Son 1 haftadır Yaşanan Sorun ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Öncelikle Son 1 haftadır sunucu bazlı yaşadığımız sorunlar ve düşük uptime oranlarımız için sizlerden özür dileriz. Sistemlerimizde yaşanan yazılımsal sorunlar yüzünden yaklaşık 1 haftadır load balancing ile yayın yapan sitemiz üyelerimizin bazılarında açarken bazı üyelerimizde "sayfa görüntülenemiyor" yada "Database'de Çalışma var" tarzında mesajlar almasına neden oldu.

Yaşadığımız yazılımsal sıkıntılar sunucularımızda kullanılan işletim sistemimizin upgrade'i sonrası bizimle aynı sistemi kullanılan birçok kullanıcının da yaşadığı panel + os + kernel üçlüsünün birbirleri ile arasındaki bulunamayan bir bugdan kaynaklandı.

Bu yazılımsal sıkıntı ve zaman zaman yaşadığımız kesintiler bizlerinde mevcut sistemimizi onarırken bu arada köklü bir donanım değişikliği ile mevcut sunucularımızı dahada güçlendirerek zaten 1 hafta öncesine kadar hızlı olan sistemimizi 1 yıl sonrada bu hızı koruyabilmesi için upgrade etmemizin bu mevcut kesintiler sırasında tam yeri ve zamanı olucağını düşündürdü. :goz:

3 günlük bir çalışma sonunda şuan mevcut donanımlarımız'ın upgrade'i ve sunucularımızın işletim sistemi kaynaklı sorunlarının tamamen bittiğini, hackhell'in suan toplamda 38,4 Ghz işlemci ve 16 gb ram lı load balancing ile çoklu sunucularda barındığını ve eskiden kullanmakta olduğumuz Linux işletim sistemimizide bize yaşattığı yazılımsal sorunlar nedeniyle işletim sistemlerinin Atası olarak bilinen cok daha stabil,hızlı ve sorunsuz FreeBSD ye çevirdiğimizi, bundan sonrada buzamana kadar yaşadığımız sorunların en azından işletim sistemi bazlı olanlarından bir aksilik çıkmazsa uzun süre yaşamayacağımızı umut ettiğimizi bilmenizi ister ve hepinize iyi forumlar dileriz :victory

Bizleri elimizde olmayan ve zaman zaman yaşanan aksaklıklar konusunda anlayışlı olduğunuz ve yanlız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Bizlerle olduğunuzu mevcut tekillerimizin 105 k yı bulması ile bizlere gösteriyor ve bizlerinde sizler için bu serüveni başladığımız gibi devam etmemiz için hırslandırıyorsunuz :goz:

Saygılar.

bulunamayan bug makinaya fazla yüklenmeden olabilir.
e 105k tekil az buz bi rakam değil : )

tekiller çok olsunda buglar eksik olmasın : p

ohhh beee:D

allah bug lara zeval vermesın : ) sıte eskınden daha ıı

sonunda artık .. gerçekten baya bi hız söz konusu.. bi haftadır paylaşım yapamıyodum..sorunun çözüldüğüne sevindim :)

MaΨèŔcİķ;2555724' Alıntı:
bulunamayan bug makinaya fazla yüklenmeden olabilir.
e 105k tekil az buz bi rakam değil : )

tekiller çok olsunda buglar eksik olmasın : p

maver makinalar 300 k tekili zorlanmadan kaldırabilir sorun Whm /Centos 4.6 / kernel 2.6.9.55 3 lemindeydi :goz: suan temiz oldu eskisi gibi panelsiz FreeBSD ile devam.

su mesajlarımızada bı çare bulunursa tam süper olacak =)
en son yazılan mesaj ustlere çıkıyor

saol bora abi... aynı hızda devam...

hersey icin tesekkürler

SkуαηgєL;2555763' Alıntı:
su mesajlarımızada bı çare bulunursa tam süper olacak =)
en son yazılan mesaj ustlere çıkıyor

sorunu duzelttım zaten kontrol edip yazsaydın keske sky

Bana eskisindende daha hızlı geldi site...

Vallahi şu 3 gündür HackHeLL e giremiom ya deli oldum pc yi parçalicaktım...

Bu yapım ve onarımda eme ği geçen herkese sonsuz teşekkürler...

Sorun düzeldiğine göre, durmak yok. Yola devam..!

hepimize geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri