SolidWorks 2009 [İleri Düzey Katı Modelleme]

Emeğine sağlık Çoktan beri aramaktayım ben bu prgramı.Birkaç tane denedim olmadı birde bunu kurup deneyeceğim.Teşekürler...

Sevgili kardeşim Solid linklerini tamamen indirdim ama malesef açamadım PART2 hata veriyor .Lütfen yardım .Teşekkürler

paylaşım için teşekkürler.
crack işlemi nasıl yapılıyor arkadaşlar.
bir yerden buldum yaptım ama işe yaramadı. birileri bana yardım ederse sevinirim.

arkadaşlar crack patch yaptığımzaman file not fount diyor bu sorunu nasıl çözebilirim. solid 2007 var bende crack aynı yolla patch yapılabılıyordu ama bu omuyor nedense . full değil mi bu yoksa ? ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler. paylaşım için saolun

2004 den beri her sene çıkan her solidworks'ü kullandım. 2008'e kadar da orjinal lisanslı kullanmama rağmen hiç service pack leri yüklemedim(gerek duymadım), acaba çıktıkça service pack leri de yayınlayabilirmisiniz? (2009 için olanları tabi) aradaki farkları çok merak ediyorum. acaba hakkatten daha kullanışlı ve faydalı oluyormu?

Merhaba; öncelikle paylaşımınız için teşekkürler. Ben crack dosyasını kurmaya çalışırken şöyle bir hata alıyorum: 'C:\Program Files\SolidWorks\sldappu.dll-File size/version missmatch!'

Nasıl düzeltebilirim?

Teşekkürler..

*Crackle ilgili sorunu çözdüm ve kurdum ama bu sefer de 'cannot obtain a license for SolidWorks standard. Cannot find license file.(-1,359,2)' hatasını vermekte.

linkler ölmüş yenileme mümkünmüdür

saygılar

kardeş 1.link haricinde hepsi patlamıs upload edsen bari baq okullar baslıyor bunun dersini görcezz :D

ewet linkler patlamış nasıl olmuş anlamadım 1 var gerisi yok

Geri