Sonumuz GeLiyor ! =(

umutd07

:_:_мєтαℓ ƒıятıηα_:_:
Altın Üye
Reaction score
0
Beklenenden çok daha kötü

Antarktika'daki buzulların, 10 yıl öncesine oranla dört kat hızlı eridiği açıklandı. Uzmanlar bu durum karşısında "Beklenenden çok daha kötü bir gelişme" dedi. Ve devasa buzdağının yok olması için daha önce yapılan hesaplamalara göre 600 yıl olan süre 100 yıla indirildi. Uzmanlar bir de uyarıda bulundu: Bu erime, dünyadaki tüm denizlerin seviyesini yükseltecek.

LiveImages%5CFoto%20Haber%5CBuzullar%20eriyor%5Cbozul6.jpg

LiveImages%5CFoto%20Haber%5CBuzullar%20eriyor%5Cbozul7.jpg

LiveImages%5CFoto%20Haber%5CBuzullar%20eriyor%5Cbuzul1.jpg

LiveImages%5CFoto%20Haber%5CBuzullar%20eriyor%5Cbuzul12.jpg

LiveImages%5CFoto%20Haber%5CBuzullar%20eriyor%5CBuzul2.jpg

LiveImages%5CFoto%20Haber%5CBuzullar%20eriyor%5Cbuzul3.jpg
,

LiveImages%5CFoto%20Haber%5CBuzullar%20eriyor%5CBuzul4.jpg
,

LiveImages%5CFoto%20Haber%5CBuzullar%20eriyor%5Cbuzul5.jpg

LiveImages%5CFoto%20Haber%5CBuzullar%20eriyor%5Cwawawirong3yy1.jpg

küresel ısınma saolsun insanoğluda öyle

İnsanoğlu kendi sonunu getirmeye başladı bile

ÖLümden korksaydık doğmazdık =)

Bunları Dünya' yı mahvederken düşünecektik.

kıyamette dağ deniz deniz dağ olacak der yüce Allah ve de oluyor tabi

yuzme bilmeyenler yandi desene :D olsun ya insan akli cok buyuk karada yasayamazsak buluruz yasayacak bir yer :=) uzay teknolojiside iyice gelisti unutma bunu :D

:D siz hala dıyosunuz kı sunu yapak bunu yapak :D bu mılletten deıl tum dunyadan kendı sonunu kurtarmasını beklemıyom kurtarmasada iyi olur geberek gıdek saten yasamaya kayde deger kımın neyı varki ? sadece sunu dıyom insan oglu degıstı robot gıbı aynen su pc basına oturup vakıt harcayan veya ders calısarak veya bısey yaparak bossa robot gıbı dolananlardan olduk bu yalan deıl tamam herkes bı sebebı var onları yapması ıcın bırını unutmak veya bıseyden uzak kalmak gıbı olabılır ama saten bunlar sonumuz olucak bunu bıle bıle yapıyoruz her yaptıgımız yanlısı saten bıle bıle yapıyoz

innalillahi ve innaileyhi raciun (ALLAHTAN GELDİK TEKRAR ALLAHA DÖNDÜRÜLECEĞİZ)
sonuçta her canlı ölümü tadacak..

Bize "tsunami geliyor" diye bağırsalar herhalde "hani nerde" diye sahile koşarız. Yavrum benim be, seviyorum bu milleti. Her şeyde mizah yapacak doneler yakalayabiliyoruz.

yuzme bilmeyenler yandi desene :D olsun ya insan akli cok buyuk karada yasayamazsak buluruz yasayacak bir yer :=) uzay teknolojiside iyice gelisti unutma bunu :D

Bütün milletler uzaya çıkar, suyla kaplı dünya da bizim olur. Belki de "water world" filmi gibi oluruz he, ne dersin?

Herşey Bu Atmosfer'e SaLınan Sera GazLarından DoLayı, Başta Amerika Bunu Yapıyor Ve AsLa Bundan Vazgeçmiyor, Kendi ELLeriyLe Dünyanın Sonunu HazırLıyorLar, Çok Yazık...

dünya yok oluyor hayvanlar bitkiler ölüyor insanlar ölüyor çareyi kim bulacak dünyadaki insanların 6/1i bilgisayarın kontrolü altında 6/3 ölsekte olur diyor 6/2 umursamıyor 1 milyonda 1 insansa bu duruma engel olmaya çalışıyor ama nafile hani kanser hastalarına diyorlar ya 1 ay ömrün kaldı diye öleceğiz ama dünyada yaşam olucak mı bilemem ama yinede o kadar karamsar olmamak lazım insana ufacık bir umutta yeter insan ırkının kaderini bu yüzyıl belirleyecek belki 1 kişi belki tüm insanlık el ele verip yapacak bu içi dünya şimdiki haline benzemicek gibi sona çok yaklaşıydığında insan oğlu 90+3 ü oynarken hakem düdüğü ha üfledi ha üfleyecek derken savaşlar kesilir biz neden birbirrimize düşman olduk neden katil oldum meğersek ne kadar saçmaymış diyecekler vede kandırıldıklarını anlıcaklar ama çok geç mi kalacaklar onu bilemem

Bize "tsunami geliyor" diye bağırsalar herhalde "hani nerde" diye sahile koşarız. Yavrum benim be, seviyorum bu milleti. Her şeyde mizah yapacak doneler yakalayabiliyoruz.

Bütün milletler uzaya çıkar, suyla kaplı dünya da bizim olur. Belki de "water world" filmi gibi oluruz he, ne dersin?

ee bosune demiyorlar dunya bir gun sadece turklere kalacak diye :D

allah sonumuzu hayır etsin.kanka belki bizim uzaylı kardeşlerimiz bizi dünyadan alır kurtarır bellimi olur =)her yeri sel bastımı dağın tepesine çıkarız otostop çeker gibi,yardım edin diye bağırırız artık uzaylılara =)hep görüyoruz kendilerini bende dahil ama yardıma ihtiyacımız olduğunda bizi satmazlar heralde =)

ee bosune demiyorlar dunya bir gun sadece turklere kalacak diye :D

En çok neye üzülürüm biliyor musun? Hayalimde Everest' e tırmanmak var. Şimdilik bu mümkün değil tabi. Para, zaman, pasaport ve diğer masraflar. Dünya tamamen bize kaldığında en azından pasaport vize sorunu kalmayacak ama, bu seferde Everest' i görmek için tırmanmak değil dalış yapmak zorunda kalmak bütün büyüyü bozuyor...:)

Geri