<<Skibbe'nin YeRiNe 3 aDaY>>

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Reaction score
0
Galatasaray yönetiminin, Skibbe'nin arkasında olduğunu ifade etmesine rağmen arayışlarına devam ettiği iddia edildi.

İddialara göre Skibbe'nin devre sonuna kadar Avrupa'da ve ligde başarısız olması halinde B planında yer alan hocalardan Lucescu, Mustafa Denizli ve Falko Götz'ten biri takımın başına getirilecek.

GİZLİDEN GİZLİYE...

Galatasaray yönetiminin, her fırsatta teknik direktör Michael Skibbe'ye destek verdiğini açıklasa da yeni hoca konusunda arayışlara devam ettiği öğrenildi. Önümüzdeki haftalarda ortaya çıkabilecek olumsuz bir tablo sonrasında genç teknik adam ile yolları ayırmayı planlayan sarı-kırmızılılar, öncelikle Shakhtar Donetsk'ın hocası Lucescu, boşta olan Götz ve Mustafa Denizli üzerinde duruyor.

MİSYONA UYGUNLAR

İlk etapta Donetsk'te mutsuz olduğu iddia edilen Lucescu ile temasa geçmeyi planlayan yönetim, henüz bu sezon takım çalıştırmayan Falco Götz'e de Alman ekolünü devam ettirmesi açısından sıcak bakıyor. Şu anda takım çalıştırmayan Mustafa Denizli ise camiayı iyi tanıması ve tecrübesiyle favori isimler arasında. Yönetimin, alınacak kötü bir sonucun ardından operasyon için düğmeye basması bekleniyor.

FOTOMAÇ

214wh8n.jpg

99j91g.jpg

20jlp2p.jpg

daha erken ama skibbe gidecekse Bu takımın ilacı Lucescu

toplama derme çatma kodroyla bile super kupayı aldı + şampiyon yaptı
şampiyonlar liginde iki gruptanda çıkardı takımı
çeyrek final oynattı ve ilginçtir kovuldu :)

bu kadroyla neler yapar düşünün artık

Alın şu Lucescu'yu yeter artık...Çok akıllı bir teknik adam,Shaktarı şampiyonlar liginde nerelere getirdi...Bjk yı Bizi şampiyon yaptı...

Bu stepne teknik direktör Mustafa Denizliden bıktı bu millet yeter artık hangi hoca gönderilecek
olsa ilk adı geçen malum kilişe karakter olmak tan kurtarmak gerek bu adamı git avrupaya varsa
çapın al bir takım en az 5 sene gelme mustafa hoca !!

Lucescu ile sezon başında anlaşılmalıydı diye düşünüyorum skibbe gerçekten tecrübesiz bir
teknik adam birleşmiş milletler gibi bir takımda başarılı olacağını artık düşünmüyorum (umarım beni yanıltır)
zaten şampiyonlar liginin kaybedilmesiyle eşyalarının % 50 sini topladı geri kalan kısmıda uefada
ve ligde alınacak bir kaç kötü sonuca bakar hepinize iyi forumlar.

Fotomaç :hhmanD

asparagas haber bu da
daha ligin başındayız Galatasaray öyle 3 maçla t.direktör kovacak takım değil skibenin de yapacakları bir şeyler var herkes doğruyu bulduğu gibi skibbe de bulacaktır elbet en ideali neyse onu çıkartacaktır sahaya sadece biraz zaman

Adamın 2 maçta ipini çektiler yaa.oda güsel valla:D

Geri