partyboy22
Forum Çocuğu
paylaşımın için saol...
paylaşımın için saol...
ellerin dert görmesin kardeş yardımlarından dolayı :melek bende de K750 i var bunların kasaları değişiyor mu on soracaktım ? Değişmiyorsa yandık![]()
dai selamlar yine benimkendime 550€ Sony Ericsson K850i aldim =)))) alet süper manyak bisey herkeze tavsi ederim
![]()
ja dai telefon süper bir cihaz yani tam istedim gibi bir tek kötü yani var oda sesi yani fazla sesli degil onu arasdiriyorum simdik yani sesli yapmak icin bi flashlemek filan varmi diye ama yoksa telefon mükemmel hele kamerasi 5.Megapixel yani =)))))
simdik kardesim söyle bi özeligi var telefonun ayni walkman telefonlari gibi yapmislar mega bass vs. vs. vs. hatta kulakliklarini takdinda süper ses gelio cok sesli degil ama iyi yani kalite süper bide mega bass yapdinda insan cosuoama gönül isterdiki muzik acdinda ve kulakliklar takili degilken bi n73 gibi sesli olsun
ama sesi k800i le hemen hemen ayni denine bilir yani ama dedin gibi yapicam yaaaa bosver telefonun orjinalini bozmicam simdik bozulur basima dert yani =))) saol kardes insallah sende w61s ala bilirsin simdikden hayirli olsun diyeyim
![]()
saol kardeşim inşalabılırım bu arada madem kulaklıkta coşturuo sende hep kulaklıkta dinle hem kardeş hoporlerden dinleme fırsatını nerede bulcanki ben bu zamana kadar doru duzgun hoporlerden hıc muzik dinlemişşliim yog takıyorum kulaklıı alıyorum megabasa offffffffffffffff deme keyfime sanki evde 5.1 e döşenmiş gibi olup dunyayı unutuyorum varya...:biggrin
benimde bir sorum olacak w810i telefonum war ve ekranına çok fazla toz girdi bunu nasıl temizleyebilirim kapagı cıkmıyor yardımcı olursan sevinirim.
teşekkürler dostum yardımların için.
benim k790i cihazım var blutut kulaklık bağlamak istiyorum fakat görmüyor bu cihazda herhangi bir blutut cihazını görmüyormu sadece kendi blutut cihazlarınımı görüyor
bide ben pc den video attım çalmıyor galiba desteklemiyor acaba neden başka formata mı çevirmem gerekiyor bunun için hangi program kullanambilirim. teşekkülrer
evet ayni dedin gibi oluyor kulakliklari takdinda =)))
slm kardeş bende ericssonk750i var msn proğramını nasıl yüklerim
verdiğin adreste premium ve free var hangisine tıklamam gerkiyo ben pek anlamam öğrenmeye çalışıyorum