Solidworks 2011 x64 / x86 (32 Bit & 64 Bit) FULL

Sizce paylaşım ne kadar başarılı?

• LİNKLER & ANLATIM GAYET BAŞARILI, SORUNSUZ KULLANIYORUM, TEŞEKKÜRLER

Kullanılan: 163 81.1%
  • LİNKLER & ANLATIM GAYET BAŞARILI, FAKAT KURULUMDAN SONRA PROBLEM YAŞIYORUM

Kullanılan: 17 8.5%
  • LİNKLER SAĞLAM, ANLATIM YETERSİZ

Kullanılan: 11 5.5%
  • ANLATIM GÜZEL, LİNKLER KIRIK

Kullanılan: 4 2.0%
  • HEM LİNKLER KIRIK, HEM ANLATIM KÖTÜ

Kullanılan: 6 3.0%

• Kullanılan toplam oy
    201
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle elinize sağlık ..
Fakat ben sp4 kurulumu yapamıyorum...

İzlenmesi gereken yol nedir?

..
SP4 klasöründeki core updatei genişlettim... (sp0>sp4)

çalıştırdım..
SP0 cdsini istedi.. imajını da monte ettim .. kurlumadevam ediyor baya bir çalışıyor sonra " sp4 kurulmadan kesildi diyor"

nerde hata yapıyorum..

SP 0 ı kurduktan sonra kreklemek gerekiyor mu? Yoksa kreksiz sp0 kuurup sonra sp4 uygulayıp sonra da krek mi gerekiyor..

şimdiden teşekkür ederim..

üstat aynısını 7. parta da yapıyor şifre hatası diye bide 7. partı eklermisin sana zahmet x86 olanı

Crack İŞlemİ

Merhabalar,

Ben 64 bit olarak yükleldim iso olarak DOUBLE LAYER DVD ye kaydettim. ancak bundaqn sonra ne yapılacak çözemedim. CRACK işlemi anlatılıyor ancak ben CRACK dosaylarını bulamadım yardımlarınız rica ederim . şimdiden teşekkürler

Kullanim sÜresİ

az önceki sorumu iptal ediyorum çünkü ben crack sorunun hallettim başka vir sorun var o da 30 gün deneme sürümü yazıyor şimdi de. bu konuda ne yapmam lazım acaba tüm forumu okudum bir cevap bulamadım. ben de deneme sürümünü kullanıyorum sanırsam 29 gün sonra kullanım sürem dolacak ne yapmam lazım. 64 bit kurdumprogram düzgün açılıyor şimdilik. yardım lütden teşekkürler

kardeş bütün partları indirdim.açilirken sorun var ya hata veriyor.

dostum ya şifre de hata var heralde rar dan cıkarırken sorun yaşıyorum...bi kontrol edermisin acaba.

kardeş öncelikle pa?ylaşımın icin teşekkür ederim..ama açılırken hata veriyor şifre hatası acaba şifre dogrumu ya..

kardeş öncelikle pa?ylaşımın icin teşekkür ederim..ama açılırken hata veriyor şifre hatası acaba şifre dogrumu ya..

Şifrenin doğruluğundan emin olman için:
* Kullandıktan sonra foruma olumlu cevap yazanlar.
* Kurulumdan sonra sorun da yaşansa, o şifreyle partları sağlam bir şekilde açmış olanlar.
* Anketi oylayanlar.
Sen buna başka şeyler de ekleyebilirsin.
Bazen part sağlam görünmesine rağmen sorunlu olabiliyor. Ve sonuçta bu hatayı veriyor. Hangi part şifre hatalı diyorsa, o partı tekrar indirmeni tavsiye ederim.

azrail ali kardeşim emeğine sağlık güzel bir paylaşım.
solid 2011 64 bit 11. part CRC hatası veriyor. alternatiflerden hepsini 2şer kez indirdim ama sorun çözülmedi. 11. partı yeniden yükleme şansı olabilir mi?

kardeş bende de aynı hata var ya kaç kere indirdim olmadı ha bire şifre hatası verıyor ellede yazıdım yine olmadı ....

SW SP2 Hakkında

Merhaba 64 bit için olan 8 partıda indirdim rardan çıkardım ancak kurulumunu nasıl yapacağıma dair fikrim yardımcı olurmusunuz.

2012 kurmayı denedim, o bir türlü çözemediğim nedenlerden ötürü kurulmayınca 2011 kurmaya karar verdim, nitekim kurabildim de. ama şimdi de sıkıntım açıldığı zaman çok çok yavaş çalışıyor. neden olabilir dersiniz? ekran kartından değil, ekran kartım ati hd6950, en azından bu yüzden olacağını sanmıyor..

a.g yapcağınız işin be 2 gün uraşdım şifre hatası veri a.g adminleriiii

Azrailali Alaydı
Sen Krakcıların kralısın.Yani bu demek oluyorki Sen Kırıcıların hasısın.
Kırma işini bu kadar iyi yaptığın için şu fransız cumhurbaşkanının karıyı bi kırsan bu yasa tasarısını geri çeker.

Diğer arkadaşlara ben gayet güzel kurdum.

Hata Verdi

Arkadaşlar,

Ben az önce denedim arşivden çıkarmayı ama hata verdi maalesef.
Biraz daha uğraşayım bakalım.

Bir an önce alternatif link sunarım, umarım bu şekilde çözülür. (Umarım değildir ama) Belki part sorunludur. Upload sırasında bir sorun yaşanmışsa böyle durumlar ortaya çıkabilir. Alternatif linki konunun altına "Geçici Alternatif 13. part" diye eklerim.
İyi forumlar...

Windows 7 64bit kullanıyorum çalışır değil mi hocam?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri