Slm Ben Görev Alabilirmiyim ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hayaletkaptan08

New member
Reaction score
0
Ya Abi Ben Mod Veya Görev Almak Istiyorum Isteğimi Cevaplarsaniz Sevinirim...:d

bence aynı kişi hergün gelip başlık açıyo mod olcam diye, maksat gırgır olsun...

Tabiki alabilirsin hele 1-2 ay geçsin istediğin bölümlerde paylaşımlarını görelim yönetici arkadaşlar ilgilenecektir bu talebinle :)

işte bir rekor daha 4 dakika 11 saniye onlıne ve ilk mesajda görev baçvurusu.Sorunlu buralardadır.sana görevini verir:)

tesekkur etsenize yahu adam hizmet için gelmiş :p

Çalışma isteğinizin göz önüne alınabilmesi için önce sahip olmak istediğiniz bölümde kullanıcıların takdirini toplayabilecek paylaşımlarda bulunmalısınız. Bunun dışında ki talepler "hoş" ama "boş" olacaktır..

Saygılarımla..

Eheh ben bu msjı bi yerden hatırlıyom sorunlu boş bi talep daha vardı ona da yollamıştın :D

yaw adamı direk yaylım ateşine tutmuşsunuz.hele bi sorun bakalım hangi bölümde istiyomuş.sende arkidiş hangi bölümde mod olmak istiosan saölede forumlarına bakalım.gerçekten hakediomusun.

mendo şakamı yapıyosun ya adamın online süresine bak sence bişi paylaşmışa benziyomu...

Beyler size tekrar diyim hep aynı kişi bu, gündem yaratıp kaçıyor arkadan gülüyor,
bunun gibi bi sürü başlık açıldı, açanlarda bi daha foruma uğramadı, cevap bile yazmaya tenezzül etmediler...

Bu Konu Hala Acikmi :d:d:p

Moderator Olmak Icin;

1) Calismalarinla Diger Uyelerin Begenisini Kazanman Gerekli...

2) Online Sayini Oldukta Yuksek Tutman Gerekli Zaten O Da Sitede Oldugun Zamanla Olur ;)

3) Istedigin Bolumun Moderator Ihtiyacinin Olmasi Gerekli (2 Veya Daha Fazla Moderatoru Olan Bolumlerde Istemek Sadece Istemekte Kalir :d)

4) Forum Kurallarini Iyi Bilmen Lazim Ve Hicbir Uye Ile Polemige Girmemen Gerekmektedir...

Umarim Kurallari Dogru Ezberlemisimdir :)

Simdiden Kolay Gelsin...

ahmetcan' Alıntı:
mendo şakamı yapıyosun ya adamın online süresine bak sence bişi paylaşmışa benziyomu...
yaw ahmet ben adama çok güzel paylaşımlar yapmışsın yada falanca konuda falanca paylaşımlarımı var dedim.eğer olmak istiyosa sölesin bölümünü.bakalım nasılmış.onu belitmek istedim ;) hem bu arada monalisa'da haklı galiba.şuna bi çözüm bulunsa iyi olur :cool:

Sorunlu ben adamı en son adultta gördüm buraya pek uğrayacağını sanmam ama kalsın diyosan kalsın tabi

dostum bu kadar kolay degil be bişeyler yazda kendini kurtar zaten diger mod. arkadaslar gerekenleri söylemiş sana sadece tesekkür etmek kalıyo eger paylasımların ve kişiligin uyarsa ilerde olursun ama şimdi cok erken bence

Konu kapanmıştır ve bu tarz daha ılk msjlarında basvuruda bulunan uyelerın mesajları bugunden sonra haber verılmeksızın sılınecektır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri