Solidworks 2010 x64 / x86 (32 Bit & 64 Bit) FULL

Sizce paylaşım ne kadar başarılı?

• Kullanılan toplam oy
    482
kurulum türkçe olarak başlıyor. peki kurulumdan sonra bu dili değiştirme olanağımız varmı yoksa kurulum sırasında mı değiştirliyor.

mesela ing. olarak kullanmaya alıştığım için türkçesini kullanamazsam baştan kurmam mı gerekecek?

cevaplarsanız sevinirm:001_rolleyes:

Kurulum sonrasında değiştirme imkanın var, fakat SW yardım bölümünden (İng) okuduğum kadarıyla, Denetim Masası'ndan, "Bölge - Dil Seçenekleri"ni kullanarak, işletim sisteminin ayarını değştiriyorsun. SW, işletim sisteminin dilini otomatik olarak algılayıp, ona göre işlem yapıyor. Bu yöntemle uğraşmamak, ve işletim sisteminin ayarıyla oynamamak istiyorsan, kurulum esnasında (Bkz : Resimli Anlatım - "9 Nolu Resim") "Diller" bölümü var. O bölümde, varsayılan olarak her durumda İng kuruluyor zaten. Türkçe üzerindeki "Tick"i kaldırdığında istediğin sonuca ulaşmış olursun.

İyi forumlar...

"azrailali" bizim bıraktığımız işi kaldığı yerden başarı ile yürüttüğünü gördüm. Çalışmalarında başarılar dilerim. Eğer takıldığın bir nokta olursa danışabilirsin. SolidWorks ile tanışmam lise yıllarına dayanır.

Kolay gelsin...

azrailali kardeş öncelikle paylaşımın için çok teşekkürler, fakat ben aşamadığım bi problemi dile getiricem, ben solidworksde parça üzerinde simulationda analizi denerken, nonlinear analizi yapmaya çalıştığımda mesh atma işlemini tamamlayıp run dediğim zaman bana "security device is not responding please install security device ,Press OK to continue,Press Cancel to quit the program" gibi bir hata mesajı veriyor bu problemi nasıl aşabiliriz?

çok teşekkür ederim. partlar iniyor. yükleyince bir ss atarım.

bu rapid partlarından başka bir yere yüklesen olur mu? rapid üyeliğe teşvik için uğraştırıyor partları indiremiyorum çok beklemek zorunda kalıyorum.eminim diğer arkadaşlarda öyledir. teşekkürler

ellerinize sağlık çok güzel bir paylaşım kurdum sorunsuz çalışıyor yalnız geartrax 2009u kurmak istiyorum kabul etmiyor versiyon farkından dolayımı bilmem ama license hatası veriyor bu program acil lazımdı yardımcı olabilirmisiniz acaba...

sorunsuz kurdum win7 64 bite. tekrar tesekkurler.

xcq42h.jpg

öncelikle paylaşım için eninçten teşekkür ediyorum allah saglık sıhat huzur ve mutluluk versin başarının devamını dilerim.ancak bu indirdigim iso dosyası 4.99 GB nasıl 2 DVD yapabilirim yadan 1 DVD sığarmı??? CVP bekliyorum

Cooookkk tesekkur ederim diyorum daha da baska birsey demiyorum =)

öncelikle paylaşım için eninçten teşekkür ediyorum allah saglık sıhat huzur ve mutluluk versin başarının devamını dilerim.ancak bu indirdigim iso dosyası 4.99 GB nasıl 2 DVD yapabilirim yadan 1 DVD sığarmı??? CVP bekliyorum

Cift katmanli DVD'ye yazdirmaniz lazim... Onlarin boyutu 8.5 GB

UOS_0013, arctura gibi, konuya bilgilerini dahil eden arkadaşlar sağolsun, yokluğumu hissettirmiyorlar. Yeri gelmişken, konuya bilgilerini & eleştirilerini dahil ederek, iyi yönde yol almamızı sağlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum...

DVD'ye yazmadan da kurulum yapabilirsin.
* Birinci yöntem, Daemon Tools gibi sanal sürücü programı ile yükleyin,
* İkincisi ise, WinRAR gibi sıkıştırma programları ile, "iso" dosyasını açıp (WinRAR programını çalıştırıp, "iso" dosyasını, WinRAR'ın üzerine sürükleyin.) sonra "Dizine Çıkart" deyin ve istediğiniz yere çıkartın, kuruluma geçin.

ellerine emeğine sağlık kardeş

Windows7 32 bit yada 64 bit de çalışıyormu? Deneyen varmı?

Geri