Solidworks 2009 x64 / x86 (32 Bit & 64 Bit) FULL

Buyuk bır sabırla ugraşmıssın Elllerıne saglık MUHALEFET olan arkadasım Tesekkur etse daha az yer kaplardı sanırım ...emegıne saglık

Teşekkür ederim kardeşim şimdi ßen seni dinLedim ve dosyaları cıkarttım dediğin set up dosyasını aramaktan da vaz gectim :) şimdi en son cıkartma işlemlerini hallettikten sonra karşımda bir kuruluma hazır dosyalar belirdi
sırası ile
crack
photoview
autorun
vs
vs...
ben şimdi bu programı nasıl kurarım nasıL kurmam hakkında hiçbir bilgim yok bunada yardımcı olursan sonsuz teşşekkür ederm kolay gelsin

Arkadaşım, sana özel anlatım hazırladım. Resimlerle. Ve her adımın resmini çekip o adımın sırasını verdim. 1, 2, 3 vs... Umarım bu anlatımla kurabilirsin. Resimleri, arşivden çıkardıktan sonra isimlerindeki sıraya göre gidersen (zaten "ileri - geri" tuşlarını kullansan da sırasına göre izleyeceksindir) nasıl kurulum yapıldığını anlarsın. Kolay gelsin arkadaşım...

Resimler için BURAYA TIKLA

kardeş eline sağlık

yalnız gayet güzel kurdum crack te başarılı oldu ama solid açılmıyor ve açılırken bi hata veriyor :( ( vista ultimate kullanıyorum ) "Unexpected error; quitting" diye bir hata bir çözümü bşlen varsa yardım lütfen

emeğinize saygılar

yalnız gayet güzel kurdum crack te başarılı oldu ama solid açılmıyor ve açılırken bi hata veriyor :( ( vista ultimate kullanıyorum ) "Unexpected error; quitting" diye bir hata bir çözümü bşlen varsa yardım lütfen

emeğinize saygılar

Arkadaşım, bildiğim bişey var ki o da şu; bizzat kendim programı 2 farklı Windows Vista'ya kurdum ve her ikisinde aynı sonucu almadım. Burdan şu sonuç çıkıyor. Elinizdeki Vista'nın sorunsuz olduğundan emin olun. Kolay gelsin arkadaşım... Yine de kendimce birşeyler düşünürüm bu arada...

Tamamdıır sOrun kaLktı ßen ßu programın setup ını xp de göremiyordum vista olan makineye kurmaya calıstıgımda hersey normale döndü . derken set up ı yukle dediğimde

bu dosyanın sürümü çalıştırdıgınız windows sürümü ile uyumlu değil. bilgisayarınızın sistem bilgilerine bakarak size programın
x86 (32- bit) veya x64-bit) sürümlerinden hangisinin gerektigini belirleyin ve ardından yazılımın yayımcısına basvurun

uyarısını aLıyorum bu neyden kaynaklanıyor ßiLiyorum ßaya uzattım ßi turLü kuramadım umarım çok kızmıyorsunuzdur ama yardımcı olursanız sewinirim

Tamamdıır sOrun kaLktı ßen ßu programın setup ını xp de göremiyordum vista olan makineye kurmaya calıstıgımda hersey normale döndü . derken set up ı yukle dediğimde

bu dosyanın sürümü çalıştırdıgınız windows sürümü ile uyumlu değil. bilgisayarınızın sistem bilgilerine bakarak size programın
x86 (32- bit) veya x64-bit) sürümlerinden hangisinin gerektigini belirleyin ve ardından yazılımın yayımcısına basvurun

uyarısını aLıyorum bu neyden kaynaklanıyor ßiLiyorum ßaya uzattım ßi turLü kuramadım umarım çok kızmıyorsunuzdur ama yardımcı olursanız sewinirim

Öncelikle şunu söyleyeyim sevgili EfeGuney, (Daha önce de söylemiştim), bu konuyu açtıysak, anlaşılmayan bi yer olduğunda elimizden geleni yaparız. Amaç, bilgi paylaşımı olduktan sonra... ("Paylaşılmayan bilgi, bilgi değildir." sözüne inananlardanımdır...) İhtimal sorun; yardımcı olmaya zaman olmayabilir, ki şimdilik öyle bi problem de yok arkadaşım.

Senin problemine gelince. Sevgili EfeGuney kardeşim; bi defa elindeki işletim sistemi 64 Bit olmalı. Zira konunun başlığı "64 Bit..." diye başlıyor. Ondan sonra kurulumdan bahsetmelisin. Anlaşılan o ki, sen baştan beri, 32 Bit Windows XP'ye bu programı kurmaya çalışmışsın. Ve ayrıca, Windows Vista denemesinde de yine 32 Bit Windows Vista'ya kurulum yapmayı denemişsin. İşletim sisteminin 32 Bit mi, yoksa 64 Bit mi olduğunu, "Bilgisayarım"a sağ tıklayarak öğrenebilirsin. Windows Vista'da zaten özellikle "32 Bit işletim sistemi" veya "64Bit İşletim Sistemi" yazar. Windows XP'de ise, 64Bit Türkçe XP İşletim Sistemi zaten yoktur. Microsoft şirketi, özellikle bu sürümü yayınlamadı. Yani Türkçe Windows XP kullanıyorsan, %100 32 Bit'tir, ki ben de senin konuyla olan ilişkinden bunu anlıyorum.
Sonuç olarak, konu başlığından da anlaşılacağı üzere, yayınlamış olduğum bu program 64 Bit İşletim Sistemi içindir. 32 Bit olan sürümünü "dussssss" arkadaşımız yayınlamıştır. Elimde o sürümde sorunsuz olarak mevcut. Ama benim şimdi elimdekini yayınlamam "SAYGISIZLIK" olur. O sürümü indirmek istiyorsan, o konuya geçmek için BURAYA TIKLA
Kolay gelsin kardeşim...

mrb arkadaşlar ben solidworks 2008 tükce egitim seti araştıryorum elinde olan varmı yada link verebilcek yardımcı olursanız sevinirim

Tesekkür ederim ßen programı çaLıştıgım firmadan upLoad edip ewde kendi makineme yükLicektim partLarı ßenm makineye tasıdıgımda anLadaım ki ßenim işLetim sistemi 32 bit sizi ugrastırdım ama yıLmadan yardımcı oLdugun için buyuk bir tesekkür ederm eLimden geLdigince sizi takip edicem hayırLı gunLer 32 bit oLanı indirmeye calısıcam

azrailali paylaşım için çok teşekkürler.

vista 64 de kurulum bitince bir hata veriyor. daha sonra programı çalıştırmak isteyince side to side diye bir hata veriyor ve açılmıyor. şuan başka bir vista 64 bit indiriyorum.onunla da deneyeceğim.

kurulum basamakları resimli anlatılmış,benim sormak istediğim programı kurmadan önce işletim sisteminde yüklü olması gerek ekstralar var mı? örnek olarak

Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (x86)
Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (x64)
Microsoft .NET Framework 3.0 Redistributable Package
Microsoft .NET Framework 3.5 Redistributable Package örnek olarak bunları yazdım başka bir update dosyasıda olabilir.

ve son olarak kurulumda setup dosyasını admin olarak çalıştır yada şu uyumlu modda çalıştır gibi ayrıntılar mevcut mu?.

Cevapların için şimdiden teşekkürler.

azrailali paylaşım için çok teşekkürler.

vista 64 de kurulum bitince bir hata veriyor. daha sonra programı çalıştırmak isteyince side to side diye bir hata veriyor ve açılmıyor. şuan başka bir vista 64 bit indiriyorum.onunla da deneyeceğim.

kurulum basamakları resimli anlatılmış,benim sormak istediğim programı kurmadan önce işletim sisteminde yüklü olması gerek ekstralar var mı? örnek olarak

Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (x86)
Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (x64)
Microsoft .NET Framework 3.0 Redistributable Package
Microsoft .NET Framework 3.5 Redistributable Package örnek olarak bunları yazdım başka bir update dosyasıda olabilir.

ve son olarak kurulumda setup dosyasını admin olarak çalıştır yada şu uyumlu modda çalıştır gibi ayrıntılar mevcut mu?.

Cevapların için şimdiden teşekkürler.

Kardeş, ilk gördüğün hatayı yazsaydın daha iyi olurdu. Yine de yardımcı olmaya çalışacam kardeşim. Yalnız, şimdilik senin Vista'yı baştan kurup onunla denemeni beklemek en doğrusu. Ayrıca, konuyu açtıktan sonra, kurulumda problem yaşayanlar oldu. Umarım o arkadaşlara verdiğim cevapları okumuşsundur.

Sistem gereksinimleri konusunda da BURAYA TIKLAYARAK bilgi edinebilirsin.

Eğer İngilizcen zayıfsa bile şunu bil, yazılım olarak şunların bulunması yeterli. Geri kalan gereksinimler, donanımla ilgili.
*Microsoft Excel 2002, 2003, veya 2007
*Internet Explorer versiyon 6.x veya 7.x
*Adobe Acrobat versiyon 7.0.7 veya üst versiyonları...

instalın sonunda bu hata çıkıyor.

Unexpected Error; Quitting.

Error 1722. There is a problem with this Windows Installer package. A program run as part of this setup did not finish as expected. Contact your support personnel or package vendor.
Action register_i386_SldShellExtServerExe, location: and the rest is just some file directory.

sistem core2duo 4 gb ddr3 ram gtx 9800 yani uygun. başka vista 64 indiriyorum şuan. bitince onu kurup deneyeceğim.

8 defa format attım 3 değişik vista 64 bit kurdum,bu kurulumlarda her denemede aynı hatayı verdi. sorun vista sürümünde değil. sorun Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (x86),Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (x64),Microsoft .NET Framework 3.0 Redistributable Package
Microsoft .NET Framework 3.5 Redistributable Package ve windows installer kurmaya çalışınca oluşuyor. son olarak sw 2008 64 bit kurdum(daha önce kullandığım). 2008 de bu programları kendi kuruyor problemsiz . uninstal edip sw2009 64 bit kurdum ve sorunsuz şekilde kurulum bitti. paylaşım için tekrar teşekkürler.

teşekkürler

Kardeş ellerine sağlık ama kota gibi bi sorunum olduğu için indirmek yerine sadece izlemekle yetinecem.2008 e devamm......

Eline sağlık ilaç gibi geldi, 64 bit vistayı yeni kurmuştum benim de ihtiyacım vardı.

hocam 32 bit için kurulum yok mu

Bu mevzuyu daha önce de dile getirmiştim, ama gözatmamışsınız sanırım.
32 Bit olan sürümünü "dussssss" arkadaşımız yayınlamıştır. Elimde o sürümde sorunsuz olarak mevcut. Ama benim şimdi elimdekini yayınlamam "SAYGISIZLIK" olur. O sürümü indirmek istiyorsan, o konuya geçmek için BURAYA TIKLA
Kolay gelsin kardeşim...

Dostlar Bunu Kurduktan Sonra Normal Tasarımımızı Yaparken Programın Aktivasyon Hatası Gibi Bir Durumla Karşılaşmaması İçin İnternet Bağlantımızı Kapatmamıza Gerek Varmı ?

Dostlar Bunu Kurduktan Sonra Normal Tasarımımızı Yaparken Programın Aktivasyon Hatası Gibi Bir Durumla Karşılaşmaması İçin İnternet Bağlantımızı Kapatmamıza Gerek Varmı ?

Hayır kardeş, öyle bi durum KESİNLİKLE yok. Sadece, kurulum yapılırken kullanılan seri numarası denetleniyor. Zira bu da otomatik kurulumla oluyor (Resimli anlatım yapılan kurulum farklıdır). Bunun dışında hiç bir olumsuz durum yok. Resimlerle ve sözlerle anlatılanlar, % 100 sağlıklı bir kurulumdur. Sonrasında da, programı gönül rahatlıığı ile kullanabilirsiniz. Hatta ilgili olduğu siteden, hazır parçalar bile indirebilirsiniz. Kolaylıklar dilerim...

Düzelme Yok Beyler Hata Devam Ediyor :

hataoc1.jpg

Geri