Solidworks 2008 Tam sürüm-Tutorial'ler,Türkçe videolu anlatımlar

dstm paylaşımın için çok teşekkür ederim.. soldiworks'e ihtiyacım var..
[email protected] adresi kaydedersen hemen irtibata geçelim

tekrar teşekkür ederiz diyorum...

Merhaba arkadasım, solidworks ve autocad ile ilgili eğitim cd dvd'leri banada gonderebilir misin.. varsa solidworks 2009 programınıda gönderirsen çok iyi olur şimdiden teşekkürler....([email protected])

Arkadaşım ben sadece kurulum problemi için seni rahatsız ettim(Azrailali kardeşimin tavsiyesi üzerine) Onun verdiği linklerden Solid 2009 u indirdim kurdum olmadı Sonra formatladım sadece driverları ve güncelleştirmeleri kurdum daha sonra 2009 kurulumuna başladım olmuyor Bi daha denedim ama nafile Neden olmadığı konusunda fikrin varmı Ayrıca Sp2.1-Sp3.0 kurdum gene açılmıyor Program kuruluyor ama açılırken aşağıdaki hata mesajı geliyor kapanıyor Bana yardımcı olabilirsen çok sevinirim
Not:Aynı bilg.da Xp üzerine Sw 2009 Sp3.0 kurdum takır takır çalışıyor

http://img210.imageshack.us/img210/8272/adszspp.jpg

[email protected]

gönderecekmisin merak ettim. Solid+eğitim dvd s.i

Mail gönderdim arkadaşım

Arkadaşım ben sadece kurulum problemi için seni rahatsız ettim(Azrailali kardeşimin tavsiyesi üzerine) Onun verdiği linklerden Solid 2009 u indirdim kurdum olmadı Sonra formatladım sadece driverları ve güncelleştirmeleri kurdum daha sonra 2009 kurulumuna başladım olmuyor Bi daha denedim ama nafile Neden olmadığı konusunda fikrin varmı Ayrıca Sp2.1-Sp3.0 kurdum gene açılmıyor Program kuruluyor ama açılırken aşağıdaki hata mesajı geliyor kapanıyor Bana yardımcı olabilirsen çok sevinirim
Not:Aynı bilg.da Xp üzerine Sw 2009 Sp3.0 kurdum takır takır çalışıyor

http://img210.imageshack.us/img210/8272/adszspp.jpg

Merhaba arkadaşım.Resimden anlaşıldığı üzere Konyalısın :)Hemşeriyiz anlaşılan.Kurduğun solidworks versiyonu da 64 bit özelliğine sahip bilgisayarın 64 bit değil mi?Dikkat etmişindir herhalde?

Kurulumla ilgili kendim uzunca bir yazı hazırladım siteme koydum.Öncelikle kuruluma başlamadan önce internet bağlantını kestin mi?Bilgisayarına Dvd den kopyalayıp denedin mi?(Eğer bilgisayarından inmiş bir dosyayı kullanmıyorsan şayet).Crack işlemini doğru yaptığından emin misin?Sırasıyla ve doğru şekilde yapman gerekli.Eğer hata yaparsan doğru şekilde tamamen kaldırman gerekli.Hatta önceden Solidworks kullanıyorsan onu tam olarak kaldırmadan 2009 versiyonunu kurduysan bu da problem yaratabilir ki ben bunu yaşadım.Yapman gerekenleri aşağıdaki yazıya tıklayarak metni inceleyebilirsin.işini göreceğini düşünüyorum.Senin problemin sanki crack işleminden kaynaklanıyor gibi eğer bilgisayarın 64 bit ise.

SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE SOLIDWORKS 2009 KURULUMU ve KALDIRILMASI
Not:Kesinlikle reklam amaçlı koymadım.Sonuçta zamanımı bu anlatıma harcadım anlayış gösterirseniz sevinirim.

Geri