Son Dk.! Skibbe istifa etti .. ![Tek başLık]

zaten en büyük sorun burda, FELDKAMP'ı istemiyoruz.......

haklısın feldkampı getireceklerse boşuna kovmuşlar derim skibbeyi adam geçen sezonun yarısı hastaydı yarısında takımı disiplin diye biçti son 6 haftada yarı yolda bırakıp gitti bence hagi gelsin yardımcısı da hakan şükürle bülent korkmaz olsun.....

Ewt Be Kardeşim Fb Nin Yapamadıgınız Biz Yaptık Helal Be şuan Kimi Düşünüyorlar Bilmiyorum Ama Hacı Kendini Gelişdirdiyse Yarıyışlı Olabilir

Sezon başından beri bir ben Bir RealiSt Skibbe istifa diye bağırıyoruz bize kızıyorlardı .
Ne diyordum bu Skibbe isterse UEFA kupasını alsın yinede gönderilmeli .
Zararın neresinden dönülürse kardır ama çok Keskin bir Virajda dönmekte kötü oldu .
Devre arasında gitmeliydi bu çakma Brad Bitt
:D

ARKADAŞLAR ŞÜKÜRLER OLSUN!!! KİŞİLİKSİZLİK ÖRNEĞİ SERGİLEYEN SKİBBE SON DK DA BİLE İSTİFA ETMEYECEĞİM DEDİ SONRADAN BIRAKTI İŞTE BU ADAMDAN BU KADAR ARKADAŞLAR BUGÜNÜ BAYRAM İLAN EDİYORUM HAYIRLI OLSUN BÖYLE BİR ADAMDAN KURTULDUĞUMUZ İÇİN :durdurun BUGÜN BAYRAM OLAA :durdurun

Geç kalınmış olsa bile hatanın neresinden dönerseniz
faydanızadır mantığı ile düşünerek doğru bir karar olduğunu ifade etmeliyim.

news_manset_resim_e0_Skibbe010.jpg

ya Küçük Emrah gibi bakıyo üzüldüm şimdi adamın haline ben yaa...

ARKADAŞLAR ŞÜKÜRLER OLSUN!!! KİŞİLİKSİZLİK ÖRNEĞİ SERGİLEYEN SKİBBE SON DK DA BİLE İSTİFA ETMEYECEĞİM DEDİ SONRADAN BIRAKTI İŞTE BU ADAMDAN BU KADAR ARKADAŞLAR BUGÜNÜ BAYRAM İLAN EDİYORUM HAYIRLI OLSUN BÖYLE BİR ADAMDAN KURTULDUĞUMUZ İÇİN :durdurun BUGÜN BAYRAM OLAA :durdurun

kanka bari sen yapma ya..
Skibbe takımının başında kaLmak istiyordu ama kişiLiksizLik örneği sergiLeyen yönetimimiz adamı istifaya zorLadı,tazminatını vermemek için..!
yani şimdi biz teşekkürLer Skibbe tazminatı aLmadığın için demek yerine kişiLiksiz diyoruz..

TeşekkürLer Skibbe; OLympiakos,Benfica ve BerLin hatıraLarı için..

futbolcu oynamıyosa teknik direktorde ne suç var.... Herşeyin ona yüklenmesi haksızlık... Futbolcu oynamıo kardeşim...

Geri