş analtımı yapmış konuya ekledim..

Geri