Son Bomba!!! Keita Resmen G.Saray'da!!! [Tek BaşLık]

wowww keita he
helal olsun üstünele

Dediğiniz gibi gene tersköşe yaptılar.Çok iyi oldu bu transfer.Umarım bu sene harika bir takım izleyeceğiz.

Fenerbahçeliyim ama gerçekten çok iyi bir transfer kabul etmek zorundayım

lyon'da performansı düşüktü kabul ama baros'un da gs'ye gelmeden çnce nasıl olduğunu biliyoruz
kumaşı kaliteli oyuncu kısa zamanda büyük işler başarıcaktır
hayırlı olsun...

hayırlı olsun gs ye umarım lıge renk katar

lyon'da performansı düşüktü....
FredLer NiLmarLar BaroşLar da o takımda isteniLeni veremediLer.Keita'da bunLardan biri oLabiLir fakat, bu 4Lüyde baktığında hiçbirinin tekniğine Laf diyemezLer,Burda oyuncuyu iyi değerLendiremeyen Lyon kuLübü suçLudur.
İnş Keita'da Baroş gibi bir çıkış yakaLıcaktır bu forma aLtında..Bundan eminim.

FredLer NiLmarLar BaroşLar da o takımda isteniLeni veremediLer.Keita'da bunLardan biri oLabiLir fakat, bu 4Lüyde baktığında hiçbirinin tekniğine Laf diyemezLer,Burda oyuncuyu iyi değerLendiremeyen Lyon kuLübü suçLudur.
İnş Keita'da Baroş gibi bir çıkış yakaLıcaktır bu forma aLtında..Bundan eminim.

tamam sakin bende yazımın devamında aynı şeyi söyledim baros'unda kötü perfoormansının ardından yükseliş yakaladığını ve kumaşı kaliteli oyuncuların her zaman iş yapıcaklarını keita'nın da öyle olucağını düşündüğümü söyledim sakin yani:goz:

Off müthiş bir transfer..

Fb li olarak kıskandım şimdi :D

tamam sakin bende yazımın devamında aynı şeyi söyledim baros'unda kötü perfoormansının ardından yükseliş yakaladığını ve kumaşı kaliteli oyuncuların her zaman iş yapıcaklarını keita'nın da öyle olucağını düşündüğümü söyledim sakin yani:goz:

güzeL arkadaşım tepki oLarak yazmadımki ben onu sana. :goz
Merak etme bu forumda yazıLan yoruma tepkiLi bakıp o tarz cevap vericek en son kişiLerdenim ..
:

Futbolu bilmeyenler yorum yapıyor. kıskançlıktan çatlıyorlar ama belli etmiyorlar sadece sataşıyorlar. bana göre çok iyi bir oyuncu. muhteşem bir transfer yaptık. bu adam oynamaya başladımı bugün yapılan eleştrileri görürüm.

basın palavra sıkmaya devam etsin belki bir gün tutar :D haldun üstünelin kalitesi yine ortada çok süratli bir oyuncu hayırlı olsun

Abdulkadir Keita madem o kadar iyi niye sattı Lyon adamı çok büyük hedefler için aldı ama adam büyük takımda bi şey yapamıyor bence fazla işe yaramaz GS'de . . .

Milan Kakayı Neden Sattı ? Yada Man Utd . C.ronaldoyu ?

Mağdem İyiyse Neden Sattı Diye Bişi Yok ;)

Onlar Birilerini Satacakki Birilerini Alsınlar.

İnanılmaz mutluyum... :D:D

Bu sene kesin şampiyonuz... :hhmanD

Oleeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...

GS Avrupayı Hedefliyor Belli
BJK ve FB Uyusun GS Bu Sene Götürür Ligi
Çok İyi Bir Transfer Hayırlı Olsun

KEİTA

TIKLA VE İZLE

Transferden dolayı tüm yönetime teşekkürler....​

Geri