Some Body Stops Me !!!

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Ara verdiğimiz işlere kaldığımız yerden devam ediyoruz :eek:

Some Body Stops me ! :cool:

www.kalit.ro

Yöntem : Remote administrative panel access through social engineering
Sebeb : Just For Fun ! :)

hahahaah ne güzel şeymiş bu yaww geri sayımdan sonra insanın 2. adresine gelmesi .Çok hoş:):)

bian dedimm sayfa havaya falan ucucakk sesini kıstımm bilgisayarınn ama yuvayaa dönüşş :D:D varmışşş eline saglıkk...

Çok manyak bişi olmuş ellerine emeğine sağlık.

bravo hocam bızım yaptıklarımız senın yanında sonuk kalır :) helal olsun elıne emegıne saglık .. ındex super olmus ....

i am Warn:nG ( yaa benım ban ne zaman kalkacak acaba :eek:)

eline sağlık güzel olmus ha söleyem geri sayımda beklemenize gerek yoq sayıları silip 1 yaz direkt vatan siteye gelirsin:D

harbiden çok güzel olmuş eline sağlık ortim indexi de güzel yapmışsın hani hakını vermek lazım :)

Dark ın Farkı Bu olsa gerek saygı duyuyordum Duymaya devam ediyorum Tebrikler

MaYdOnOz' Alıntı:
bian dedimm sayfa havaya falan ucucakk sesini kıstımm bilgisayarınn ama yuvayaa dönüşş :D:D varmışşş eline saglıkk...

vallahi abla bende öle zandım hani bazı şeyler vardır birden bire korkunç bir şey çıkarya ablama hak veriyorum vallhi

yeni moda sende bi şarkı atsaydın index te üstad eline sağlık güzel olmuş ;)

Dark_Angel Geri Döndü hee :))))
Tebrikler valla süper :))

dark ya senin yaptigin herseyde bu kadar sekilli olmasin ya
index super bu arada
bencede basla artik kaldigin yerden

Yapmayın arkadaşlar ne yeniden başlaması şurda 3 kuruşluk "World Wide Web" keyfimiz var onu da alıp götürcek dark abi :)

eline salık kusen..

Dark_Angel' Alıntı:
sagolsun ozy ıle sol cok ugrasmıslar ama tıpkımın aynısı olmus :eek:
gözlükler de D&G :cool:
evet ya bende gorunce sasirdim bu kadar benzetebilirler ancak gozlukler D&G mi puhahhaha:):) seyar satican alinmis gibi duruyo:)

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
evet ya bende gorunce sasirdim bu kadar benzetebilirler ancak gozlukler D&G mi puhahhaha:):) seyar satican alinmis gibi duruyo:)

yok cnm ii çizememişiz ozaman söliyimde bide yan profilden çizsinler markası belli olsun :eek:

hea tamam o zaman neyse geyiye cevirdik modlar kizcak simid:):)

Geri