Son 1 haftadır Yaşanan Sorun ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maver makinalar 300 k tekili zorlanmadan kaldırabilir sorun Whm /Centos 4.6 / kernel 2.6.9.55 3 lemindeydi :goz: suan temiz oldu eskisi gibi panelsiz FreeBSD ile devam.

e tamam işde bora centos gittiğine göre artık huysuzluk yapmaz, makina değilde yazılımsal olarak sölemiştim zaten :melek

Çözenlerin uğraşanların ellerine sağlık. İnanın 1 haftadır sinir oluyordum. Sanki her gün hackhelle girmezsem bir şeyler eksik gibi kalıyordu. Demek ki bu site adamda tiryakilik yapıyor...

Bir daha sorun yaşamayız inşaallah... Allah nazarlardan ve kem gözlerden korusun.

eLLerinize sağLık sorun hallelduğuna göre dewam..!

donanımsal veya yazılımsal açıklamalardan anlamam ben işime bakarım site açılıyormu açılmıyormu o kadar:D

İn$aLLah Bu Son OLur =)

Bilgilendirme İçin Tşkler

Sorunsuz nice geLecek günlere ..
Calısmalarınız icin tesekkürler : )

gercekten 1 haftadır ne yawasdı neysekı kısa surdude hasret cekmedık:D:D

açıklamanız ve nezaketiniz için teşekkürler

Tek Kelime İle Mükmmel Hele akşamları Sayfa acılırken Göremiyom :D

GündüLeri Biraz sorun olabiliyo ama HH de Sörfe dewam!!!:D:D

bu gün itibariyle aynı sorunları yaşıyorum sürekli girişte sorun yaşıyorum e şimdi nasıl girdin derseniz başka bir site üzerinden giriş yaptım en kısa zamanda sorunsuz bir hackhell dilekleriyle saygılar

son iki gündür benden login pass istemişti hackheldemi paralı siteler kervanına katıldı dedim :D ama bugün siteyi karşımda görünce sevindim düzeldiğine göre yola devam herkese iyi forumlar

şükran kesira vaziyetleri

valla bir haftadır deli oldum doğru dürüst bağlanmayınca teşekkürler

harika şu an hız kardeşim eline sağlık beklediğimize değdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri