Son Dakika !! Taraftar Florya'da!

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Altın Üye
Reaction score
0
6td8nr.jpg

1999 yılından sonra Kadıköy'de galibiyet aradığı maçta Fenerbahçe'ye karşı 4-1 gibi farklı bir skorla yenilen Galatasaray'da taraftarlar takımlarına sahip çıktı!

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde takım otobüsünü karşılayan yaklaşık 50 kişilik grup, destek verici tezahüratlarda bulundu.

Ajansspor​

aynen öle :) ehehe geçmiş olsun nediyim...

eee 6 golden az yedikleri için baya bi destek vermişler aferin....üstüne üstlük 1 de gol attılar bence baklava da götürselermiş...

baktılar kaderleri bu yine ezildiler aman zaten yenilecektik medya da ki amigo kılıklı bazılarının gazına geldik heralde dediler zaten kadıköy de ne zaman kazandılar ki şimdi kazanacaklar :) böyle gaza gelip gelip konuşuyorlar sonrası hep klasik ama :D

En azından yeniLdikLerinde gidipte kendi takım oyuncuLarına saLdırmıyan Bir taraftardır Gs taraftarı :goz: 2 tane magLubiyet üst üste aLdıktan sonra başkanına küfür edip taşkınLık yapan taraftar degiLdir Gs taraftarı :goz:

YaptıkLarı gerçekten hoş eeee ne demişLer : İyi günde kötü günde

fenerLi arkadaşLar saLyaLarına sahip çıkmazLarsa uzun süreLi ban cezası aLacakLar..!
konuya geLince,gs taraftarının farkı burda ortaya çıkıyor..
kendi topçumuza her durumda sahip çıkarız..
bira şişesi,tokat,yumruk atıLmaz bizde..
oraya giden taraftarLarımıza kendi adıma tşk ediyorum..

iyi günde kötü günde..

Her zaman Heryerde :goz:

Biz her zaman her yerde iyi günde , kötü günde takımımızın yanındayız haa
bu arada bu maçın Ali samiyen'de bir de rövanşı var unutmayalım bilgi için tşk.

Ewet arkadaşlar bizler GS taraftarı olarak F5 taraftarı gibi değişken değiliz.Yenmek te var yenilmek te.İyi ki yendiler yoksa futbolculardan birkaç tane zayiat olabilirdi samandıra da.Sami yene bekleriz tüm f5 lileri ;)

fenerLi arkadaşLar saLyaLarına sahip çıkmazLarsa uzun süreLi ban cezası aLacakLar..!

Aynı sözcükleri benim gibi bir üye sarfetseydi sonum ne olurdu merak ediyorum

Hadi BöLümünde HavLa Arkadaşım MiLLeti Gaza Getirme Burada Orada Ne HaLt Edeceksen Et :goz:

İki günde atılan mesajlara bakıyorum ve bir anlam veremiyorum..Bunlar nasıl hitap tarzları böyle?Ki bu üye uzun zaman bu bölümün moderatörlüğünü yapan bir üye

ceza verilecek bir şey yazmadım --aferin dedim bence de gs liler tbrk edilmeli 6 taneden az yediler dedim ne var bunda...4-1 kere maşaallah hepsine....ben de onlara hediye olarak hatıralar sarmış 4-1 yanımı şarkısını yolluyorum...
uzun ceza versen ne olur vermesen ne olur çok mu gerekli burda yazmak...illa yazacaksam bin tane nick 100 tane pc var...salyaların da kimden aktığını yukarda görüyoruz...aynen iade

Ya Biz haybede GALATASARAY lımıyız fb liler gibi..

adamın biri tutmuş remsine YAŞAM BİTER DESTEK ASLA adlı resim koymuş.

Bide bana diyo "LAN OLUM BİZ YENİLSEYDİK BEN MSN YE GİRMEZDİM SEN NASIL GİRİYON" diye daLga qeçiyo ama Lafı gemiğine otuddurdum :D

ѕσηυη¢υ;3707482' Alıntı:

Sonuncu kardesim geçen sene şampiyonLugun kactıgı zamanı yada Derbide Samiyende Gs'ye boyun egdiniz zamanLarı hatırLa :goz: Ortam gergin geLipte aLay edici keLimeLer kuLLanıLırsa böyLe tepkiLerin geLmesi kaçınıLmaz ..Biz geçen sene ne yorumLar okuduk bu şekiLde hiçbirine ceza veriLmedi çünkü temeLde hakLı oLdukLarını biLiyoduk :goz:

Gs'nin yenilmesi büyütülecek bi olay değil, taraftarın Florya'ya gelmesi hiç değil.

ѕσηυη¢υ;3707482' Alıntı:

İki günde atılan mesajlara bakıyorum ve bir anlam veremiyorum..Bunlar nasıl hitap tarzları böyle?Ki bu üye uzun zaman bu bölümün moderatörlüğünü yapan bir üye

senin gibi bir üye..
ben seni forumda diğer üyeLerden daha saygın buLuyorm,çünkü objektif konuşabiLiyorsun..
qxqx'in biLmem kaç tane saçma msjını siLdim,gs ve fb böLümünde..
adam sokakta konuşur gibi konuşmuş ve ısrarLa devam etmiş..
sonunda ban cezasını aLdı..

benim de bi yere kdr sabrım var..
böLüm modu oLarak üyeLeri uyarmaLıyım di mi??
bırakın da böLümümü savunayım..
geçen sezon sonu kaç gsLi banLandı yada daha öncesinde;aynı durumda oLdukLarından doLayı..

mağLubiyeti hazmetmek bi yana,gaLibiyeti de hazmetmek gerekiyor.. :goz:
iyi forumLar..

Galibiyette Yenilgide Beraberlikte...Futbolda Olan Şeyler...Adamların Morellerı Bozuk Sinirleri Tepelerine Vurmus Bide Gelipte Siz Adamları Dinden İmandan Cıkarmayın...Ben Bu Yaptıklarınızı Bi Beşiktaşlı Olarak İçime Sindiremiyorum Nede Olsa Kardes Takımımız Onlar Bizim...Siz Gsyi Yenmekten Once Onlarla Kendınızı Kıyaslamaktan Once Gidin Uefa Cup'asını Alın SuperCupayı Alın Sonra Gelın Burda İstersenız Halay Cekın...Bjk&Gs

Yanlış anlaşılmasın,ben seviyesizce mesajlar atan,bölümü karıştıran üyeleri savunmuyorum.Sadece üslubun sert olduğunu düşündüğüm için yazdım.

Ayrıca taraftarın takıma sahip çıkması çok önemli.Her takım kötü sonuç alabilir,önemli olan da her türlü desteklemektir.Tabi ki eleştiriler de yapılmalı ama geçmişte bizim takımımızın da başına gelen üzücü olaylarda yer alanların ben taraftar olduğunu düşünmüyorum..

Kötü skorlardan sonra tesis önünde soteye yatan gazetecileri de gördük.Artık bunları aşmamız lazım

Moral açısından iyi olmuştur umarım.Tek sorun savaşçı bir ruh.

normaL oLanı yapmış gaLatasaray taraftarı
hatta sayıca biraz daha fazLa oLmaLarı daha iyi oLurdu
bu tür maçLarın psikoLojisi ne kadar kısa sürede unutturuLursa o kadar iyi oLacaktır futboLcuLar için
gs taraftarının isyan etmesini gerektirecek bir futboLda yoktu sahada zaten
gsLi futboLcuLar eLLerinden geLeni yaptıLar

Geri