Slikonları geri ver...!

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

97p1rr.jpg

Slikonları geri ver...!

Eski sevgilisi, başka bir adamla aşk yaşamaya başlayınca hediyesini geri istedi.

Ayrıldığı eski sevgilisi, başka bir adamla aşk yaşamaya başlayan Amerikalı adam, sevgilisine hediye aldığı bir şeyi geri almak istedi: silikonlarını...

California'da yaşayan Thomas Lee adlı bir adam, eski sevgilisine evinin önünde saldırdı. Elindeki bıçakla, kadının göğüslerini keserek silikonları almak isteyen adam, çevredekiler tarafından yakalandı. Şimdi 10 yıl hapsi isteniyor.

Vatan

Kaynak

alacak baska hediyemi bulamamis ?
baska cesit bir hediye alacak kizmi bulamamis ?

Madem ki böyle bir hediye verdin sevigiline ayrılınca silikonları geri almak için sen kızı bıçakla kesmeye

kalk Allah akıl fikir versin sana şimdi güzel bir ceza hediyesi verirler hediyeyi uzun süre geri alıcaklarınıda hiç zannetmiyorum..

asıl sorgulanacak olan bu adamın yaptıgı dengesızlık degıl..
bu sacma sapan olayı haber dıye ortaya koyan ve bıze gunluk haber dıye sunan zıhnıyetlerı sorgulamak oncelık kazanmalıdır.
herseyımızı hallettık california'lı kadının sılıkonları hakkında tartısıyoruz yazık bızede..

asıl sorgulanacak olan bu adamın yaptıgı dengesızlık degıl..
bu sacma sapan olayı haber dıye ortaya koyan ve bıze gunluk haber dıye sunan zıhnıyetlerı sorgulamak oncelık kazanmalıdır.
herseyımızı hallettık california'lı kadının sılıkonları hakkında tartısıyoruz yazık bızede..

Senin açından olay "saçma sapan" olabilir ve zaten bu şekilde değerlendirmiş , yorumlamışsın buraya kadar normal lakin bundan sonrasında ve "bize günlük haber diye sunan zihniyeti" sorgulamak öncelik kazanmalıdır derken haberi ben sundum buyur sorgula neyi sorgulayacaksan kimin hangi konuyu neye göre açacağı , konunun haber değeri konuyu açan kişinin değerlendirmesine göredir "herseyımızı hallettık california'lı kadının sılıkonları hakkında tartısıyoruz yazık bızede" demişsin tartışmak istemiyorsan yorum yapmazsın katılmazsın konuya olur biter bu vurgu niye ???

Senin açından olay "saçma sapan" olabilir ve zaten bu şekilde değerlendirmiş , yorumlamışsın buraya kadar normal lakin bundan sonrasında ve "bize günlük haber diye sunan zihniyeti" sorgulamak öncelik kazanmalıdır derken haberi ben sundum buyur sorgula neyi sorgulayacaksan kimin hangi konuyu neye göre açacağı , konunun haber değeri konuyu açan kişinin değerlendirmesine göredir "herseyımızı hallettık california'lı kadının sılıkonları hakkında tartısıyoruz yazık bızede" demişsin tartışmak istemiyorsan yorum yapmazsın katılmazsın konuya olur biter bu vurgu niye ???

bu kadar sığ anlayacagını gercekten dusunemedım kusura bakma..
benım sozlerımden kasıt bu haberı yayınlayan gazete veya haber kaynagıdır sen degıl.
bu haberı kendın gıdıp yapmıssın gıbı konusuyorsun bu haberı sen yapmadıysan eger benım mesajımın odagı da sen degılsın.
boyle bır haberın gazetelerce yayınlanması senınde buraya koymanı gerektırmıs olabılır normaldır bu bolumun modusun yayınlayacaksın tabıkı ama yazılan yorumları enıne boyuna dusunmek gerekır.
bu tur haberler ne zaman yayınlansa benım yorumum hıc degısmez ve bu yazdıklarımı yıne yazarım.
bu sekıldekı yorumlarımı kımse senın kadar yanlıs anlamadı bu zamana kadar.

bu kadar sığ anlayacagını gercekten dusunemedım kusura bakma..
benım sozlerımden kasıt bu haberı yayınlayan gazete veya haber kaynagıdır sen degıl.
bu haberı kendın gıdıp yapmıssın gıbı konusuyorsun bu haberı sen yapmadıysan eger benım mesajımın odagı da sen degılsın.
boyle bır haberın gazetelerce yayınlanması senınde buraya koymanı gerektırmıs olabılır normaldır bu bolumun modusun yayınlayacaksın tabıkı ama yazılan yorumları enıne boyuna dusunmek gerekır.
bu tur haberler ne zaman yayınlansa benım yorumum hıc degısmez ve bu yazdıklarımı yıne yazarım.
bu sekıldekı yorumlarımı kımse senın kadar yanlıs anlamadı bu zamana kadar.

Yorumun sığ veya derin anlaşılmasıyla ilgili bir durum söz konusu değil biz bu konuyu haber kaynağının web sitesinde tartışmıyoruz
konu hackhell güncel bölümünde tartışılıyor aslında haber kaynağını eleştirmek veya yalanlamak zaten bölüm kurallarına uygun değil.

Eğer günde dört konu açılan bir bölümde haber kaynaklarını , haberin neden yapıldığını tartışmaya açarsak bu işin içinden çıkmamız
oldukça güçleşecektir ayrıca konuyu haber kaynağından alıp size ( sunan ) kişi benim eğer haberi ( yapmak ) demiş olsaydın en ufak
bir problem yoktu ama "bu sacma sapan olayı haber dıye ortaya koyan ve bıze gunluk haber dıye ( sunan zıhnıyetlerı ) sorgulamak oncelık kazanmalıdır"
sunan zihniyet(leri) dediğin zaman ve kelimeyi çoğul kullanarak ifade ettiğin zaman haberin ilk elden muhabirden , yazı işlerinden çıktığı andan haber değeri
artık taşımadığı düşünülerek kapatıldığı zamana kadar haberi ( veren ) bütün kişi ve kurumlar haberi ( sunmuş ) olur.

Haberi ilk şu kanal ( sundu ) sonrasında bu gazete ( yayınladı ) sonrasında haberi şu web siteside ( verdi ) denir bu bab-ı ali literatüründe de böyle
benim literatürümde de böyle buradan hareketle dediğin gibi "ama yazılan yorumları enıne boyuna düşündüğüm"
zamanda sözlerinin de direk odağı ben oluyorum bunun ikimizde farkındayız yani ortada bir yanlış anlaşılma olmadığını
samimiyetle ifade etmek isterim bu nedenle ben mesajı aldım ve gereken cevabı zaten ilk yorumda size verdim
bundan sonrasında konuyu ikili tartışmaya çevirmek istemiyorum iyi forumlar dilerim.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

benım samımıyetımı bılen bılır.
eger bır kısıye ıtafen bırsey soleyecek isem bunu bu sekılde alengırlı yollara basvurarak degıl ya pm yoluyla yada konunun altına acık bır sekılde yazarak dıle getırırım.
senı elestırımın odagı yapacak ısem ''newwave'' ısmını mutlaka cumlemın bır yerınde gecırırım;eğer gecırmemıs ısem bılınmelıdırkı bu lafım sıze degıl.
gunluk haber dıye ortaya konulan bu haber senın tarafından Türkiye gundemıne sokulmadı ise benım yorumumun sana yonelık bır yorum yada elestırı olmadıgını anlaman gerekır.

haberı yapmak ıle haberı ortaya cıkarmak arasında pek bır fark goremıyorum ıkısıde aynı kapıya cıkıyor dıye dusunmekteyım acıkcası.bu haber egerkı kendılıgınden gundeme gelmedıyse -kı bunun boyle olması mumkun degıldır- ortaya cıkartan zıhnıyetlerı sorguluyorum.
Türkiye gundemı tartısmaya deger bır cok konusu,haber yonunden sıcaklıgını tasıyan bır cok mevzu ıle bogusurken herhangı bır gazetenın boyle bır sacmalıgı haber dıye gundeme getırıp sadece vakıt kaybı olarak ınsanların vakıtlerınden calacak nıtelıkte olmasıdır benım elestırı odagıma takılan.

ziynıyetler kelımesınden kasıt aramıssın ama aradıgın kasıtın dogru olmadıgını sana su sekılde acıklamak ısterım ;

1. kaynak
2. kaynak
3. kaynak
4. kaynak
5. kaynak
6. kaynak

ıste ''zıhnıyetler'' dıyerek kasıt ettıgım sey bunlardır.
sımdı sız bu konu gercekten tartısmaya veya okunmaya deger oldugu ıcın mı bu kadar haber kaynagı tarafından verıldıgını zannedıyorsunuz??
ıste asıl samımıyetsızlık budur.
koymussun ıkı tane gogus resmını bır cok kısının ıcı gecmıs ve bu sacma sapan haber nıtelıgı tasımayan olaydan rant kazanmıssın..( haber kaynaklarını kastedıyorum ustune alınma )
haber kaynagında yayınladıgın bu haber mılyon tık alarak hıt yapmıs sende gazetecıyım,bu buyuk bır basarıdır dıye ortada gezın olacak ıs degıldır bu.
emınım haberın ıcerıgını degılde resım yuzunden bu habere rant kazandıran bır cok kısı olmustur.

gunde 4 tane konu acılacak bır bolumun acılan konular bazında yorumlanması tabıkı abestle ıstıgal eder;acılan her konunun elestırılmesı kadar dogal herhangı bırsey yoktur.
konunun altındakı yorum yaz bolumu yorum yazmak ısteyen arkadaslar ıcındır ve ısteyen yorumunu yazabılır -olumlu yada olumsuz-.
ama onemlı olan ''haber kaynaklarının'' bıze adam akıllı haberler ssunmasıdır.
keske bu haber bugun olmasaydıda gercekten okunmaya deger okuyanın bılgı sahıbı olabılecegı bır konu uzerınde vakıt harcamıs olsaydık;hatta okunmaya deger ve her gun her uye tarafından acılmıs 4'er konu uzerınde tartısmıs olsaydık.
benım derdım de buydu yeterınce anlasılmamıs tarafından.
umarım sımdı yeterınce acıklayıcı olabılmısımdır.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Konunun sizin bakış açınızdan ne şekilde düşünüldüğü anlaşılmıştır
dediğim gibi daha fazla uzatmanın bir gereği olmadığını düşünüyorum iyi forumlar.

Bosu bosuna ortami germeyin len =)
takicam simdi silikonlariniza =))

bide su acidan bakalim silikonlari almaya calisan adam bu silikonlarla ne yapacakti? =)

Dont worry be happy ;)

Geri