sohbet olmalımı ?

Sizce irc Açılmalımı?

• Evet

Kullanılan: 37 75.5%
  • Hayır

Kullanılan: 12 24.5%

• Kullanılan toplam oy
    49
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerek yok sorun çıkmaz ben biliyom..!

Çıkabilecek sorunları hissedriz biz önceden başlamadan bitiririz sorunları..!

:D:D:D

aSLihaN' Alıntı:
bu dediğini yapıldıktan sonrada duymak isterim : )

herkes kendini bildikten sonra ne gibi sorun çıkar bunu hiç anlamış değilim....:eek:

KaranLık' Alıntı:
herkes kendini bildikten sonra ne gibi sorun çıkar bunu hiç anlamış değilim....:eek:

sorunda bu zten kndini bilmeyen çok : )

aSLihaN' Alıntı:
sorunda bu zten kndini bilmeyen çok : )

haklı olabilirsin ama fatu güzel dedi operatörler iyi olursa sorun çıkaranlar hemen banlanır olay da çözülür...zaten sorun olacaksa açılmasın abi ne bu gerginlik...

irc olayında bence şüphe olmaz, zaten msn de yeterince grup yapıyoruz:)
irc de eksik yaşanmaz bence, tabii ki kanala abudik kubidikler gelmezse
edit: abudik kubidik means "site dışı kız manyakları".. thanks :)

oda kurulduğu zaman genel olarak herkes tanır birbiribirini tanımayanda zamanla tanır yabancılarda kendilerini belli ederler hemen zaten

sizin oylarınıza baglı arkadaşlar bunu baya uzun zamandır düşünüyorum sunucuda aldık bunun için diebilirim kursakmı kurmasakmı kaldı sizin oylarınız belirliycek

Solariz' Alıntı:
sizin oylarınıza baglı arkadaşlar bunu baya uzun zamandır düşünüyorum sunucuda aldık bunun için diebilirim kursakmı kurmasakmı kaldı sizin oylarınız belirliycek
baya zamandır düşünüyorsan tabiki 100de 80 nide evet diyecek hayırlısı olsun Solariz işallah iyi şeyler olur teşekkür bu arada hizmette sınır yok :)

biri bizi durdursun

bencede güzel olur mic de konuşmak yayın yapmakta olursa daha iyi olur...hayırlısı

ip adreslerini görüyorum öle hile yaparsan hemen banı yersin kafayı pat die :) anketin bittiş tarihi 3 Nisan o tarihe kadar oylarınızı kulanabilirsiniz aceleci olmayın...

bence gereksiz camfrogta yaşadıklarımızı gördük ircde ben yoktum yorum yapamıcam ama bence oralar forumuda aksatıo gereksiz böle güsel kafa bulandırmaya gerek yok derim -1903

ben oyumu açılmasından yana kullandım,
yeni arkadaşlıklar -hoş sohbetler olabilir
ama saygı çercevesinde olmak şartıyla,
hh de güzel dostluklar kurdum
azad-onur-fatu-aliş-
msn den sohbet etmeye başladığım kardeşlerim,
ben her zaman yeni arkadaşlıklardan yanayım,
karar yinede yönetimin saygılarımla

bence lüzumsuz işin cılkı çıkar önüne geçilemez olaylar olur bence

hiç gerek yok camfrog iyidi aslında ama talep olmuyo 50 bin üye var camfrogda 50 kişi bile yok çok gereksiz olur bence :)

bence de gereksiz bir uygulama olur dark abinin dediği gibi 10 kişi ancak oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri