slm arkadaşlar...

bluekeys17

New member
Reaction score
0
herkeze slm .arkadaşlar ben bu siteye katılma nedenim internet üzerinde yapılan işlere ilgi duymam ve beni buralara sürükledi olaylar bu arada geçen
hafta bir arkadaşla msn de konuşuyorum birden makina benim konrolümden çıktı ben sadece kullanıcı fonksiyonunda kaldım ve benim msn de kiminle ne konuşuyorum bana döküman halinde yollayınca şok oldum tabi asıl sebebp buda sayılır ve bende bu intenetin herşeyini öğrenmem lazım ki yeri geldiğinde kendimi koruyabileyim ve başlangıçta çok basit sitelere üye oldum ama aramalar sonucunda taaa bu sitee kadar geldim birşeyler öğenebilirsem ne mutlu bana öğrettiğiniz herşey için teşekkürler size......

umarım aradıklarını burda bulursun..paylaşımcı oldugun belli:)
hoşgeldin aramıza..

Hoşgeldin .Formun tadını çıkarmaya başla hemen.her başlıkta adını görmek dileğiyle...;)

Slm Arkadaslar Buraya Gelmemin Neden Sizlerden Birseyler Kapmam :D.. Bunu Niyemi İstiyorum? Cunku Bırgun Mahsum Mahsum Msn De Konusuyordum... Adam Sebepsiz yere Hacklerim Felan Diyo Bende Hacklede Gorelim Fln Dedim(Demez Olaydım) we 10-15 dk surmeden msn cufffff :D gitti Bunda Bana Yardım Edin Plssssssss .....

hoşgeldin dostum aramıza,
eminim burda istediğin her konu hakkında yardım bulabilirsin
iyi forumlar, kolay gelsin

bluekeys17' Alıntı:
herkeze slm .arkadaşlar ben bu siteye katılma nedenim internet üzerinde yapılan işlere ilgi duymam ve beni buralara sürükledi olaylar bu arada geçen
hafta bir arkadaşla msn de konuşuyorum birden makina benim konrolümden çıktı ben sadece kullanıcı fonksiyonunda kaldım ve benim msn de kiminle ne konuşuyorum bana döküman halinde yollayınca şok oldum tabi asıl sebebp buda sayılır ve bende bu intenetin herşeyini öğrenmem lazım ki yeri geldiğinde kendimi koruyabileyim ve başlangıçta çok basit sitelere üye oldum ama aramalar sonucunda taaa bu sitee kadar geldim birşeyler öğenebilirsem ne mutlu bana öğrettiğiniz herşey için teşekkürler size......
sana hoşgeldin iyi forumlar

BySehzadE' Alıntı:
Slm Arkadaslar Buraya Gelmemin Neden Sizlerden Birseyler Kapmam .. Bunu Niyemi İstiyorum? Cunku Bırgun Mahsum Mahsum Msn De Konusuyordum... Adam Sebepsiz yere Hacklerim Felan Diyo Bende Hacklede Gorelim Fln Dedim(Demez Olaydım) we 10-15 dk surmeden msn cufffff gitti Bunda Bana Yardım Edin Plssssssss .....
sanada geçmiş olsun (zamanım olsa yardım ederdim :eek: )

aramıza hoşgeldin dostum
iyi forumlar güzel paylaşımlar:)

BySehzadE' Alıntı:
Slm Arkadaslar Buraya Gelmemin Neden Sizlerden Birseyler Kapmam :D.. Bunu Niyemi İstiyorum? Cunku Bırgun Mahsum Mahsum Msn De Konusuyordum... Adam Sebepsiz yere Hacklerim Felan Diyo Bende Hacklede Gorelim Fln Dedim(Demez Olaydım) we 10-15 dk surmeden msn cufffff :D gitti Bunda Bana Yardım Edin Plssssssss .....

dostum sende forumda az takıl çok ii sağlam dökümanlar var
yani isteyen birinin anlaması imkansız gibi bişi:)

ıkınızde hoşgeldınız aramıza...

kımseden dosya alıs-verısı yapmayın ve her onunuze cıkan sayfaya gırmeyın guvende olursunuz ...

hoş geldin

hoşgeldin....
forumcu olmak hep istemek demek değildir önce kendi becerilerini tüket daha sonra takıldığın bişey(ler) olursa yaz genel istek bence hiçbirşey istememek gibidir ilgi alanına giren bir konuda önce bilgi sahibi ol daha sonra detaylar konusunda yardım iste başarılar.....

Geri