know : aşkım sen taksiye atla eve git çabuk!..
derbederin:ben alıcam olm bu kızı benim yarim olucak..
kız:yhuu yapmayın allah aşkına ne olurrrrrrr kıyamam ben ikinize de..
know:seni bir daha kızın yanında görmiyeyim!..
derbederin:hadi len bana racon kesemezssin bu hatun benim olucak!..
cehennem_zebanisi:artistlenme koçum alırım havanı senin kalırsın asitsiz gazoz gibi ortada
fofer:ulan şunun havasına bak yhuu şeytan diyo ki gir şuna şuracıkta suratını çarşamba pazarına çevir
know:abi derbederin benim kıza yan gözle baktı!.:crying:
solariz.:erkekliğe yakışrmı ulan!..gösteririm ben ona:thumbdown:
dark_angel:kavga var ise en alasından varımdır abii ben çok arsızımdır vede çamurumdur valla bayılırım dayak yemeye pardon zopa atmaya ne zaman gidiyoz baskına!..
newvave:amaniiin ben hemencecik tüyeyim burdan kimse görmeden kan gövdeyi götürücek valla bu kuş beyinliler bilmiyo kimle uğraştıklarını..
solariz:takılın peşime reactor'un kahvesini darma dağan edicez!..
solariz :bu derbederin senin yeğenin miş öylemi birader!..:sneaky2:
reactor:gedin ulen başımdan belamısınız siz..:durdurun:hhmencool:
fofer:şitttttttt ağır ol bakalım artistt sen bela görmemişin heralde sen kime racon kesiyosun..
reactor:uleynnn alırım şimdi ikinizide ayaklarımın altına yolunmuş tavuk gibi olursunuz göstericem şimdi size artist ti de raconuda..
solariz :dalın uleynnn hepiniz birden geriye sağ kimse kalmasın!..
reactor:yaktım nan sizin hepinizi erkekseniz tek tek gelin..
solariz :ulan dayağı biz yedik beaa!..sizide adam diye yanımızda gezdiriyoz:durdurun
know:abi reactor belasının kerata bildiğini nerden bilelim yaww:hhmencool:
cehennem _zebanisi:adam harbiden kesti raconu valla bize çizdirdik karizmayı..
fofer:anasını satayım zar zor kurtardım o psikopatın elinden kendimi valla
madness:abowwwww o neymiş öle yaww bi tane bile çakamadım ki yhuu adam işi psikopata bağlamış abi
newvave:abi ne oldu size böyle yaww hepiniz ayrı bir şekil olmuşunuz çamaşır makinasından çıkmış gibi kırtış kırtış yhuu kavga edicektiniz de bana nie söylemediniz..
lopused
lm git başımızdan zaten eşşek sudan gelene kadar dayak yedik sende makaramı yapıyosun alala yaww
know :rezil olduk ulan anasını satayım cümle aleme madara etti bizi derbederin valla..ben birdaha nasıl çıkıcam kızın karşısına:001_huh::001_huh:
kız:benim için kendini feda etmişin seni seviyorum knowuuuum .birdaha bulaşma onlara hayatım olurmu bak yüzünü gözünü ne hale getirmişler
know:bırakmadılar ki iki tokat geçireyim derbederine hepsi birden geldi yoksa ben biliyodum onlara ne yapıcağımıda işte dua etsinler
kız:erkeğim knowuuuum benim seni yaradana kurban olurum ben:durdurun
veee dayağı yedi ama know hatunu da kafaladı mutlu son:hhmencool::hhmencool::durdurun
kusurumuz var ise af ola
derbederin:ben alıcam olm bu kızı benim yarim olucak..
kız:yhuu yapmayın allah aşkına ne olurrrrrrr kıyamam ben ikinize de..

know:seni bir daha kızın yanında görmiyeyim!..
derbederin:hadi len bana racon kesemezssin bu hatun benim olucak!..
cehennem_zebanisi:artistlenme koçum alırım havanı senin kalırsın asitsiz gazoz gibi ortada
fofer:ulan şunun havasına bak yhuu şeytan diyo ki gir şuna şuracıkta suratını çarşamba pazarına çevir

know:abi derbederin benim kıza yan gözle baktı!.:crying:
solariz.:erkekliğe yakışrmı ulan!..gösteririm ben ona:thumbdown:
dark_angel:kavga var ise en alasından varımdır abii ben çok arsızımdır vede çamurumdur valla bayılırım dayak yemeye pardon zopa atmaya ne zaman gidiyoz baskına!..
newvave:amaniiin ben hemencecik tüyeyim burdan kimse görmeden kan gövdeyi götürücek valla bu kuş beyinliler bilmiyo kimle uğraştıklarını..

solariz:takılın peşime reactor'un kahvesini darma dağan edicez!..

solariz :bu derbederin senin yeğenin miş öylemi birader!..:sneaky2:
reactor:gedin ulen başımdan belamısınız siz..:durdurun:hhmencool:
fofer:şitttttttt ağır ol bakalım artistt sen bela görmemişin heralde sen kime racon kesiyosun..
reactor:uleynnn alırım şimdi ikinizide ayaklarımın altına yolunmuş tavuk gibi olursunuz göstericem şimdi size artist ti de raconuda..

solariz :dalın uleynnn hepiniz birden geriye sağ kimse kalmasın!..

reactor:yaktım nan sizin hepinizi erkekseniz tek tek gelin..

solariz :ulan dayağı biz yedik beaa!..sizide adam diye yanımızda gezdiriyoz:durdurun
know:abi reactor belasının kerata bildiğini nerden bilelim yaww:hhmencool:
cehennem _zebanisi:adam harbiden kesti raconu valla bize çizdirdik karizmayı..
fofer:anasını satayım zar zor kurtardım o psikopatın elinden kendimi valla
madness:abowwwww o neymiş öle yaww bi tane bile çakamadım ki yhuu adam işi psikopata bağlamış abi
newvave:abi ne oldu size böyle yaww hepiniz ayrı bir şekil olmuşunuz çamaşır makinasından çıkmış gibi kırtış kırtış yhuu kavga edicektiniz de bana nie söylemediniz..
lopused

know :rezil olduk ulan anasını satayım cümle aleme madara etti bizi derbederin valla..ben birdaha nasıl çıkıcam kızın karşısına:001_huh::001_huh:

kız:benim için kendini feda etmişin seni seviyorum knowuuuum .birdaha bulaşma onlara hayatım olurmu bak yüzünü gözünü ne hale getirmişler
know:bırakmadılar ki iki tokat geçireyim derbederine hepsi birden geldi yoksa ben biliyodum onlara ne yapıcağımıda işte dua etsinler

kız:erkeğim knowuuuum benim seni yaradana kurban olurum ben:durdurun

veee dayağı yedi ama know hatunu da kafaladı mutlu son:hhmencool::hhmencool::durdurun
kusurumuz var ise af ola
kimine göre forum bana göre aile