Selamlar,
İsmim Ebru proje müh. yim. Solidworks le ilgili bir sorunumu araştırırken bu forum sitesini gördüm ve paylaşımların ciddi ciddi emek harcandıgını gördüm.Emeginize sağlık.
Ayrıca sorunuma cevap bulabilirmiyim diye diger yorumları okurken bazı sorunların çözümsüz kaldıgını gördüm eger hala çözümeyen varsa bilgilerimi paylaşmak istedim.
1) Kurulumu yapan arkadaşlar eger solid açılırken donma takılma gibi sorun yaşıyorsa solidworks e ait küçük bir yama (1mb büyüklüğünde) mevcut onu kurmaları gerekiyor.Yamayı bulamıyorum şuan bulursam paylaşacagım.
2)Eski versiyon kurulu olupta yeni versiyon (2011) kurmak isteyen arkadaşlar eski versiyonu kaldırdıktan sonra mutlaka kalıntıları temizlemeliler (ccleaner tavsiyedir) ve ayrıca program files daki eski solidwork klasörü kaldırma işlem bittikten sonra silinmelidir.Zira yeni versiyon yüklendiginde hata verir.
Şimdi benim sorunuma gelince SP4 güncellemesi yapmak istiyorum.5,5GB büyüklügünde güncelleme dosyalarını indirdim.Ancak bunları nasıl entegre edecegim.Program files klasörndeki kurlum yapılan solidwork dosyasının içine kopyala/yapıştır yaptım ama güncelleme olmadıgı gibi çalıştırırken hata verdi.Güncellemeyi resimli olarak anlatabilecek,yardımcı olabilecek arkadaş varmı? şimdiden teşekkür ederim.
Sorun olmaz ama yine de düzetildi.
Arkadaşlar yükleme işlemi yaparken html dialog.html diye bir şey çıkıyor. 2010 yüklüydü bilgisayar format yedi yeniden yükledim bu oldu 2011 i yükledim yine aynı sıkıntı lütfen biri yardım edebilir mi =( proje ödevim var ve çok lazım suanda. Resmide koydum. İndir diyorum yine fayde etmiyor![]()
Sana merhabalar diyerek, herkese selam etmiş olayım.
Öncelikle şunu söylemem gerekiyor ki, senin sorununa yardımcı olamayacağım, çünkü bilmiyorum. Benim Solidworks konuları altında birçok sorun tartışılmış durumda. Ne yazık ki, çözümsüz kalanlar da var. Yine de Solidworks konularına bir gözatarsan belki çözüm bulabilirsin. Sana cevap yazarak hem beni takip edenlere bir haber vermek, hem de onlara küçük de olsa bir teşekkür etmek istedim, konuyu güncel tuttukları için, sorun yaşayan arkadaşlarla bilgilerini paylaştıkları için. Her zaman söylediğim gibi, "Bilgi, paylaştıkça değerlidir..."
Haberime gelince, pek yakında SW 2012 paylaşımı sizlerle olacaktır. Her paylaşımda yaptığım gibi bunu da yeterince inceledikten sonra paylaşıma sunacağım. İyi forumlar...
Cevap verdiğin için teşekkür ederim. İnternette çok araştırdım ama herhangi bir çözüm yolu bulamadım. Bilgisayara yeniden bir format atsam düzelir mi dersin? sony vaio kullanıyorum garantiye gitti harddisk ve anakart geldi gitmeden program vardi ama şimdi yüklüyemiyorum ne yazıkki =( ilgilendiğin için teşekkürler tekrardan