Son gunlerdekı MSN Hatası

Kaçan Aşık

Yönetmen
Reaction score
0
arkada$lar ben son gunlerde

msnde sık sık boyle 1 hata almaya basladım

bugun saat 12:07 ve bu hatayı halen alıyorum

msn de onlıne olan arkadas varsa bıldırebılırmı sorunun bende oldgunu anlıyım

b-162575-asdf.jpg

arkadaslar hatayu duzelttım

tamamen benden kaynaklanıormu$

saatı ve tarıhı dogfru ayarlamak lazım

arasıra banada oluyo...

modemi bilgisayar açılmadan açıcaksın heralde..

bendede aynı sorun vardı şimdi mecburen Msn Messenger 7.5 kullanıyorum!.. :saskin

ya o arasıra oluyo msn yi kapat çıkıç diyerek tekrar aç sonra gir msn ye

yok olmuyor gene sıldım kurdum gene olmadı...

7.5 de olmuoyr msn sız kaldık bea

ќαcαη αѕiќ;2467324' Alıntı:
7.5 de o hata olmuyorsa bende kullanam olmıyack cunku bole

ya bizimki şöyle bi sorundu kardeşimin msni açılmıyodu aynen bu hata çıkıyodu!..ben açıyodum ama açılınca donuyodu live messenger!..yaklaşık 1 haftadır 7.5 kullanıyoruz hata felan vermedi!..

ya bu ne iştir gecen de ben de vardı hala açınca sorun çıkıyor bikaç kere deniyorum sonra açlıyor ayrıca live msngri her defasında onar demekte kalıyorum anlamadım ben de ama bikaç kere takrar edince giriyor ben de ....

=) ama bende hıc acılmıor ıste sabahdan berı gene sızınkı acılıyormus

format at :D :saskin

yoksa msn siz durulmmaz ki

bendede aynı hata vermiştı 1ay kadar açılmadı ne yaptıysam sonunda servısten gelmışlerdı ondan sonra açıldı ama ne yaptıklarını bılmıyorum evde degıldım o sıra :(

live masenger beeenim gördüğüm kadarıyla baya sorunlu bende sürekli bilgisayarı açınca loder.exe yolu bulanamadı diye hata veriyor tamam deyim o mesajı kapatınca mesenger ekrana geliyor istediğim gibi giriyorum... bu mesaj çıkmadan önce mesenger o hata gene ekranda benim ki hiç açılmıyordu kısa yola tıkladığımda gelmiyordu sildim tekrar kurdum şimdide bahsettiğim o mesajı veriyor...bende beta yı yükledim o güzel şimdilik uzun zamandır kullanıyorum bi sorun çıkmadı....

Geri