son dk! Lincoln'den açıklama!

<<< EROSS >>>

New member
Reaction score
0

Lincoln'den açıklama!

Olaylı derbinin son dakikalarında Volkan ile karşı karşıya gelen Galatasaraylı futbolcu Lincoln kendisi hakkında yapılan suçlamaları kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada yalanladı. Lincoln'un yaptığı açıklama şu şekilde;

Dün akşam oynadığımız maçta rakip takım kalecisi bana yönelik saldırısına gerekçe olarak ailesine küfür etmiş olmamı bahane etmiştir. Ancak bu iddiası doğru değildir. Aile olgusu benim için futboldan bile daha önemli olduğundan; bu şekilde suçlanmış olmam beni derinden üzmektedir.

Portekizce ve Almanca lisanları dışında bildiğim başka lisan yoktur.

Bununla birlikte, dün gece maçın uzatma dakikalarında rakip takım kalecisinin şahsıma karşı yaptığı talihsiz davranış ve maç sonrasında verdiği demecin sportmenliğe yakışmadığının bilinmesini istiyorum.

Saygılarımla

Cassio de Souza Soares Lincoln
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Oyuncusu

Öte yandan bu açıklamaya yer veren Lig TV'de program yapan Futbol Gündemi adlı programın sunucusu Oğuz Tongsir ise Lincoln ile İngilizce konuştuğunu açıklayarak bu konuya bambaşba bir yön vermiş oldu...

28.02.2008

Kaynak : Sporx.com

Ben bir Galatasaraylı olarak şunu belirtmek isterim.
İngillizce küfretmek için bilmeye gerek yok. Ben de öğrenciyim ve istediğim zaman üniversite arkadaşlarımdan merak ettiğim dildeki küfürleri öğrenebiliyorum. Bu yüzden ingilizce bilmiyorum açıklaması saptırılabilir. Ama şu bir gerçek ki , Lincoln ; futbolundan çok hayırseverliği ve ailesine , çevresine karşı saygınlığı ile bilinir. Kesinlikle sanmıyorum ki Volkana da aynı şekilde küfretsin. Lincoln önceki oynadığı takımda da saldırgandı sinirliydi agresifti ama küfreden ve insanların ailesine saldıran birisi değildi. Ayrıca Lugano'yu sakinleştiren de odur. Maçın her yerinde verilen talihsiz kararlarda ortalığı yatıştırmaya kalkışan kişi de Alex ve Lincoln'dür.
ya Lincoln yerine Hasan Şaş olsaydı ??
Volkan gibi bir kaleciyi de bu ligde görmek istemiyorum artık. Kalitesi önündeki defans oyuncularından dolayı tartışılmaz hale geliyor ama onda da bir kaleci tipi yok. Vücut geliştirmeye gidip de kanat kası çalışan ve ondan sonra da kollarını açamayan bir kaleci. Türk Milli Takımı'na bu gibi oyuncuları katarak sadece İsviçre maçında olan olayların yeniden yaşanmasına zemin hazırlarız. Küfretmeyen adamın peşinden koşarak , hakemin yanında diz atarak falan , taraftarını galeyana getirerek Fenerbahçeli olunmaz..
Ayrıca bunların olmasına izin veren maçın hakeminin de ben maçı katlettiğini düşünmüyorum ve bu pozisyonların da hakem yüzünden olmadığını düşünüyorum , çünkü pozisyonların hepsinde kitabına uygun kartlar verdi. 1-1 Fenerbahçeye yeterken Gökhan Gönül eğiliyor falan atılan toplara. Zaman geçireceksin de , diğer top da dışarı çıkacak daaa... Oldu canım. Oynadığın takım Fenerbahçe ve bu Dünyanın en önemli derbisi. Senin yaşın yetmez çakallık yapmaya...
25. senesinde de Kupa'ya hasret kalan Fenerbahçe'li arkadaşlara Şampiyonluk yolunda başarılar dilerim..

İşte gereken ve doğru acıklama gelmiştir.Lincoln sanada bu yakışır...

bence son dakikada o altın değerindeki golü yemenin vermiş olduğu sinirle volkan kendini tutamadı çünkü lincoln ü mütevazi kişiliğiyle tanıyoruz.haa tersi de olabilir ama bu ihtimal daha yüksek bence.bu benim fikrim...

Dogru konuş sende be!

Lincoln üzerine düşen acıklamayı yaptı
Kimin yalan söylediği cıksın bir an once ortaya da rahatlayalım

Bence Volkan , Lincoln lig maçında kullanamaması için diz attı :) Fena korkuttuk fenerlileri.Ya ümitcim bu gencecik çocuklara da bu yapılmazki ;);) daha onlar küçük abisi... keh keh

bence volkan son dakika golünden dolayı kendini kaybetti orda ve buna da bir kılıf hazırladı Lincoln belki tahrik etmiş olabilir ama cinayet sebebi küfürler etmemiştir

LincoLn küfür etmemi$tir ayrıca ingiLizce biLmiyorum diyor.
Son dakikada yenen goLden sonra VoLkan'ın psikoLojisini dü$ünün bir o sinirLe LincoLn'ün üzerine yürümü$tür.Gereği TFF ve Fenerbahce SK tarafından yapıLacaktır.
En az 5-6 maç ceza yemesi Lazım.

LincoLn küfür etmemi$tir ayrıca ingiLizce biLmiyorum diyor.
Son dakikada yenen goLden sonra VoLkan'ın psikoLojisini dü$ünün bir o sinirLe LincoLn'ün üzerine yürümü$tür.Gereği TFF ve Fenerbahce SK tarafından yapıLacaktır.
En az 5-6 maç ceza yemesi Lazım.

f*ck kelimesi ingilizce bir küfürdür ve sokaktaki 6 yaşındaki çocuk bile kullanmaktadır. lincoln gibi bir insan mı bilmeyecek o kelimeyi. kendinizi haklı çıkarmaya çalışmayın lütfen. lincoln' un ettiği laflar türkiye'de cinayet sebebidir. anaya küfür ne demektir yaa, o zaman ne ceza düşünülür ne başka bi şey.

Bence hakedecek bişey yapmıştır çünkü kalecimiz volkan ona ilkten vurmadı bişeyler dedi lincoln sonra karıştı ortalık sonrada ..^ %100 haketmiştir başka sebebi yoktur bunun "GFB"

ya arkadaslar sahada onca galatasaraylı var onlar nıye durup dururken bırsey yapmıyorda lıncoln gıdıo volkana agızından bırseyler solemeye calısıyor sen volkana bırsey yapmazsan adamda sana saldırmazdı..galatasaray bunu hep yapıyor bu aksamkı bjk macındada gorduk adamlar rahat duramıyolar..ama bunun rövanşı var alısamıyende..

sabrinin çok canı yanmış hakemden dün.vıyaklıyodu ayagına basılmış gibi.çarşamba günü nerdeydin sabri?
not:ateş olmayan yerden duman çıkmaz

Geri