Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eline sağlık diğer dosyaları nasıl yapıyoruz biraz açıklama olsa iyi olur kardeş temayı nasıl kurucağz
patcher mi kullanıyoruz bunu kurarken muhtemelen kolay bişey de bilen 2 satır yazsa buraya nasıl yapıldığını makbule geçer yani... yada görmezden gelmeye devam edin
1 hafta sonra bidaha bakalım yardım gelecekmi
kardeş ben bunu temaların bulunduğu klasöre attım ama temayı değiştirdiğimde senn gösterdiğin resimlerdeki gibi olmuyor başka bi ayarı mı var acaba... sadece kürsor değişiyor...
temayı vermiş arkadaş sağ olsun, e bari anlatsaydın be kızım sadece programı-dosyayı vermekle iş bitmiyor ki, neyse, büyüyene kadar öğrenirsiniz "zaar"
Temayı kullanabilmek için öncelikle uxtheme.dll dosyasının o temayı kullanabilmesi patch yapılması gerekiyor.Bunun için Uxstyle.com sitesindeki bu dosya işinizi görecektir.Zipli dosyanın içinden 2 farklı kurulum çıkıyor.Bunların biri 32-bit diğeri ise 64-bit.Patchi uyguladıktan sonra bilgisayarı tekrar başlatın ve /Windows/Resources/Themes klasörüne indirmiş olduğumuz temanın paketi içindeki Themes klasörünün içindeki dosyaları atın.Sonra masaüstünde sağ tıklayıp Kişişelleştir dediğimiz zaman tema,temalar içinde gözükecek ve tıkladığınız zaman sistem kullanacaktır.