Son Bomba!!! Keita Resmen G.Saray'da!!! [Tek BaşLık]

bizimki tam yere düşmüşken çekmişLer yaLnız oLmamış böyLe :hhdil

ReaL'in de dediği gibi,geçen sene atak oLsun diye topun soL kanada gitmesini bekLiyoduk..
şimdi atak oLmasını bekLemicez biLe,2 iLa 3 saniye arasında AbdüL'üm zaten topu taşır kaLe çizgisine.. :hhmanD

hemen ilk mesajda fbye laf atmaya başladınız fb halt etmiş de bilmem ne. geçen sene dünyaca ünlü yıldızları topladınız da ne oldu hiçbirşey. neyse hayırlı olsun keita umarım başarılılı işler yapar gsde

Süper Transfer. Gs ye hayırlı olur inş.

Cok iyi transfer. . .

hayırlı olsun galatasaraylılara...
ulan bi beşiktaş adam gibi transfer yapamadı bee...

Tamam ya Fener'liler sinirlenmeyin Keita Kötü FutboLcu :D

346x8u9.png

arap olsun çamurdan olsun ismini duyduğumuz bir oyuncu çok işimize yarayacağını düşünüyorm, Lakin bu adamın bonservisini nasıl ödeyecek bu takım takımın maliyeti git gide artıyo valla hee...hayırlı uğurlu olsun galatasarayımıza...

021246554440.jpg

G.SARAY'I BEKLEYEN TEHLİKE

Lille'de harikalar yaratıp 18 Milyon Avro'ya Lyon'a transfer olan Keita tipik Afrika'lı futbolcu özelliklerini taşıyor. Özellikle parasını zamanında alamayan Afrika'lı oyuncuların kulüplerini Fifa'ya hemen şikayet ettiği bu dönemlerde, Galatasaray'ın oyuncularına ödemelerdeki yaşadığı sıkıntıyı da göz önüne alırsak, Keita yönetimin başını ağrıtabilir.

Fransız basın organı Football365'de yer alan bir haberde 18 Milyon Avro'ya Lille'den Lyon'a transfer olan Keita için Lyon'lu taraftarların, Keita'nın aldığı paraya karşın göstermiş olduğu istikrarsız performans ve takım içinde yarattığı huzursuzluktan dolayı Galatasaray'a transferinden çok memnun olacakları bildirildi.

DÜŞENİN DOSTU CİM BOM

Milan Baros transferinde olduğu gibi düşüşte olan ve futbol için en verimli yaşına gelen Keita, aynı Çek yıldız gibi Galatasaray'da tekrardan yükselişe geçebilir. Lyon'lu taraftarların aksine Sarı-Krımızılı ateşli taraftarlar Keita'yı sevgi gösterilerinde bulunacağını düşünürsek Galatasaray'da gerekli huzuru bulacaktır ve bu da futboluna yansıyacaktır. Yeterki yönetim parasını zamanında yatarsın.

HABER / ANALİZ: YAVUZ ÖZÜÇER​

arap olsun çamurdan olsun ismini duyduğumuz bir oyuncu çok işimize yarayacağını düşünüyorm, Lakin bu adamın bonservisini nasıl ödeyecek bu takım takımın maliyeti git gide artıyo valla hee...hayırlı uğurlu olsun galatasarayımıza...

7 MiLyon € bonservis 3 yıL vadeLi şekiLde ödenecek..

Keita güzel hareketler

2005 yılında geldiği Fransa Ligi’nde Lille takımıyla harikalar yarattı. Teknik direktör Claude Puel önderliğinde Lille şampiyonlar ligi’ne katılma hakkı elde ederken, Keita saha içinde bu başarının önemli mimarlarından biri oldu.

İkinci sezonunda Lille ile Şampiyonlar Ligi’nde forma giydi. 2007-2008 sezonun başında Lyon’a transfer oldu. Fransa ligi şampiyonunda ilk sezon istikrarlı şekilde forma şansı buldu, 30 maçta 4 gol 5 asistlik bir performans sergiledi. Ancak geçtiğimiz sezon Keita sadece 13 maçta sahaya ilk 11 çıkabildi. Sezonu tek golle kapattı.

Keita’nın kariyeri
1999-2000 Africa Sports 23 (4 gol)
2000-2001 Etoial du Sahel 22 (7 go)
2001-2002 Al Ain 19 (6 gol)
2002-2005 Al Sadd 71 (23 gol)
2005-2007 Lille 63 (14 gol)
2007-2009 Olympique Lyonnais 52 (5 gol)

[VIDEO]pxMxyqOLC_Y&feature=player_embedded[/VIDEO]​

2 kotu yönünü çıkardım videoda biraz benciL Son vuruşLarda da probLem var
benciL dediğim ZLatan tarzı yapcağını yapıyo yani..

HH'de Baros Geldiğinde yazılanlardan sadece birkaçı

arkadaşlar bu haber doğru ise bu inanılmaz derecede büyük bir transfer hatasıdır. milan baroş geçen sene lyon da hiçbişi yapamadı ara transferde ise porstmoutha transfer oldu tam 17-18 lig maç maçına çıktı ve 1 gol dahi atamadı.euro 2008deki performansı da çok kötüydü.yani anlıcanız bu baroş o eski baroş değil inanılmaz derecede bir performans düşüklüğü var adamda.bence gs nin kesinlikle almaması gereken bir futbolcu.gs nin aradığı futbolcu> zigic veya benficadaki oscar cardozo olması gerekir.

ulan bumuydu adnan sezginin
guiza yı geçecek transferi
iyi uyuttular valla bizi
oliviera dediler zigiç dediler
morientes dediler hatta owen dediler
ala ala baroş gibi bir adamı aldılar
bizim forvetlerimiz o adamdan çok iyi be arkadaş
keşke hiç almasalardı daha iyi olurdu

Galatasaraylısıda beğenmedi fenerliside .... Ama sonuç gol kralı oldu çıktı Baros'umuz.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yine HH'de Kewell geldiğinde söylenen birkaç şey
Sabah Tv de İzledim Galatasaray Dünya Çapında Bir YıLdızla AnLa$tı DediLer. Merak ettim ßakdım KeweLL miş. Bu adam İyi Bir Oyuncu oLabilir ama Yıldız Değil. Çünkü Adam GEçen sene Neredeyse FuLL Sezon Sakattı Çok az Bir Maçta Görev aLdı. Formda oLsa LiverpooL'un ßu Oyuncuyu Vereceğini Tahmin Etmiyorum. Bu yorumun Galatasaray İçin Değil Türkiyede Bunun Örnekleri Çok. YıLdız Deyipde Fos çıkan Oyuncular oldu. Fenerbahçede, Galatasarayda Ve Beşiktaştada. 50 Milyon € Harcamış Bjk Nerede yıLdızları ? Bunun İçin Transferde Dikkatli Ve Cimri oLmak Lazım. YıLdız Diye DinGiLLeri Takımlara aLmak Hem Takımın Hemde Ülkemizin İflası Demektir..

Fenerlisi beşiktaşlısı yine onu beğenmedi ama Kewell'ın yaptıklarınıda herkez gördü.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Futbolcunun kumaşı asıl önemli olan.Adamda yetenek varmı ? fazlasıyla var hemde.Partnerleri onun kadar kalitelimi ? Baros,Kewell,Arda ve tüm GALATASARAY.Bir diğer faktörde Frank Rijkaard.Onun tecrübesiyle ve futbolcuların yeteneklerinin birleşmesinin sonucunu görücez hep birlikte.Çekemeyenler lütfen bunu çok belli etmeyin :).Kader Keıta GALATASARAY'ımıza hayırlı uğurlu olsun.

Keita Formayı Giydi !!!!!

Sarı-kırmızılı ekip, Lyon'un 28 yaşındaki Fildişili yıldızını renklerine bağladı. Tam bir top cambazı olan Keita, sürati ve çalımlarıyla herkesi büyülüyor.
6B900BC6E00E104FBA690F75x.jpg

Teknik direktörlüğe Frank Rijkaard'ı getirerek dünya çapında sansasyon yaratan Galatasaray, yabancı transferinde de hedefi 12'den vurdu. Sarı-kırmızılı ekip, Lyon'un Fildişili yıldızı Abdul Kader Keita ile üç yıllığına anlaşma sağladı. Müthiş operasyonu yürüten yönetici Haldun Üstünel, 28 yaşındaki futbolcunun transferini uzun pazarlıklardan sonra
önceki gece geç saatlerde bitirdi.

G.Saray Keita için Lyon'a 3 yıl vadeli 7 milyon euro verecek. Cimbom, Keita'ya da yıllık 2.2 milyon euro ödeyecek. Orta sahada iki kanatta da görev yapan 1.84 boyundaki Keita özellikle sağ açıkta çok etkili. 2005'te geldiği Fransa'nın Lille takımında müthiş bir performans gösteren Keita'yı M. United, İnter, Milan ve Liverpool istemiş, 16 milyon euro ödeyen Lyon yıldız futbolcuyu kapmıştı.

Fotomaç

Harikasın dagg3r.Bütün konunun özeti bu.Çok teşekkürler.

Mod. Tarafından DüzeLtiLdi..!
burası gs böLümü,şaşırmayaLım..

bazı 7bler isim veriyorum özellikle giresunlu1 bu transferi acaip kıskanmışlar eee o videolardaki çalımları c.ronaldovari hareketleri ben de görsem başka bir takımın taraftarı olarak ben de kıskanırdım

Geri