slm işyerimden facebook a giremiyorum

jurasi79

New member
Reaction score
0
slm arkadaşlar ben polis memuruyum emniyet genel müdürlüğü facabook twitter youtube gibi sayfaları engellediler bana yardmcı olabilirmisiniz başka bir link üzerinden gire bilmem için lütfen :cursing:

Bu millet sana polis memuru maaşını öyle zarzurt sitelere girmen için vermiyor.

Milletin parasını alıp millete hizmet edeceksin.

Öyle sitelere girmek için mesai saatini kullanmayacaksın. O işlerini evinden yapacaksın.

Milletin paralarına yazık nerelere gidiyor paralar.

mesajını okurken ben utandım da sen buraya yazmaya utanmadın demek. bari polis olduğunu söylemesen yazık ya

Bu ve benzeri konular genel anlamda çok üzücü. Neredeyse herkes yapıyor. Ülke görevini düzgün yapmayan vatan evlatları sayesinde kayıplara uğruyor. Yine annelere kızacağım. Haramı ,helalı, doğruyu, yanlışı öğretmeden sokağa salarsan, es kaza bir görevin başına gelirse böyle oluyor. Bahanede şu oluyor. Ben yapmasam ne olacak sanki millet yapıyor. 40 yıllık bir öğretmen, vallahi abartmıyorum. 40. yılı. Fuat hoca. Bilgisayar açılmıyor gelde bir bak dedi. 5. sınıf öğretmeni. Sınıfa gittim. Hiren bootu taktım. Ntlr dosyası bozulmuş. Ulan bilgisayarı boot ile açtım bir baktım ki içine full ilahi doldurmuş. İçimden dedim ki, fuat hoca allah seni affetsin. Niyemi? Emekliliği geçeli çokkk olmuş, atama bekleyen, yuva kurma hayaliyle yaşayan, ekmek kazanmak isteyen gencecik öğretmenler bekliyorda ondan. Sevgili hocamda son derste çoğu zaman sınıfa ilahi dinletiyor. Farklı versiyonda yüzlerce konu yaşanıyordur bu toplumda. Eğer bizi annelerimiz yetiştiriyorsa hiç iyi yetiştirmiyor. Burası net.

proxy ağlarıyla hiç bir engel tanımazsın.

Hazır proxy hizmeti veren ücretsiz sunucular mevcut onları kullan, sana iki tanesini tavsiye ederim:

- Ultrasurf Support and Download Instructions bağlantıdaki programı indirip kur. çok pratik ve hızlıdır

- Hotspot Shield bu programla hiç bir engel tanımazsın.

Ayrıca tor ağlarıylada bu işi yapabilirsin.

Polis memuru insan değilmi? Yobazlığın lüzumu yok, zamanımız bilişim zamanı, insanlar dünyada olup bitenden artık internet aracılığıyla haberdar oluyor. İnterneti ne sanıyorsunuz , farm villemi ? oyuncakmı?

internet aracılığıyla beş arap ülkesinin rejimi değişti, polislerimiz internette ne oluyor bitiyor görsünler dünyadan haberdar olsunlar...

Bu millet sana polis memuru maaşını öyle zarzurt sitelere girmen için vermiyor.

Milletin parasını alıp millete hizmet edeceksin.

Öyle sitelere girmek için mesai saatini kullanmayacaksın. O işlerini evinden yapacaksın.

Milletin paralarına yazık nerelere gidiyor paralar.

kamu kurumlarında amirler var idareciler var. eğer memur işini yapmıyorsa amir ve idareciler işini yapmayanın çok güzel icabına bakarlar. sen önce genel seçimlerde oy verdiğin milletvekillerinin kendilerini 1 sene çalışıp ömür boyu 10.000 TL. emekli maaşına bağladıklarına bak. bir dahaki seçimde gene oy at bu milletvekillerine emi.

Ultra sörf te bir çözüm olabilir mi? Veya http://go.navige.com/ gibi vekil sunucular tarayıcının ağ ayarlarına girilirse de olur mu?

Tarayıcılar ayarları değiştirilmediği sürece sistem ayarlarını kullanırlar. Vekil sunucular sistem ayarlarını kullanmazlar. Normalde tüm sistemler internet erişimi sağlayan firmaların sunucularına bağlanmak üzere otomatik olarak ayarlıdır. Sistem ayarlarını pas geçebilmek için alternatif sunucular bulup tarayıcıya tanıtmak gerekir. Bu tanıtma işini elle yapabileceğin gibi ultrasurf gibi programcıklarlada yapabilirsin tabii. Ultrasurf çok pratik ve hızlıdır ancak illegal yerlerde pek işe yaramaz en sağlamı özel sanal ağ (vpn) hizmeti veren ücretli sunuculardır, proxpn yi tavsiye ederim. Frefox kullanıyorsan proxy değiştirme eklentileri mevcut, çok kullanışlılar ancak çalışan proxy adresleri bulman gerek.

(Ultra surf ,proxpn, hotspot shiel gibi olan vekil sunucular tarayıcının ayarlarını kendi değiştiriyor zaten yeterki çalıştır başka bir şey yapmana gerek yok.)

memurum facebook söylediklerinizi deniyerek giremirum. Bilsayardan fazla anlamam daha önceden https olarak giryordum, ancak bakanlık engelledi. bana kolay bir şekilde facebook a girme yöntemini yazarsanız minnettar kalırım. şimdiden teşekkürler

Geri