valla ben akp ye bir daha oy vermeyi düşünmüyordum ama bu kapatılma davasından dolayı bir daha oy verecem inadına halkı hiçe sayanlara bir daha tokat atmak zevkli olacak....
Geç bu ayakları,Neymiş?AKP'ye oy vermeyecekmişte bu olaydan sonra verecekmiş.İyi kötü bu forum da kimin ne oldugunu biliyoruz.Be kardeşim sen ayın 13. dede AKP'yi övüyordun.İşiniz gücünüz milleti nasıl kandırırız onun hesabını yapıp üç kagıt açmak. Aşagıda ayın 13,deki mesajını veriyorum.AKP'yi ve fethullahı övdügün savundugun yazıları yani biraz yüzün kızarır inşaallah.Bu üçkagıtları açıyorsunuz bari Müslümanlık konusu oldumu orada müslümanım falan deme,Müslüman bu tür üç kagıt yalan açmaz.
Majesteden alıntı:
güzel yazmışsın hadi millet ahmaktı kime oy verelim bay akıllı geçinen arkadaş ?
çok biliyorsun sen kim soymadıki bu vatanı kimi getirdiysek aynını yapmadı mı bir tane atamızdan başka iyi geldimi bee boş keseden sallıosun ancak .....
akp berbat
chp bir atatürk siyaseyitle yalan dolan gidiyor
bbp ne yapacağı belli değil
dtp pkk lılar dolmuş zaten
mhp ancak ip atar kendi asamaz
dsp chp ne derse he diyor dünyadan haberi yok
anavatan adam ancak ağlıyor kendine hayrı yok
doğruyol kendi yolunu bulamıyor ülkeyi nasıl yönetecek
e hadi akıllı kardeşim sen söyle kime oy versin millet ?
bu arada sarıgül ap ayrı yeri var bu adamdam umutluyum ben o gelirse düşüncelerim değişir sarıgül e kayarım....
bırakın kardeşim millet e ahmak demeyi üslubunu düzelt oke adam gibi yazacaksan yaz o kadar insan oy vermiş ülke kötüye gitsin diyemi vermiş ? bir sen akıllıydın zaten koca vatanda
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=2708068#post2708068
Majesteden alıntı:
ne fethullah gülen miş beee ecevit in zamanında da adı geçio du bunda da anlaşılan çok dokunuyor adamın güzel yaptığı şeyler
bişey unutmuşuz bu ülke de her iki kişiden biri de destekliyor
abi bunlar yetersiz bu akp nin yaptığı pis şeyleri bulalım hep beraber başka türlü bu adamların rey lerinin düşeceği yok reyleri bitti dendi adamlar tek başına daha güçlü iktidar a geldi başka çözümler gerek bende akp verdim oyumu ama kötünün iyisi olarak verdim daha güçlü insanlar olsun gene veririm daha önce de Mhp ye vermiştim asla vermem mesela bidaha
--------------------------------------------------------------------------------
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=2708068#post2708068