Son Bomba!!! Keita Resmen G.Saray'da!!! [Tek BaşLık]

insanın gözünü transferle açması çok güzel...Abi kız istemeye Haldun Üstünelle gidecem kızın babasını 5 dakikada ikna eder..:)) hayırlı olsun

Keita GoL Ata Dursun.. Gökhan Zan Defans'ta 3 5 Hata Yapıp Skoru EşitLer.. :hhmanD

Şaka ßi Yana HayırLı UgurLu oLsun.. (=

çok iyi transfer...
hayırLı oLsun..
bu sene Ligin çehresi iyiden iyiye değişiyor gaLiba..
ama biz haLa fenerbahçeden transfer bombası bekLiyoruzz..
patLaşmış gaLatasaray...
darısı bütün kuLüpLerimize..

iyi ya işte gaLatasaray çok küçük bir takım kasaba takımı bizde iş yapar küçük takım adamı Keita.

Kendi küçük takım gibi görüyosan gör sezon sonu görüşürüz bi cacık olmadı dersiniz o zamanda . . .

youtube ' da videolarını izledim bomba adam
helal olsun haldun üstünel.

Hayırlı olsun...

Bu adam süper ya. Fırtına gibi koşuyor. Kalıbı da olduğundan ayağından top almak o kadar kolay değil.

Haaa Bende Diğer Keita Sandım :durdurun

İyi O Zaman HayırLı oLsun . .​

Zaten Rijkard dan da byle r adam istemesi beklenirdi.Artık Gs ın 4-3-3 oynayacağı kesinleşti gibi.Adam forvet oyuncusunun bile topla hareket edip adam geçip pas yapmasını istiyor.Pivot santrfor falan buna göre değil.
Şimdi kewell ı nerde oynatacak merak ettim doğrusu.3'lü orta saha oyuncularından biri olup mehmet topal ın önünde oynatıp Xavi gibi orta sahada top dağıtma görevi üstlenebilir.Amma kurguladım ama :):):)

harbiden de son bomba imiş

Keita için 7 milyon Euro

Keita için 7 milyon Euro
Galatasaray, Fransa'nın Olympique Lyon takımından transfer ettiği Abdul Kader Keita için Fransız Kulübü'ne 3 yıl vadeli 7 Milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Sarı kırmızılı kulüp 27 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcuya ise yıllık 2.2 Milyon Euro ödeyecek.

Bu arada Galatasaray teknik direktör Frank Rijkaard'ın takımın başına getirilmesinin ardından Keita'yı kadrosuna katarak süpriz transferlerinden birine daha imza attı.

Sadece kulüp başkanı Adnan Polat ve futbol şubesinden sorumlu yönetici Haldun Üstünel'in bildiği transferle ilgili olarak, Üstünel 3-4 gün boyunca yürüttüğü görüşmeler sonucundan Fildişi Sahilli futbolcuyu Galatasaray'a kazandırdı.

Kaynak : DHA

fazLa mı bence az.. =)
çünkü Lyon 2 sene önce 16 M €'ya aLmıştı..
tamam orda isteneni veremedi tam oLarak ama yarı fiyatına düşmüş işte.. ;)

hayırlı olsun inş başarılı olur takımı ileriye taşır

Baros'u da geçen sene Lyon'dan 7 M €'ya aLmıştık.. ;)
umarım AbdüL de en az Baros kadar yararLı oLur..

evet Galatasary için fazla yani mehmet topuz un bile ne kadara transfer olduğunu göze alırsak.
Owen ile gerçekten ilgileniliyorsa onu almayıp bunu almalarının bir sebebi vardır mutlaka.Bu kadar para verdiklerine göre.Belki yaş faktörü belki sakatlıktan yeni kurtulduğu için.Neyse hayırlı olsun...
Klipten anladığım kadarıyla Yattara gibi.Ondan daha diri daha canlı ve iki ayağını da müthiş kullanıyor..

Bugun ün gazete manşetlerine baktınız mı?Sessiz transfer diye ben buna derim.Sanırım bu saattten sonra Owen alınmaz heralde...
es0121.jpg

Geri