slm ben chamferın meleğiyim

hojgeldinis bakam ama buişte bi iş ver gibi:) chamfer yenge gelecek sen adulta giriceksin he aaaaa (bana pmden öle dedi caktırmadan girerim die) X Kardesim Beraberis Bende Mutlu Mesut İnsnları SEvmem :D

chamfer yanmıssınn sen bunlarınn yüzündenn insanı dostuu vezirde eder resildee :D:D:D
allahh kolaylıkk versinn ben olucamm birii sep içinn bölee diycekk kesinn idam fermanı yazılmıstıı yanii :D:D:D bendenn demesii hazırlıklıı ol...

MaYdOnOz' Alıntı:
chamfer yanmıssınn sen bunlarınn yüzündenn insanı dostuu vezirde eder resildee
allahh kolaylıkk versinn ben olucamm birii sep içinn bölee diycekk kesinn idam fermanı yazılmıstıı yanii bendenn demesii hazırlıklıı ol...
maydonoz septagh varyaaa :mad: :boks: :D
Yenge aramıza hoşgeldin.
Emret hemen isteğini yaparız.
Bu arada şu ozy i tanıştıracağın kızlarla bende tanışmak istiyom :D
Chamfer şu geçen upload edeceğin filim noldu :boks: :D:D:D (ehuehe şaka şaka )

MaYdOnOz' Alıntı:
chamfer yanmıssınn sen bunlarınn yüzündenn insanı dostuu vezirde eder resildee
allahh kolaylıkk versinn ben olucamm birii sep içinn bölee diycekk kesinn idam fermanı yazılmıstıı yanii bendenn demesii hazırlıklıı ol...

heheheh wallaha sorma yaw herkes üstüme yürüyo...

ama bende idam fermanını hazırladım :mad: :mad: :mad:

hoşgelmişsin teyzecimmm :)

hoşş geldin yenge :D :D :) :) :D

Abi Ben Chamferle Aynı sehirde Yasıom Hatta bazen Gorusuoz Belki Gormusumdur Yengemizi .:D

Memorix_45' Alıntı:
Abi Ben Chamferle Aynı sehirde Yasıom Hatta bazen Gorusuoz Belki Gormusumdur Yengemizi .:D

maalesef göremezsin ayrı şehirlerdeyiz aşkımla hasret çekiyoruz :( :( :(

allah kimseye hasret çektirmesin yinge hoşgelmişsen emrin başım üstüne:D

puhuahha seven abi figen değil yanlış hatırlıyon esmaydı galiba:D

hoşgeldin yenge

emrin:D

Etraf dağınık kusura bakmayın yenge . Bu arada hoşgeldiniz. Emret kendimi banliim :)

aramıza hoşgeldin yenge.
chamfer iyi bir arkadaşımızdır. uslu, sakin, terbiyeli, efendi, çok cici ve utangaç bir şahsiyettir. :D birazda çekingen... senin gelmen iyi oldu, belki çekingenlikten kurtulur bu sayede.

eğer şaka değilse bu yani gerçekten yengemizsen hoş geldin aramızaa kısların çok olduğu bi forum dileğiyle arkadaşlar bu dileğim yengemizin arkadaşlarıyla tanışmak istyeyenler içindi

Hoşgeldin aramıza . ÜstaD'ın meleği bizimde Yengemizdir .
Geç yazdım başlığa . İşlerim vardı ancak sonlarda yer bulduk kendimize .
Yinede bu başlığa yazmam lazımdı .

ÖzLeM_79' Alıntı:
eğer şaka değilse bu yani gerçekten yengemizsen hoş geldin aramızaa kısların çok olduğu bi forum dileğiyle arkadaşlar bu dileğim yengemizin arkadaşlarıyla tanışmak istyeyenler içindi

yok yaw şaka değil gerçekten benim aşkım hem uzak hemde fazla nete takılamıyo işte :(

bide 56 k ile bağlanıyo öle bide sorunumuz war yani ama elinden geldiği kadar burda bizimle olucak kendisi :aba: :aba:

Geri