Son Bomba!!! Keita Resmen G.Saray'da!!! [Tek BaşLık]

bazı 7bler isim veriyorum özellikle giresunlu1 bu transferi acaip kıskanmışlar eee o videolardaki çalımları c.ronaldovari hareketleri ben de görsem başka bir takımın taraftarı olarak ben de kıskanırdım

Doğru söylüyorsun.Ama bu kadar da belli edilmezki...
Transfer haberi veriyoruz adamın biri aradan çıkıp en büyük bilmem kim diyor.Doğru düzgün yorum yapın arkadaşlar

haklısın bilader de bi anlık kendimi tutamadım çünkü bizim transferimize hiç saygısı olmadığı adamın her halinden belli bugüne kadar fenerin maldonadolarına josicolarına ne bileyim buraklarına yasinlerine guizalarına hiç laf etmedim herkes kendi bacağından asılır yok beş para etmez bir futbolcu yok öyle yok böyle ne bu ya!

en büyük fenerbahçe diyen arkadaş marifet ettiğini zannediyor herhaLde..
kimse bu konuda en büyük fenerbahçe değiL demedi niye aLındı anLamadım.. =)
neyse konunun fb iLe hiç ama hiç aLakası yok..

Keita iLe iLgiLi oLmayan mesajLar siLinecektir..
iyi forumLar..

bence çok başarılı olacak,kim ne derse desin kusura bamya =)))))))))))))))))))

http://www.olweb.fr/fr/Accueil/100007/Article/50478/OFFICIEL-Kader-KEITA-a-Galatasaray
L’Olympique Lyonnais informe du transfert de l’attaquant international ivoirien Abdul Kader KEITA au club de Galatasaray pour un montant net minimum de 8,5 M€ équivalent à la valeur résiduelle du contrat, auxquels pourront s’ajouter 500 000 € en fonction des performances sportives du club d’Istanbul.

yani diyor ki bonservis bedeLi 8,5 M €'dur ve performansı beğeniLirse 500 bin € daha aLınacaktır..!
yani 9 M €'ya aLındı Keita..(3 yıL vadeLi)
şimdi biraz fazLa gözüküyor rakam..

Geri