solid'de versiyon sorunu

yigitasker

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bende solid works2009 var, burada çizimler yapıyorm ancak hocaya göstermeye gittiğimde versiyon hatası deyip açmiyor.Hocanın versiyonu 2007... Ben kayıt yaparken nasıl değiştricem formatı save as diyorum dosya uzantılarına bakıyorum öyle 2007 falan göremedim, nerdedir acaba bu bilen var mı? Autocad de var halbusi...

save as'tan parasolıd olarak kaydet ve 2007 solid ile açmayı dene, olması lazım

parasolid tüm sürümleri destekler sorun olmaz 2007 de...

Yanlış bilgilendirmeyin, parasolid ile kaydettiğin dosyayı her ne kadar solid 2007'de açabiliyorsan da eğer parametrik bir tasarım sözkonusu ise veya design table gibi özelliklerden faydalandıysan (sorun çıkartan şeyler bu kadarla bitmiyor) parasolid işine yaramaz. Hocanın PC'sine hocanın altından girip üstünden çıkıp acilen Solidworks 2009 yüklemelisin, olmadı mecburen solid 2007 yükleyip projeni er ya da geç 2007 de yapmalısın.

Yanlış bilgilendirmeyin, parasolid ile kaydettiğin dosyayı her ne kadar solid 2007'de açabiliyorsan da eğer parametrik bir tasarım sözkonusu ise veya design table gibi özelliklerden faydalandıysan (sorun çıkartan şeyler bu kadarla bitmiyor) parasolid işine yaramaz. Hocanın PC'sine hocanın altından girip üstünden çıkıp acilen Solidworks 2009 yüklemelisin, olmadı mecburen solid 2007 yükleyip projeni er ya da geç 2007 de yapmalısın.

arkadaşım yalanmı sölüyoruz burda ne demek yanlış bilgilendirmyin detaylı olarak açıklamışsın işte yukardaki yazdıklarım yanlışmı ?

Geri