Sonumuz GeLiyor ! =(

çok kötü durum :S sonunu merak ediyorum

En çok neye üzülürüm biliyor musun? Hayalimde Everest' e tırmanmak var. Şimdilik bu mümkün değil tabi. Para, zaman, pasaport ve diğer masraflar. Dünya tamamen bize kaldığında en azından pasaport vize sorunu kalmayacak ama, bu seferde Everest' i görmek için tırmanmak değil dalış yapmak zorunda kalmak bütün büyüyü bozuyor...:)

harika bir yorum :=) bizde dalma sporuna yoneliriz :=) dagin tepesi kadar suyun derinlikleride harikadir :=) ama dedigin gibi passport vise sorunu kalmaz :=) buta bir artidir biz turkler icin :=)

gelsin tabii ya erisin işte mis gibi tayyib var ya bize bişey olmas ki olurmu yoksa :D

allah sonumuzu hayır etsin.kanka belki bizim uzaylı kardeşlerimiz bizi dünyadan alır kurtarır bellimi olur =)her yeri sel bastımı dağın tepesine çıkarız otostop çeker gibi,yardım edin diye bağırırız artık uzaylılara =)hep görüyoruz kendilerini bende dahil ama yardıma ihtiyacımız olduğunda bizi satmazlar heralde =)

Süpersin Kanki ßende Ne Eksik Diyordum =) ßeLLi OLmaz OnLara Yha ßeLki ßizi ALırLar Ama İnanmıyanLarı ßırakacakLar Gibime GeLiyor =)

inanç perdesi ne kadar kalınsa..
akıl güneşi o kadar geç doğar..
Sinan Çetin (Yönetmen)
Yani şudur ki azizim yaradana inanç azaldı zina çoğaldı bina çoğaldı büyük küçüğü sevmez küçük de büyüğü saymaz oldu nüfus çoğaldı tüketim arttı,üretim azaldı allaha da bin şükür ki allah'a şükür de kalmadı..Daha ne denir ki bunca meydana gelen coğrafik olaylara..Biraz klişe oldu ama,doğru da dediklerim arkadaşlar.. iii günler ;)

buzulların hepsi eridiğinde işte görünki işimiz iş..

korkunun ecele faydası yok... gelen kıyamet değil biz ona gidiyoruz... yapan biz eden biz.. önemli olan ona hazır olmak.. her yaşayan bir gün ölür... dünyada tarihte insanda hayvanda bir gün sonu olan varlıktır.. büyütmeyin.. eline sağlık kardeş...

Geri