Sonunda tuttu..

TraFoo

Banned
Reaction score
0
zgkaok7ly87aflcnh7r3.jpg

Sonunda kuponu tutturdum darısı tüm idaacıların başına..

İddayı iyi bilen arkadaşlar 575 kodlu maçı bilemedim sistem 5 yaptım şimdi kupon üzerinde 191 tl yazıyor şimdi nasıl olacak ? 191 den düşüyormu? kaç para verir ?

18 TL birader. . .

18 TL 20 Kuruş aLacaksın.. Steaua maçı kaçmasaymış çok ii oLcakmış.. TebrikLer.. ;)

aynı kuponun 5 mislisini yaptım, sistemsiz tabii tutsaydı 300 tl ydi tek maçtan gitti :sad:

şu sistem olayını bir türlü anlıyamadım, madem 191 vermiyor ne diye 191 yazıyolarki...:cursing:

sistem oLayı zaten bu,maçın yatarsa paranı veya yatırdığın paranın civarında bi parayı geri aLıosn.. Steaua'ya da çifte şans oynasaymış ii para aLacaktı..
191 tüm maçLar tutarsa,maximum kazanç..
geçmiş oLsun ii biLmişsin bu akşam herkes çuvaLLadı..

sistem oLayı zaten bu,maçın yatarsa paranı veya yatırdığın paranın civarında bi parayı geri aLıosn.. Steaua'ya da çifte şans oynasaymış ii para aLacaktı..
191 tüm maçLar tutarsa,maximum kazanç..
geçmiş oLsun ii biLmişsin bu akşam herkes çuvaLLadı..

sistem dört de desem beşde desem bütün maçları tutturmam lazım öylemi tühhh bee bende bu sistemli oynamayı iyi bişi sanıyordum en iyisi az maç yapıp misli oynamak galiba...

şöyLe ki sistem 4 oynadıysan en az 5 maç biLeceksin ki sistemden para kazanasın yani 5 maçın 4Lü kombinasyonu oLacak yoksa bi anLamı kaLmıyor..
tabiki en mantıkLısı misLi oynamak..

Geri