Bunlar şimdi bir olur adultuda kapattırırlar.theozy' Alıntı:bu ne yaw olm mahalleyi topayın forum elden gidio hatunlar bastı ortamı..
Ben zaten girmiyom ki sizin için söyledim
Bunlar şimdi bir olur adultuda kapattırırlar.theozy' Alıntı:bu ne yaw olm mahalleyi topayın forum elden gidio hatunlar bastı ortamı..
theozy' Alıntı:ulen beni gördün mü adultta bak ya bi de çamur atıor ya.. töbe ben girmem oralara walla bak bayanlar war ayıp ayıp..
bişi kapatamazlar.. anca başımızın etini yiyecekeler o kadar.. bu arada emel hoşgeldin unuttum..
Bu kızlar varya önce başımızın etini yiyerek önce aklımızı sonra yönetimitheozy' Alıntı:ulen beni gördün mü adultta bak ya bi de çamur atıor ya.. töbe ben girmem oralara walla bak bayanlar war ayıp ayıp..
bişi kapatamazlar.. anca başımızın etini yiyecekeler o kadar.. bu arada emel hoşgeldin unuttum..
Bende tabiki ayrıcalık yok.MonaLisaYiCizenKisi' Alıntı:o aleti alınca adulta girmezsin tabi
bim sendede ayrıcalık yoktu hani sadece kızlara hoşgeldin...
ÖzLeM_79' Alıntı:gelr gelir emel artık hep aramızda olucak bu gun izinli galiba ondan yok bu arada hepinize teşekkür ederim arkadaşlar emele yabancılık çektirmediğiniz için