Sonunda HD yayinimiz turksatta yayina girdi..

xsuaty teşekkürler dostum
yalnız ben aratınca radyo olarak buldu. Bunu nasıl izliycez.Karışık ayarları vardı. onlarıda bi anlatırsan seviniriz.

Evet bende tarattım radyo çıkıyor

Evet bende de radyo çıktı

bilader doğru giyorlar radio olarak cıkıyo

arkadaşlar hd yayınını izliye bilmeniz icin hd uyumlu receıver ve tv gerekiyor ve bunları almak türkiye şartlarında her baba yiğidin harcı diğil bildiğim kadarıyla :(

hd nedir? ben tam anlayamdım cahillik işte :) biri bi açıklasa

arkadaşlar henüz gerekli codec olmadığı için hd tvler bilgisayarda ancak radyo gibi çıkmaktadır bu yayını kaydederseniz sonra izleyebilirsiniz

valla daha once hotbird uydusunda da vardı hd tv dıye bır kanal yuksek cozunurluklu oldugu ıcın goruntu mukemmeldı ben ss2 ile izliyordum sımdı canak tek ve turksatta ama ne hıkmetse kanald radyo olarak cıkıyor bence turk hd tv si :) o yuzden boyle cıkıyor adamlar yapmıslar abı ne dıyelım.....:)

benim bildiğim bu tür kanalları izlemek şimdilik mümkün deil çünkü codec yok daha

yok kardeş sen yanlış biliyon
hotbirddeki hdforum kanalı ss2 ile izleniyodu. biraz karışık ayarları vardı ve pc yi çok kasıyodu.(şimdi zaten şifreli)

biraz araştırdım ve piyasaya hd codeclerin çıkmaya başladığını buldum. ben daha deneyemedim onun için doys veremiycem

Hd yayını ızlemenız ıcın arkadaslar hd uyumlu kablo hd uyumlu tv hd uyumlu bır recıvır gerekıyor bu yayını vermek ıcın trılyonlar harcanıldıgını duydum kı dogru cunku ılk alman tv lerı vermıs ve baya para harcamıslar macları ızlemek ıcın yanı anlıyacagınız bu yayını almanız ıcın kablosu + tv sı + recıvır hd uyumlu bu aletlerı almanız gerek :) yanı hayal.

hd yayını izleye bilmek için hd logolu cihazların olması gerek

hd uyumlu cihazlar hangileri biraz bilgi verirsen iyi olur

sky view le ve codeklerle şu anda hem kanald hd hem luxe tv biraz yavaş ama akıcı olarak izliyorum (p4 2.800 512 ram 64 geforce ekran kartı)

bizim tv de hd özelliği olmasına ragmen radyo olarak cıktı

K£ĿWΪNAТǾЯ' Alıntı:
şu hd neyin nesi arkadaşlar bilelimde almayalım :D
hd yuksek tanımlama analamına geliyo eger ingilizceden direk tercume edecek olursan anlamı yuksek kaliteli yayın yani daha net daha canlı goruntu gercekten turkiye şartları coka gır ben amerikadaydım bu yaz adamlar sos olsun idye her koşeye ole hd ince ekranlı tvler takmış cok ta ucuz turkiyede 1500$ dolarlık makina orda 200 300 dolar daha ben ne diyim

Geri