Slm Hacker Arkadaşlar

black_80

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba ben çorludan ibrahim arama yaparken sitenizi gördüm üye olayım dedim :):) Doğrusunu söylemek gerekirse hacker olaylarını öğrenmeyi çok istiyorum ve umarım bilgilerinizi banada yansıtırsanız çok sevinecem...Bunu da japon hackerların çökertmiş olduğu bi arkadaşımın forum sitesi vardı belki onu kurtarır ve bunu yapanlara ders verebiliriz diye karar verdim...Şimdiden teşekkürler zamanla birbirimizi çok iyi tanıyacağımızı düşünüyorum....

:melek :melek :melek

teşekkür ederim arkadaşlar bana problemimde yardımcı olabilirsiniz umarım :):):) Biraz yüzsüzlük gibi oluyo ama idare edersiniz artık öğrenecek çok şey var...

Aramıza hoşgeldin.. Hack'ten ziyade paylaşmayı öğretiyor inasana HackHell..

paylaşım konusunda son derece paylaşımcı olacağımı ve olacağınızı düşünüyorum zaten akadaşım....

KaLıcı oLmaN diLeğiMLe... ii FoRumLaR

hosgeldin ii forumlar amaherkez burayi nedense ,,sadece'' hack forumu saniyor!! aslinda cok yanlis.. izletube,4 tane cs server, download arsivi,rehber, upload area vs daha neler neler..

325,808 Üyemiz , 261,249 Konumuz , 1,847,055 Mesajımız ve 2198 Online Kullanıcımız ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz...

Aramıza hoşgeldin. İsmi hackhell ama ne ararsan var. Emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkür etmek gerekir bize bu güzel ortamı sunduğu için

emre.bjk' Alıntı:
hosgeldin ii forumlar amaherkez burayi nedense ,,sadece'' hack forumu saniyor!! aslinda cok yanlis.. izletube,4 tane cs server, download arsivi,rehber, upload area vs daha neler neler..

325,808 Üyemiz , 261,249 Konumuz , 1,847,055 Mesajımız ve 2198 Online Kullanıcımız ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz...

bu forumun parçası olabilmek için baya bi çalışmam gerekcek inşallah forumu daha da büyüteceğiz...Hacker forum olarak ünlemesinin sebebi birazda isimden kaynaklanıyor bence ama amaç tabiii ki paylaşım ona şüphe yok....

sanal cennete hoşgeldin ii forumlar ....

aramıza hoşgeldin iyi paylaşımlar

***HackHeLL***​
Cehenneme Hoşgeldin... İyi forumlar... Hacking&Security Bölümünde istediğin herşeyi bulabilirsin
***HackHeLL***​

Hoşgeldin İyi Forumlar

H.H. ailesine hoşgeldin ! Umarım forumda kalıcı ve paylaşımcı olursun ! İyi eğlenceler...

hoşgeldiniz...hadi hayırlısı...

Geri