Sony Ericsson Bluetooth Remote Control tool !!!

1sc0rp!tX

Altın Üye
Reaction score
0

Bluetooth Remote Control programı, şimdi W600, W550, Z520, K750, W800 ve K600 Sony Ericsson modellerini de destekliyor.

Bluetooth Remote Control aracı, Sony Ericsson Bluetooth özellikli telefonunuzdan bilgisayarınızın klavye ve mouse fonksiyonlarını uzaktan kullanabilmenizi mümkün kılıyor

332z2wp.gif

Bu özellik K700 serisi telefonlar ile tanıştığımız bir endüstriyel standart olan Human Interface Device (HID) profilidir.
Ve telefonunuzla birlikte gelen, düşük enerji sarfiyatlı, etkili fakat basit, gerçek zamanlı uzaktan kumanda uygulamasıdır.

Bluetooth Remote Control tool 1.10 uygulamasının desteklediği Sony Ericsson modelleri :

* W550
* W600
* Z520
* K750
* W800
* K600
* K700
* S700/S710
* V800
* Z800

Not Bu uygulamayı kullanabilmek için HID profilini destekleyen, Bluetooth özellikli bir PC gerekmektedir. Ayrıntı için Bluetooth yazılımınızın notlarını inceleyiniz.

İNDİR
(2.65 MB)

İYi 4umLAr

Dostum şimdi bi kaç şey sormak istiyorum sana.. :)

Şimdi, program masa üstüne .hid uzantılı bi dosya attı, bu dosyayı telefona yükledim.
Daha sonra programla bi işim kalmıo.. Di mi?

Birde bilgisayar ile iletişim kurmak istediğimde bağlantı kurulamadı dio, ama ben başka programlarla telefonumu yünetebiliyorum, yani bağlantımda bi sorun yoktur sanırım.. Bluethooth ayarını nasıl yapıcam? :(

---

Edit: Çözdüm olayı, harika bişi bu ama senin werdiin programa gerek kalmıo dostum ama senin werdiin programın bi güzelliği war o da; kendi kontrol panelini hazırlayabilirsin.. :goz:

Bu arada ayar için;

Masa üstünde, sağ alttaki Buletooth aygıtları -> Telefonu seç -> Özellikler -> hizmetler sekmesi -> HID ayarını işaretle

hepsi bu.. :goz:

Geri