Son Dk. Aziz Yıldırım Görevinde Kaldı

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
news_manset_resim_y0_SonDakika001.jpg

AZİZ YILDIRIM KALDI!

Eskişehirspor-Fenerbahçe maçı sonrası Kulüpler Birliği başkanlığından istifa ettiğini açıklayan Aziz Yıldırım ikna edildi !.. Bu arada Kulüpler Birliği'nden MHK'ye karşı birlikte hareket etme kararı çıktı !..

Kulüpler Birliği toplantısı sonrası açıklama yapan Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Aziz Yıldırım'ın istifa konusunda ikna edildiğini ve Yıldırım'ın 29 Ocak 2010'daki Olağan Genel Kurul'a kadar görevinin başında olacağını açıkladı.

Gümüşdağ ayrıca hakemler konusunda tüm kulüplerin şikayetçi olduğunu da belirterek bir sonraki toplantıya TFF Başkanı Mahmut Özgener'in de davet edildiğini belitti.

LigTv

kokainman daumu da kulüpten içeri giremez demişti(turgay demirin yazısından) ee ne oldu 2 kere göreve geldi.

Belliydi ..

Türk sporuna hizmet eden ve rekabet çıtasının yükselmesinde rol oynayan en büyük şahsiyettir Aziz YILDIRIM,sevsenizde sevmesenizde bu böyledır ama kabullenmek zordur,hazmetmek güçtür aziz yıldırımınki hazmedilemez çünkü...

Türk sporuna hizmet eden ve rekabet çıtasının yükselmesinde rol oynayan en büyük şahsiyettir Aziz YILDIRIM,sevsenizde sevmesenizde bu böyledır ama kabullenmek zordur,hazmetmek güçtür aziz yıldırımınki hazmedilemez çünkü...

dostum bunu inkar eden veya bu duruma atıfta bulunan mı var ?

biz diyoz ankara sen diyon bursa

2si de kardeş takım ama aralarında fark var öyle değil mi ?

ii de yorumun başlıkla ne alakası var ? Sana katılmak imkansız zaten de. Bu adamın her zamanki hali şaşırmadım.

soyguncunun teki azis yildirim eski faturacilardan gitsede kurtulsak
daum koaincidir ama iyi hocadir

Fenerbahceliyim ama salaklık etmiş onu dedikten sonra daha ne diye geri geliyosun . . .

Bence geri dönmese daha iyi oLurdu.Başkan dediğin kararLı oLmaLı.
Dediğinin arkasında durmaLı.Bu istifa edip dönüşü iLk değiL. . .

gercekten reklam ettın kendını aziz ben fenerlıyım bıde..yuh yanı

Yine Yaptı Numarasını Ama Bu Kezde Fenerbahçe Kötü Gitmeye Devam Ederse Bu Kez Onu Bu Kongre BiLe Kurtaramaz...

Neymiş şu Aziz'deki koltuk sevdası anlayamadım gitti.

Geri