SonDu-Rock isimli üyeye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

memik16

Banned
Reaction score
0
kiminle çarpıştığınız yada kimi hackleyip-keklediğiniz beni hiç ama hiç ilgilendirmiyor! beni ilgilendiren hacklediğin sitenin yönetiminde olmayıp, yalnızca masumane bir şekilde o siteyi kullanan insanları da düşünmen gerektiğidir! eğer sen birilerini siteye giriş aşamasında " yalakalık " ile itham edersen, ben dahil yüzlerce kişi de seni en aşağılık ve onur kırıcı cümle ve sözcüklerle itham edebilir! edebini takın!. ben bugüne kadar hiç bir paylaşım sitesine ve foruma belki de senin giriş yaptığın gibi yapmadım ve üye de olmadım! şimdilik bu kadar yeter! eğer " ben seviyeden, edeb ve insanlıktan anlamam! " dersen senin anlıyacağın dil ile ifade etmekten de kaçınmam!

daha yeni üye olmuş şikeyet edıyon vallah anlamadım :) :)
msj sayında 1 kesın buda bebelerden bırı

dostum gelelim sana o spymıdır kpy mıdır ne b.kmsa neyse o sitenin admi ile olan bi problemim var ben oranın eski kurucularından birisiyim bu bir ikinci olarak gecmiş incele daha sonra yotrum yap bu iki kruisin köpeklerinden biri olduun belli kruis abine selam söle hasbım bitmedi donuna kadar alırım daha sonra st sana katıluıorm pmden gel istersen pmden msn adresimi atayım son olarakta daha ilk mesahjın önce bi saga sola bak kruis abinede beni sor ok mi ? hade bebe uzaa!!!!

Unutma DALIMIZI KESENİN AGAÇINI SÖKERİZ

aslanım! sen kısa don ile gezip bokunu tutamazken ben üniversitelerdeki forumlarda takılıyordum! inrenette değil! ben ne kuriş ne de nurişi tanırım! tanıdığım bir nuriş var o da karagümrüklü nuriş! ben kimsenin köğeği değilim ama belli ki sen kuçuluğu çok seviyorsun! eğer bir gün kapıma bir köpek almayı yada koymayı düşünürsem, emin ol hackhell'dan bir tane seçerim! pm mhabbetine gelince sen bok attığın sitenin adminine mi " yalakalık " ithamında bulundun. hayır giriş yapmak isteyen üyelere! adam ol! ağır ol! bu arada diğer yazı ve yorum yapanlara ne oluyor anlamadım! bu bir dayanışma mı yoksa edepsizlik sınavında mısınız?

Ya Siz Neden Tartışmayı Burada Yapıyorsunuz..??Forumu Kirletiyorsunuz ki Gidin PM De Halledin Allah Allah...O zaman bende Sinirleniyim Ona geLeyim Buraya Bıt Bıt Oteyim Var Mı Ya PM Bosuna Koyulmamıs Oraya...

Böyle bir konu forum ıcın uygun değil.Pm ıle hallolabılır.fakat hh e yaptıgın saygısızlıkdan dolayı banlandın.

konu kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri