Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Skibbe en sonunda patLadı..! "Ofsayt goLLe Uefa'ya gidiyoruz, üzgünüz"
Galatasaray Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını kazanamazken sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Michael Skibbe, karşılaşmanın İtalyan hakemi Matteo Trefonilini'yi eleştiri yağmuruna tuttu.
Maçtan sonra düzenlediği basın toplantısına, ''Steaua Bükreş takımını Şampiyonlar Ligi gruplarına katıldığı için tebrik ederim'' sözleriyle başlayan Skibbe, ''Fakat öyle zannediyorum ki hepimizin gözlediği gibi, hakemin bu akşamın sonucu üzerinde çok büyük etkisi vardı. Oyunun golü yediğimiz evresinde Steaua Bükreş üzerinde baskı elde etmiştik, onlar kontratak yapıyordu. Bu şanssız golle UEFA Kupası'na gidiyor olduğumuz için çok üzgünüz'' dedi.
Skibbe, ''Şanssızlık, diyerek golün ofsayt olduğunu mu söylüyorsunuz?'' sorusu üzerine, ''Evet gol ofsayttı. Hakem maçın içinde birçok pozisyonda karar vermekte zorlandı. Yardımcıları da kendisine yardım etmekte zorlandı. Top toplayıcı çocuklar iyi idare edilmediler, topları geç verdiler. Steaua Bükreşli oyuncular, maçı sekteye uğratacak şekilde sakatlandılar. İtalyan hakem için iyi bir gece olmadı'' yanıtını verdi.
İlk yarının 10. ile 30. dakikaları arasında orta sahada top tutmakta zorlandıklarını belirten Michael Skibbe, ''Devre arasında bunu uzun uzun konuştuk. İkinci yarıya iyi başladık ve baskı kurduk. Fakat defansa yaslanmış olan rakip, kontrataktan gol buldu. Bu daha sonra işimizi güçlendirdi. Daha sonra orta sahadan oyuncu çıkartıp, forvet oyuna alıp risk aldık'' diye konuştu.
''İKİ MAÇTA DA ŞANSSIZDIK''
Skibbe, Steaua Bükreş ile oynadıkları her iki maçta şanssız olduklarını savundu.
İlk maçın 4. dakikasında yedikleri golün kalecilerinin bir şanssızlığı olduğunu belirten Alman çalıştırıcı, ''İki maçta şanssızdık. Ancak bu düzeyde maçlara çıktığınızda daha iyisini becermek zorundasınız'' dedi.
''LİNCOLN FORMDA DEĞİL''
Skibbe, Lincol'un Steaua Bükreş maçında formunda olmadığını kabul etti.
Bir gazetecinin, Lincoln'u maçta beğenip beğenmediğini sorması üzerine, ''Bence Lincoln görevini yerine getirdi bu akşam. Onu çıkartıp yerini başka oyuncu ile doldurmaya çalışmamalıydık. Belki formunda değil, bu konuda haklısınız'' diye yanıt verdi.
Bir Rumen gazetecinin, ''Steaua Bükreş Şampiyonlar Ligi'nde ne yapar?'' sorusu üzerine, ''Kurayı beklemeliyiz, hızlı ve tecrübeli futbolcuları var. Özellikle iyi bir gününde Steaua Bükreş her takımı yenebilir'' ifadesini kullandı.
Gol ofsayttı. O hakeme bir daha maç vereceklerini sanmam. Fakat bu işin içinden çıkmak için yeterli sebep değil. Evet, ofsat golü psikolojik olarak etkiledi oyuncularımızı fakat biz ilk maçta bu kadar dezavantajlı bir skor almamalıydık. İlk maçta epeyce kaybettik şansımızı. Neyse, umarım UEFA'da başarılı olur aslanlarımız. Şükrü Saraçoğlu'nda kupayı kaldırmak hayal değil. Kupaya yabancı değiliz
BEyler hem ofsayttıda size şunu söyleyeyim Skibbe Çok kötü bir hoca galatasaray sürekli defansif oynadı Saldırmadı Bu yüzden yenildik ii oynasak zoruma gitmezdi ama BU CİMBOM ADAM OLMAZ! Fener den ne eksiğimiz var adamlar kazandı Ne söyleseler haklılar!
Düşe Döner Kavuşamadığım Zaman-Ateşe Benzer Aşamadığım Mekan
Sükuta Gömdüm Karanlığı Derman Bulamadık Neyse Boşver.
KURŞUN
PEK DE SÖYLENECEK SÖZ YOK ! OFSAYTA TAKILAN ARKADAŞLARA ! ÇOK TAKILMAYIN DERİM! AYNI HAKSIZLIĞI GEÇEN SENE HİKAYEDEN BİR PENALTI İLE PANİONIOS'A GOL ATMADIN MI DİYORUM ! ÇOK DA UZATILACAK BİR KONU DEĞİL ! FUTBOLCULAR RUHSUZ OYNAYIP ŞAMPİYONLAR LİGİNİ TAKMIYORSA BENDE TAKMIYORUM ! ÇOK DA TINNN!!!
GOL ATTIKTA HAKEM Mİ VERMEDİ ! PENALTIYI MI ES GEÇTİ ! BUGÜN OFSAYTTAN GOLÜ VERENLER ! GEÇEN SENEDE YUNANİSTAN'DA HİKAYE BİR PENALTI ÇALMIŞTI....UZATILACAK BİR KONU DEĞİL !!! NEYSE BOŞVERİN ELENDİK İŞTE RÜYA TAKIMIMIZ GEÇMİŞTE KALDI ARTIK !
AZCIK GERÇEKÇİ OLALIM GERÇEKLERİ GÖRELİM UEFA FİNALİNİ İSTEMEK HAYALCİLİKTEN ÖTEYE GİTMEZ!!!!!! GEÇEN SENE GALATASARAY UEFA KUPASINDA GRUPTA A.WİEN VB.. TAKIMLAR DAHİL SAMİ YEN'DE GALİBİYET GÖREMEDİİİİİ.....FİNAL DİYENLERE ZOR DİYORUM....
Bu adamın böle bi açıklama yapması tamamen acizlikten baska bişey değildir.Bir maç kaybedilip suç hakeme top toplayıcıya atılıyorsa o teknik direktör 2. 3. lik takımları yönetir.Bir profesyonelin hatayı ilk önce hakemlerde deil kendinde araması gerekir.Bu adam lig bitmeden gider ve biz yine cevat hocamızla mutlu mesut şampiyon oluruz
Gitti eurolar gitti şampiyonlar ligi gol ofsayt olsa nee ? burada 2 tane yee orada git ofsayt de
bunlar mazaret değil turu geçmek istiyorsan kendi evinde oynadığın tüm karşılaşmaları kazanacaksın.
Skibbede % 50 şansını yitirdi uefada ve lig te alınacak kötü sonuçlar valiz hazırlatmaya başlıyabilir dikkat etsin.
Tamam gol ofsaytti da sanki Galatasaray
gol atti da mi bunu konusuyoruz. Sahaya ilk dakikalarda direkten
donen top haricinde ne katti? Bana biraz da bilerek
yapilmis ihtimali de makul geliyor. UEFAda devam edelim
diye... Huseyinfb nin hayaline katilmamak elde degil..