..::Skin Problemi::..

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Forumda bazı arkadaşlarda suan kullandıgımız skin'nin yavas acılması şikayetleri üzerine sayfanın sol altında hızlı skin değiştiriciğe 3 tane skin ekliyorum bir default skin biri Dark biri oivar biride şuan kullandığımız ambiance skini herkes dileğini kullanmakta özgür :) skinleri vaktım oldukca edıtlıycem 2 saatlık forumun kapalı kalmasından dolayı hepınızden özür dilerim iyi forumlar....

üstad bölesi hepimiz için daha iyi oldu isteyen istediğini seçer buarada benim bot ne oldu :D

ulen 2 elinle bi skin'i doğrultamadın ha :)

dark tebrik ederim valla.Sitenin herşeyi güzel

çok ii yapmışın eline saglık dostumm

wallaa iyi olmuş olası bi tartışmadan da kurtulmuşş oldukk :D:D eline sağlık SAOL DARK

saol dark abi.yine döktürmüşsün yaa.sen de olmasan naapıcaz bilmiyom walla.ellerine sağlık hocam

mendo68' Alıntı:
saol dark abi.yine döktürmüşsün yaa.sen de olmasan naapıcaz bilmiyom walla.ellerine sağlık hocam

abi bana göstersene skinleri,
skin falan yok, sen olmayan skin için teşekkür etmişin :D

tolga' Alıntı:
abi bana göstersene skinleri,
skin falan yok, sen olmayan skin için teşekkür etmişin :D
tolga kardeş nasılsa Dark abim yakında skin'i koyar.o yüzden.hemde bu msj'ı yazdığımda beynim folloştu.30-35 saattir hiç uyuymamıştım.sadece baknıyodum ne war ne yok diye.o yüzden öyle bi saçmalamam oldu.ilk önce moderatör abilerimden sonra da diğer herkesten özür dilerim.bi daha böyle bi salaklık yapmam.ama inanın beynim durmuş olmasaydı böyle bişey yapmazdım.o bi anlık salaklığımdı.tekrar herkesten özür diliyorum.umarım özrüm kabul olur.

güzel arkadaslar kasmayin fazla hehe

Geri