Son ÇığLık

iSpiK

Kadim Dost
Reaction score
0
ßiter gibi geLse de sensiz dünya ve gözya$Ları dökeceğimi hissetsem de daha z0rda oLsa yaşamak
katLanırım beLki.. ßa$arırım da ne kadar z0r OLsada. beLki ßiraz dağa az yağar yağmur, ßiraz daha
az güLerim. ßeLki ßir daha hiç sevmem ama dayanırım y0kLuğuna.. karanLıkLar içinde biLe 0Lsam
inadına yaşamak değiLmidir zaten güzeL 0Lan..
ßiLirmisin güLmeni ağLamana tercih edemeyeceğimi. ßen söyLesem bunu sana sen inanırmısın ki buna? bana Hiç İnanmasanDa
SarıLsam sana sıkıca inanırmısın senin sevginLe öLebiLeceğime. İLLe k0nu$mam mı gerekir, söyLemem mi
gerekir sana seni seviyorum diye. gerçek sevgi ne olursa olsun birbirinden vazgeçmeyen insanLara
layık değiL mi sence ? Sensiz mutLu bir hayat 0LabiLir mi seneLerde ? yaptığım yanLı$Ların bedeLini
yeterince çekmedim mi geceLerde ? tutsan gene eliimi baksan yine yüzüme ßi$ey söLemesen anLatsan
gene sevgini 0 güzel bakı$LarınLa, ßir rüya gibi yanımda 0Luşunun güzeLLiğini tekrar ya$asam ç0k
mu bana sence ?
çokmu
çokmu ?

devrik cümlelerden yazanı tanımışSınızdır umarım :p

hayatı nasıl yaşıosa cümleleride öyle kuruyor olmasın o arkadaşın ; (

BAk bişi dicemmm....

gerek yok biliosun dimiii hırs olmayada gerek yok : ))

kısa ve öz süper sözler..eline sağlık

SarıLsam sana sıkıca inanırmısın senin sevginLe öLebiLeceğime. İLLe k0nu$mam mı gerekir, söyLemem mi
gerekir sana seni seviyorum diye. gerçek sevgi ne olursa olsun birbirinden vazgeçmeyen insanLara
layık değiL mi sence ?

burası çok güzelmiş..

sago der ki; beklerim gurbetteyim ne edeyim..
ne alaka diceksin ama boşver..

yüreğine sağlık

layık değiL mi sence ?

burası çok güzelmiş..

sago der ki; beklerim gurbetteyim ne edeyim..
ne alaka diceksin ama boşver..

kırmızı sende mi sago dinliyosun????????

Geri