Son Dk.! Skibbe istifa etti .. ![Tek başLık]

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
SKIBBE İSTİFA ETTİ

4281_sondakika002.jpg

Kamuoyuna duyuru

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe’nin bugün itibarıyla görevine son verilmiştir.

Görevde bulunduğu süre içerisinde karşılıklı anlayış ve dostluk çerçevesinde sürdürdüğümüz ilişkimiz doğrultusunda Sayın Michael Skibbe’ye bugüne kadar olan hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında da başarılar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu

GalataSaray.Org

news_manset_resim_e0_Skibbe010.jpg

Galatasaray'ın Kocaelispor'a Ali Sami Yen'de 5-2 yenilmesinin ardından, olağanüstü toplanan Galatasaray Başkanı Adnan Polat "Sıcağı sıcağına karar almak istemedik. Yarın bu toplantı devam edecek, ona göre gerekli kararlar alınacak. G.Saray'ın çeşitli birimlerinde 7 yıldır yöneticilik yaptım. Ali Sami Yen'de 5 gollü bir yenilgi yaşamadık. G.Saray büyük camia, kulübü dimdik ayakta tutacağız. Sorumlularından hesap sorulacak ve ceza kesilecek." demişti.

SporX

DHA'nın haberine göre; Galatasaray Teknik Direktörü Skibbe, dünkü Kocaelispor yenilgisinin ardından bugün sarı-kırmızılı camiaya veda etti. Az önce Florya'da futbolcularıyla bir konuşma yapan Alman hocanın, "Çok üzgünüm. Yönetim arkamda durmadı, beni hep yalnız bıraktılar. Sizlerle Bordeaux maçına çıkmak isterdim. Yönetimden son olarak bunu talep ettim. Ama tahammülleri olmadığını ve yolları ayıracaklarını söylediler. Sizlere Bordeaux maçında başarılar dilerim ve turu geçeceğinize yürekten inanıyorum" dediği öğrenildi.

GÜLE GÜLE 'İYİ ADAM SKİBBE!'

Tarihinin en iyi kadrolarından birine sahip olan Galatasaray sezon başında beri yaptığı hatalarla sonunda eridi. UEFA'yı kazanan kadronun en azından iki, üç katı maliyeti olan; Baros, Kewell, Meira, Lincoln, Arda, De Sanctis, Servet gibi yıldızlarla bezeli ekip, UEFA Kupası’nda gösterdiği motivasyonun 100’de 10’unu lige yansıtamadı ve Devler Ligi ile Türkiye Kupası’nın ardından şampiyonluk yolunda da havlu atıldı.

Aynen geçen hafta olduğu gibi bu hafta oynanacak Bordeaux maçı ligdekinden çok farklı olacak. “İşte Cimbom bu!”, “Aslan kükredi!” gibi başlıklar atmak için hazır olacağız ancak maç seçen futbolcu, 20 dakikada yorulan futbolcu, idmanlarda oyun oynayan ve hocasından çok memnun olan futbolcularla tünelin sonunda kesinlikle ışık yok.
Bu kadronun Türkiye’deki en iyi, UEFA’daki sayılı kadrolardan biri olduğuna şüphem yok ancak gidişat üzücü.

-Formanın hakkını vermediğin zaman taraftarı bir anda karşında bulursun.
-Yardımcılarını gönderip de teknik adamı göndermezsen sahadaki başarısızlıkların önünü açarsın.
-Yardımcıların senden habersiz gönderildiğinde takımda kalmaya devam eder, tazminatın peşinde olursan hiçbir futbolcunun saygısını kazanamaz, sevgileriyle yetinirsin.
-Maç seçen futbolcunu disiplin altına sokamazsan en iyi kadroyla en çarpıcı mağlubiyetleri alırsın.
-Antrenmanlarda yeterli yükleme yerine keyif yapılır, sıfır kondisyonla maçlara çıkılırsa futbolcuların beğenmediği maçlarda yerde kalırsın.
-Kocaeli maçındaki, 0-4-6 taktiği ve üzerine giydiği formanın değerini bilmeyen isimler olduğu sürece hiçbir maçı kazanamazsın.
-Futbolcuların sevgilisi, “iyi adam olmayı”, teknik adam olmaya tercih eder (!) ve yeteri kadar sabredersen “olmayan” tazminatını alarak ayrılısın.

Bu iyi ve güçlü kadronun, peş peşe gelen hatalar sonucunda yaşadığı engellenemez düşüşü önlemek için Körfez’den Taner’in -32 yaşında- geç keşfedilen golcülüğünü konuşturması ve Kocaelispor’un Galatasaray’ı Ali Sami Yen’de 5 golle devirmesi gerekiyormuş. Galatasaray’da bu saatten sonra alınacak her karar çok geç olacak ancak parmağın daha fazla kan kaybı yaşanmadan kesilmesi şart.

HaberturK

Medya Bilgilendirme

Galatasaray Profesyonel Futbol Takım Teknik Direktörü Michael Skibbe, 23 Şubat Pazartesi günü (bugün) saat 12.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda bir basın toplantısı düzenleyecektir.

Medya mensuplarının bilgisine sunulur.

İstifa etti.

Galatasarayımız için hayırlı olsun umarım bordo maçı öncesi önemli bir etkisi olmaz hagi gelsede bişey yaparmı bilinmez cevat hocayla devam etseler daha iyi mi olur bilinmez önemli olan bordo maçı kazanmamız.

Michael Skibbe’nin bugün itibarıyla görevine son verilmiştir

Kamuoyuna duyuru

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe’nin bugün itibarıyla görevine son verilmiştir.

gs+logo.jpg

Görevde bulunduğu süre içerisinde karşılıklı anlayış ve dostluk çerçevesinde sürdürdüğümüz ilişkimiz doğrultusunda Sayın Michael Skibbe’ye bugüne kadar olan hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında da başarılar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu

Kaynak : Galatasaray.org

galatasaray camiasına hayırlı olsun. gözünüz aydın :)

İyide ben zaten konuyu açtım, sen neden tekrar açıyon,
bu mudur?
hackhell böyle mi işler?

Bakalım skibbenin yerine kim gelecek

Bakalım skibbenin yerine kim gelecek

KonuLar tek başLıkta birLeştiriLdi..Skibbe'nin kovuLması,İstifa etmesi gibi haberLerin tümünü bu başLık aLtından veriniz..

----------
Parmağın daha fazla kan kaybı yaşanmadan kesilmesi şarttı..Ve gerekende oLdu..Bugüne kadar hep Skibbe'ciydim fakat ; Sen gaLatasaray gibi bir takıma evinde 5 goLLü bir magLubiyet yaşatırsan bırak takımı üLkeden kovarLar !!! Tarihinin en iyi kadroLarından birini kuran GaLatasaray'a yakışmadın emekLerinden ötürü teşekkür ederiz By Skibbe

Sezon sonuna kadar Cevat hocayLa devam ediLip Sezon sonunda Hagi yada Lucescu ikiLisinden birini takımın başına geçiriLicektir.
Not: Dün Hagi tribünde maçı izLeyenLer arasındaydı .Dönen oyunLar yine derin.

Bence hagi gelir gibime gelior boştamı bılgım yokda son maçıda izlemiş heralde

Geri