sLmmm...

aga emo lar iidir ; ) sewiorum onları ... sinyal filan dalgaları varmıs ama cözeriz yavas yavas :D

aga modıfıyenın aynı sı

nası modıfıyede motor vites şanzuman sinyal varsa bunlardada var aynı dalgalar :p

aga emo lar iidir ; ) sewiorum onları ... sinyal filan dalgaları varmıs ama cözeriz yavas yavas :D

"pardonnnn, 1 milyonunus varmııııı???" gibi sözlerle insanlara "emotional" yaklaşımlarda bulunan gençler. Ankara Konur Sokakta bolca görünmektedirler. :hhsopa

"pardonnnn, 1 milyonunus varmııııı???" gibi sözlerle insanlara "emotional" yaklaşımlarda bulunan gençler. Ankara Konur Sokakta bolca görünmektedirler. :hhsopa

hahahahahahahahahaaha zuahaauhauahuahauha hocam agzına saglık lan acayıp guldum!! ne ayaktır bu dıyodum!! bu karanfıll sk ta yerlerde felan oturyorlar onlarda ayrı bır ırkmı aacaba!! 1 sıyah gıyerler 2 sıyahtır saclaarı 3 farklıdır konunsmaları 4 yerde otururlar pıs temız ayırt etmeden sıdıklı boklu demeden copluk deemeden oturuyorlar:vur

hahahahahahahahahaaha zuahaauhauahuahauha hocam agzına saglık lan acayıp guldum!! ne ayaktır bu dıyodum!! bu karanfıll sk ta yerlerde felan oturyorlar onlarda ayrı bır ırkmı aacaba!! 1 sıyah gıyerler 2 sıyahtır saclaarı 3 farklıdır konunsmaları 4 yerde otururlar pıs temız ayırt etmeden sıdıklı boklu demeden copluk deemeden oturuyorlar:vur

:) karanfilde çok varda tarifler süper olmus

kuzenimde onlardan sayılır para dilenme olayına baslamadı ama siyah giyinme garip konusma, hatta garip yazma gibi huylar basladı daha kurtarılabilecek asamada yani :)

bu arada kız kaçmış gitmiş

:) karanfilde çok varda tarifler süper olmus

kuzenimde onlardan sayılır para dilenme olayına baslamadı ama siyah giyinme garip konusma, hatta garip yazma gibi huylar basladı daha kurtarılabilecek asamada yani :)

bu arada kız kaçmış gitmiş

hastalık nezaman dır suruyor!! eger 1-2 seneyı asmamıssa tedavısı mumkun olabılır!!! siyah kot ve ustu tozlu!!! yerlerde oturmaktan!!! sımdı cıkın bakın ordalar!! gorevlerının basında!! dost kıtabevı onunde yerdeler!! bu bır meslek!! hergun devırlı calsıyorlar part full seceneklerı var!! ıyı ıs aslıda:durdurun:durdurun:durdurun:vur

Yine bir kız yine aynı trajedi forumda
Baya tuhafız biz...
postlar almış başını gidiyor

bende anti emo lardanım bu arada harbıden hanı dostun onu saolsun sabah daha dot acılmadan ordaydım kız arkadasımı beklıodum ama onlar ıs bsaındaydı pazar gunu saat sabah 8 de su uyur emo lar uyumaz dırek para ve kontor var mı=)

bende aynen senin gibi karar verdim cok sevdim bu siteyi

Geri